Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Serwer 1_Deluge_Tawerna  (Przeczytany 57551 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: Serwer 1_WFaS Tawerna
    « Odpowiedź #60 dnia: Września 12, 2011, 21:42:21 »
    Wyszedłem, zanim zaczęły się polle. Przy tkach owszem, byłem obecny, ale żadnych jakoś gróźb sobie nie przypominam. Jeżeli nie widziałeś slayów.... nic mnie to nie obchodzi.

A tak nawiasem, to na jakiego grzyba używałeś tego glicza? Aż takie profity Ci przynosił? Człowiek o zdrowych zmysłach by przestał, ale Ty, mając za sobą dwóch ludzi z wycelowanymi w Ciebie pistoletami, karabinami, czy co tam mieli, wolałeś sobie wesoło strzelić używając tego cholernego glicza, zamiast zrobić to normalnie. Rafard i Gołuchowski oczywiście nie zachowali się w porządku, ale w mojej ocenie po prostu ich celowo prowokowałeś.

PS. Tak, znów chodzi o sprawę Wojdala: nie pieprz. Jeszcze na Zbarażu, wpakowałeś mu strzałę w plecy, on się potem mścił.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #61 dnia: Września 12, 2011, 21:42:42 »
    Gołuchowski to straszny Teamkiller, i w dodatku robi za jakiegoś Strażnika Teksasu na serwerze.

Offline Raddeo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • "Jeśli zdrajca, więc na szubienicę!"
    « Odpowiedź #62 dnia: Września 12, 2011, 22:11:17 »
    Nie przypominasz sobie gróźb? Było coś w stylu, że jak jeszcze raz tak zrobię to rozwalą mi potylicę.

Czyli od teraz na serwerze panuje prawo głupszego? Gdyby kazali mi biec z pięściami na husarię to miałbym pobiec, bo po co ich prowokować? Przeczytaj co ty w ogóle piszesz! Jeśli w życiu też wyznajesz taką zasadę, to faktycznie nie mamy o czym rozmawiać. No poza tym admin stwierdził że mogę, więc sądziłem że jakby co to mnie obroni. No ale teraz już wiem, że następnym razem gdy ktokolwiek będzie mi groził, to muszę jako pierwszy go TKnąć, bo od admina pomocy spodziewać się nie mogę.

Wojdal, jak już mówiłem, na Zbarażu TKnąłem go całkowicie przypadkowo. Celowałem w bota, a on akurat wbiegł mi przed muszkiet. Więc go kulturalnie przeprosiłem. To on potem jak chory się mścił.
    "Nasz malarz Orłowski -
    Przerwała Telimena - miał gust Soplicowski.
    (Trzeba wiedzieć, że to jest Sopliców choroba,
    Że im oprócz Ojczyzny nic się nie podoba)."
                  ~ Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz"

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Września 12, 2011, 22:18:32 »
    Nie powiedziałem że to popieram, tylko, że sobie się pozwolę zacytować, jest to ,,niska szkodliwość społeczna''. Gdyby kazali Ci biec na husarię z piąchami... proszę, czytaj swe posty zanim je wyślesz, bo czasem wychodzą Ci takie kwiatki. Glitch to glitch, i chociaż nie będę nikogo karał za jego używanie (chyba że masz jakieś wątpliwości, może zaraz orzekniesz, że Cię zeslayowałem albo coś...?), to na pewno nie będę bronił nikogo kto to robi. Powiedzieli, żebyś tak nie robił (wbrew Twoim zapewnieniom, nie jest to równoznaczne z rozkazywaniem, jak masz grać), lecz Ty ich zignorowałeś. I, co jeszcze mi się przypomniało z Twojego poprzedniego posta, gdybym za każdym razem, gdy ktoś mi pisze AAAADMIIIIN HAAAALP !1!!!!1!! wychodził na spekta i przyglądał się, co się dzieje, to mógłbym już w ogóle z tego obserwatora nie schodzić. Plus to co napisałem wcześniej - nie obyło się bez kary - slay, a potem później, z głosowania - ban.

PS. Ta dyskusja naprawdę nigdzie nie prowadzi. Twoi prześladowcy dostali karę, ergo - dostałeś satysfakcję. Skończ, a jeżeli masz jakieś uwagi co do mojego adminowania to mów wprost, a nie czekaj do momentu, aż nadarzy się afera.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #64 dnia: Września 12, 2011, 22:28:39 »
    Panowie ktoś przejrzy logi i będzie sprawa wyjaśniona. Dalsza dyskusja jest zbędna.

Offline Raddeo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Września 12, 2011, 23:29:49 »
    Bartus, wiem że jest zbędna, ale jeśli on nadal będzie chciał mi wmówić,że wszystko jest dobrze i to moja wina, że mnie TKowali, ja będę z nim dyskutował.

Hofiko, a to ładnie odwracasz kota ogonem. Z tego co się orientuję glitch to coś, co w nieuczciwy sposób ma dać jedemu graczowi, w jednym miejscu, przewagę nad CAŁĄ resztą graczy. Podwójne strzały z armaty może robić każdy, z każdej armaty, na każdej mapie. To tak jakby mieć pretensje o strzelanie z garłacza, bo może zabić kilku wrogów jednym strzałem. Pisałem o tym strzelaniu na forum, nikt nie zareagował, więc skąd mam wiedzieć, że to nie jest zwyczajna funkcja armaty? Admin też nie poinformował mnie że nie mam tak robić.

Akurat co do bronienia, to skoro nie stwierdziłeś, że nie mogę tak robić (mimo że cię o to spytałem), to włśnie powinieneś mnie bronić. Dlaczego? BO ONI TEAMKILLOWALI! A TKowqnie to chyba najgorsze wykroczenie, bo nikt nie spodziewa się strzału w plecy.

Ja nie mówię, że masz biegać do każdego kto ma jakiś problem, ale jeśli ktoś dostaje 2 TKe z rzędu, od tej samej osoby, to chyba do cholery coś jest nie tak!

I kiedy mam mieć pretensje do twojego adminowania, jeśli nie teraz? Kiedy nie ma afer to nic do ciebie nie mam, bo przecież wtedy nic nie musisz robić. Pretensje mam kiedy masz coś robić, a nie robisz.

P.S. Na jak długo jest ban z głosowania?

"Nasz malarz Orłowski -

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Września 12, 2011, 23:51:16 »
    Argh! Przecież nie próbuję Ci wmówić, że jesteś wszystkiemu winien! Posta wyżej napisałem, że nie pochwalam tego, co zrobili tamci dwaj. Mój point jest po prostu taki, że gdybyś odpuścił sobie korzystanie z glicza, sprawy w ogóle by nie było. Z Twojego pierwszego posta wynikało, że to mnie uważasz za sprawcę tej hecy (co poparłeś paroma kiepskimi sarkazmami), podczas gdy w rzeczywistości moim błędem było zbyt późne zeslayowanie Rafarda (nie po 1 tku, tylko po 2). Powtarzam - nie chcę z Ciebie robić inicjatora tych tków, ale sądzę, że mogłeś to lepiej rozegrać, i nie do końca rozumiem agresję w tamtym poście. To wszystko.

Offline Rafard

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #67 dnia: Września 13, 2011, 06:52:17 »
    Hofiko zabiłem go tylko raz.  Dostałem bana godzinnego, więc dostałem karę.
    Po za tym mówiłem ci raddeo zTKowałem cię raz i nie mam zamiaru robić tego ponownie.
    Hofiko mówi prawdę nie mógł tego widzieć bo go nie było obok nas.  Mapa valley jest dość duża nie sądzisz?
     Po za tym jeśli nie widziałeś slayów to twój problem. Za każdym razem gdy Goluchowski cię zabijał Hofiko go sleyował.
    Po za tym hofiko powiedział coś bardzo trafnego.
    Po co nas prowokowałeś ? Gołuchowski cię ostrzegał, a ja nie lubię ludzi którzy nadużywają glichy.
    Hofiko cię nie bronił ponieważ sam nie byłeś fer względem innych graczy. I co to za wymówka ? Może to funkcja armaty ? Rozbawiłeś mnie do łez, myślisz że jesteśmy aż tak głupi by uwierzyć, że nie wiesz o ty
    (Jak hofiko używał gokartów to tez się na niego wydzierałem.)
    Uważam sprawę za zakończoną, zabiłem cię raz i nie będę robił tego znowu. Wina jest obustronna. No, ale jednak my popełniliśmy większą zbrodnię. Skończmy tą dyskusję i zostawmy to jak jest.
    « Ostatnia zmiana: Września 13, 2011, 07:15:19 wysłana przez Rafard »

Offline Raddeo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Września 13, 2011, 07:19:16 »
    Ty uważasz sprawę, za zakończoną, a ja nie. Ile razy powtórzysz jeszcze, że zrobiłeś to tylko raz? Gdzieś mam ile razy to zrobiłeś! Zrobiłeś to w pełni celowo, potem prowadziłeś jeszcze na ten temat jakieś chore dyskusje. Sądzisz, że morderców którzy zabili jedną osobę należy uwolnić, bo kto inny zabił trzy? Taki tok rozumowania wynika z twojej wypowiedzi.

I co to znowu za gadanie o prowokacjach? A kim ty jesteś, żeby wymierzać sprawiedliwość? Znalazł się obrońca uciśnionych. Od tego jest admin, admin nie reaguje, to jak ci się nie podoba, to nikt cię na siłę na serwerze nie trzyma, na pewno byśmy za tobą nie tęsknili. Mogłeś swoje skargi zgłosić tutaj, ew dać głosowanie na bana dla mnie (za glitchowanie, nie TKowanie jak to potem zrobiliście) i gracze by zdecydowali czy im to przeszkadzało czy nie.

Hofiko, nie,  nie mogłem przestać tak strzelać (nadal nikt nie potwierdził że to glitch). Nie mam zamiaru ustępować każdemu debilowi, któremu coś się nie podoba w mojej grze. I dlaczego sądzisz, że przykład z piąchami i husarią był zły? Równie dobrze mogli stwierdzić, że nie lubią inżynierów, więc mam wyrzucić garłacza i granaty i z piąchami walczyć przeciwko husarii. No bo po co ich prowokować?
    "Nasz malarz Orłowski -

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #69 dnia: Września 13, 2011, 07:29:19 »
    Koleś, nie lubię kłamstwa. Dlatego ucisz się i poczekaj na wynik sprawdzenia logów, a nie przytaczasz tu jakieś głupie, niemające nic do rzeczy przykłady. Admin ci na nic nie pozwalał, ale ty to sobie ubzdurałeś. Dlaczego po tym jak zwrócono ci uwagę, ty dalej robiłeś im na złość? TO jest prowokacja. A strzelać normalnie się da, tylko strzelając z armaty nie naparzaj w lewy przycisk jak jakiś schizol.

Offline Rafard

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #70 dnia: Września 13, 2011, 07:42:55 »
    Twój przykład jest zły, gdyż inżynier to nie bug gry. Ktoś ci kazał biec na husarie uzbrojony jedynie w swoje kończyny górne ? Nie, ale jeśli wola to rób to, miło będzie się oglądać. Przy mówieniu  byś nie używał glicha, a przy pięściach jest pewna różnica. To pierwsze to głos rozsądku, który mówi ci byś nie cheatował (bo i tak można to nazwać), a ten drugi to czyjaś głupia fantazja, by zobaczyć cie biegającego jak dziewica przez pole bitwy, uzbrojonego jedynie we własne cherlawe ręce. Robisz z igły widły,
    Kim jestem by wymierzać sprawiedliwość ?  Nikim. A ty kim jesteś by używać błędów gry ? Wszyscy w około mówili ci, że to glich, ale nie ty musiałeś prowokować dalej.
    Czy można usprawiedliwić mordercę bo zabił mniej osób nie można, ale nie zbijaliśmy ludzi tylko kupkę pikseli i nie porównuj tego w taki sposób o ile nie masz problemu odróżnienia rzeczywistości od świata za monitorem.

Offline Roxor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #71 dnia: Września 13, 2011, 09:50:17 »
    Wiesz co lepiej uspokuj sie dziecko i idz do pshycholga aby ci pomogl odruznic real od gry. 

Admin mozesz narazie zablokwac kanal albo tego goscia do wyjasnienia

Sry za pisownie pisane na telefonie

Offline Raddeo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Września 13, 2011, 14:43:50 »
    Czy takie strzelanie to bug? Ja nie mam pojęcia. Nikt, poza dwoma oszołomami, nie był łaskaw mnie oświecić. Może ma to symbolizować armatę nabitą różnymi śmieciami, odłamkami metalu, itp. Bo tak przecież robiono...

Rafard, kto zwracał mi uwagę? Ty i semen. Nikt więcej. Wroga drużyna nie mówiła, że im to przeszkadza, admin też nie. Więc o czym ty mówisz?

Ale załóżmy, że jednak chcieliście, żebym walczył z tylko pięściami. No to wg waszego rozumowania miałbym to zrobić, bo po co was prowokować. A, nie... Przecież mógłbym was wtedy TKnąć. Przecież nikt nie miałby nic do tego...

Jeszcze co do usprawiedliwiana mordercy. Owszem nikogo na prawdę nie zabiłeś, ale też ja nie chcę dla ciebie dożywocia. Twoja grupa pikseli strzelała do mojej grupy pikseli, i dlatego twoja grupa pikseli (nie ty osobiście) ma iść do "więzienia". Proste?

Solejók, strasznie rusza mnie  to ci ty lubisz, a co nie. I na jakiej podstawie osądasz mnie o kłamstwo? Jeśli byłeś wtedy na serwerze, to może napisz twoją wersję tej historii. A może kiedyś cię okłamałem? Bo ja sobie nie przypominam czegoś takiego.

Raxor, nie wiem o co cu chodzi, ale może uspokuj się trochę. Ja też piszę z telefonu, a jakoś wielkich błędów nie robię.
    "Nasz malarz Orłowski -

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #73 dnia: Września 13, 2011, 14:44:47 »
    Hofiko jest b.dobrym adminem, i osobą. Co do Rafarda mam całkowicie inne zdanie, czerpie przyjemność z udupiania a samemu robienia jeszcze gorszych rzeczy jak adminów nie ma.

Offline Roxor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #74 dnia: Września 13, 2011, 15:39:37 »
    Po pierwsze nie porównuj gry do reala
    Po drugie ty nawet nie umiesz przepisywać bo mam na nick roxor, a nie raxor
    Po trzecie rafarda znam z gry, i jak byś nic noobskiego nie robił to by cie nie ruszał
    « Ostatnia zmiana: Września 13, 2011, 16:51:28 wysłana przez Roxor »