Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Serwer 1_Deluge_Tawerna  (Przeczytany 57311 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rafard

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    Odp: Serwer 1_WFaS Tawerna
    « Odpowiedź #75 dnia: Września 13, 2011, 15:55:14 »
    Mam pytanie ? Czy jak przejechała cię ciężarówka to zrespiłeś się przed przejściem dla pieszych ? A może jak spadła ci na głowę doniczka rozbijając czaszkę obudziłeś się w domu bez żadnych ran ? A może jak rzucił ci się do szyi wściekły buldog użyłeś apteczki i poszedłeś dalej ? Oczywiście najpierw zastrzeliłeś go pistoletem skałkowym ? W grze masz nieskończoną ilość żyć i tu jest różnica, która obala twój chory pomysł z więzieniem. Nie można zabić tej samej osoby dwa razy, nawet w naszym polskim prawie jest paragraf mówiący o nie możności wymierzania kary dwa razy za to samo. Co ci się stało, że nie pograłeś tą rundę te kilka sekund dłużej ? I tak zaraz rozgromiła by cię Husaria tak jak całą resztę naszego teamu. A może doznałeś jakichś obrażeń materialnych ? Potylica ci czasem nie krwawi ? Przepraszam cię za sarkastyczny ton drogi Raddeo, ale pie przysz takie głupoty, że głowa mała.

Bloomy przypominam ci, że to ty ni z gruszki ni z pietruszki zacząłeś mnie wyzywać. I ty za to dostałeś bana.

Offline Raddeo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • "Jeśli zdrajca, więc na szubienicę!"
    « Odpowiedź #76 dnia: Września 13, 2011, 16:30:48 »
    Roxor, hahaha, twoje argumenty są nie do obalenia. Faktycznie, to moja wina i proszę o perm bana dla mnie. Uahaha...

Rafard, ależ oczywiście, że jak mnie przejeżdza ciężarówka, to respię się na chodniku. Poza tym po mieście chodzę w kontuszu i zabijam co najmniej 4 szwedów dziennie. Ty tak nie masz? Przepraszam cię za sarkastyczy ton Rafardzie, ale pieprzysz takie głupoty, że głowa mała.

Naprawdę nie wiesz, że jeśli jest wina to musi być też kara? Waszą winą było TKowanie, a karą ma być ban.Dlatego,że ja mam nieskończoną ilość żyć w grze, ty będziesz miał nieskończoną ilość szans. Następną powinieneś dostać jak skończy się ban.

Husaria by mnie nie rozjechała, bo nie wiem czy dostrzegłeś, że zanim zaczęliście TKować wygrywaliśmy...

O, to Bloomy dostał bana za samo wyzywanie? No to przy TKach też muszą się takowe pojawić.

Admini, i cóż ciekawego znależliście w logach.
    "Nasz malarz Orłowski -
    Przerwała Telimena - miał gust Soplicowski.
    (Trzeba wiedzieć, że to jest Sopliców choroba,
    Że im oprócz Ojczyzny nic się nie podoba)."
                  ~ Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz"

Offline Markas

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #77 dnia: Września 13, 2011, 16:46:09 »
    Admini, i cóż ciekawego znależliście w logach.

Nie wiem czy wogóle coś z tego wyjdzie. Admini pewnie zamiast dać nagrody będą się opierdzielać, jak to zwykle się dzieje :P. Tak Deadalusie wiem o tym, ze Skorupa i Adiq nie dostali banów, tylko na PW cię błagali by nie dostać banów...

Topic: Dadalusie serwer tawerny działa niepoprawnie coś. Gdy wchodzę na serwa to, w ciągu 5 min tracę połaczenie lub nie wykrywa serwera. jak możesz to zrestartuj serwer.
    « Ostatnia zmiana: Września 13, 2011, 16:52:27 wysłana przez Markas »

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #78 dnia: Września 13, 2011, 17:07:26 »
    Topic: Dadalusie serwer tawerny działa niepoprawnie coś. Gdy wchodzę na serwa to, w ciągu 5 min tracę połaczenie lub nie wykrywa serwera. jak możesz to zrestartuj serwer.

Nie wiem jak wam, ale ja tak nie mam.. może przeinstaluj moda lub zobacz czy masz aktualną wersję(gry i moda)

PS. Jak jest jakaś sprawa piszcie do mnie na steam a ja się pojawiam w dosłownie 42 sekundy(chyba że się ładowanie spierniczy) na serverze i wyżalacie mi się ,a ja oceniam przy świadkach kto miał rację

Pozdrawiam

Steam Mój to: sociek541

Offline Maszkaros

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #79 dnia: Września 13, 2011, 17:38:11 »
    Nie wiem czy wogóle coś z tego wyjdzie. Admini pewnie zamiast dać nagrody będą się opierdzielać, jak to zwykle się dzieje :P. Tak Deadalusie wiem o tym, ze Skorupa i Adiq nie dostali banów, tylko na PW cię błagali by nie dostać banów...

Najpierw mówisz że nic nie robią, a teraz prosisz łaskawie o zrestartowanie serwera bo TY masz jakieś błędy? Trochę logiki...

Offline Raddeo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Września 17, 2011, 23:51:32 »
    Czy ktoś planuje zrobić coś we wspomnianej przeze mnie sprawie, czy wszyscy liczą na to, że zły Raddeo odpuści?
    "Nasz malarz Orłowski -

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #81 dnia: Września 18, 2011, 00:34:22 »
    Cytat: Raddeo
    Dlatego zgłaszam wniosek, o przyznanie im dłużyszych banów.

Wniosek odrzucony.

Czemu? Nie mam zamiaru banować na stałe czy nawet na jakiś dłuższy czas kogoś tylko dlatego, że zabił członka drużyny nadużywającego ewidentnych bugów.

Cytat: Markas
    Tak Deadalusie wiem o tym, ze Skorupa i Adiq nie dostali banów

To dziwne, Msarak, bo ja wiem, że dostali bany. Po pewnym czasie dostali też drugą szansę...

Offline Rafard

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #82 dnia: Września 18, 2011, 07:41:27 »
    Dzięki, Daedalusie za takie rozstrzygnięcie sprawy. 

Raddeo, a ty już się nie wymigasz od używania bugów niewiedzą.

Offline Raddeo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Września 18, 2011, 11:37:32 »
    Eee? No cóż dziwne podejście prezentujecie, ale w przeciwieństwie do innych nie będę podważał decyzji admina. Tylko prosiłbym was, żebyście w gronie adminów, uzgodnili co jest dozwolone, a co nie, bo aktualnie każdy admin twiedzi co innego...

EDIT. Solejók, Eee? Eee? Że co? A ty jesteś jakiś Strażnik Porządku czy co?
    « Ostatnia zmiana: Września 18, 2011, 11:48:15 wysłana przez Raddeo »
    "Nasz malarz Orłowski -

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #84 dnia: Września 18, 2011, 11:44:47 »
    Sprawa skończona, przestań wywalać swoje żale.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #85 dnia: Września 18, 2011, 14:01:57 »
    No cóż dziwne podejście prezentujecie, ale w przeciwieństwie do innych nie będę podważał decyzji admina. Tylko prosiłbym was, żebyście w gronie adminów, uzgodnili co jest dozwolone, a co nie, bo aktualnie każdy admin twiedzi co innego...

Taaak, oczywiście znowu pijesz do mnie. Nie mam pojęcia, skąd Ci się ubzdurało, że popieram używanie tego glicza, ale jeżeli już headadmin powiedział, że to jest be, to zrozum, TO JEST BE.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #86 dnia: Września 19, 2011, 20:19:54 »
    Serwer offline z jakiego powodu?

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #87 dnia: Września 19, 2011, 22:04:05 »
    Krasz, jak zwykle. Wczoraj graliśmy, i nagle bum, po serwerze. :/ Wersja 0.4 jest mało stabilna.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #88 dnia: Września 23, 2011, 21:37:33 »
    Proszę o stosowne ukaranie gracza Matim_007 za trollowanie, i wyzwiska w moją stronę - świadkowie: Hofiko + gracze, którzy byli na serwerze + logi. Matim_007 nick na forum, a Matim w grze.

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #89 dnia: Września 23, 2011, 22:17:01 »
    Bloomy, jesteś żałosny wraz ze swoimi chorymi ripostami. Nie ma to jak wejść sobie wieczorem na serwer i słuchać jaki jesteś zajebistym graczem, jaki ja jestem słaby, jak macham mieczem. Takich gnomów to tylko za jaja wieszać i nie żałuję że dostane teraz ostrzeżenie bo na takie osoby to zrobię i z 5 kolejnych kont. A ten Matim to właśnie chyba kolejna sprowokowana przez ciebie osoba