Nie powiedziałem że to popieram, tylko, że sobie się pozwolę zacytować, jest to ,,niska szkodliwość społeczna''. Gdyby kazali Ci biec na husarię z piąchami... proszę, czytaj swe posty zanim je wyślesz, bo czasem wychodzą Ci takie kwiatki. Glitch to glitch, i chociaż nie będę nikogo karał za jego używanie (chyba że masz jakieś wątpliwości, może zaraz orzekniesz, że Cię zeslayowałem albo coś...?), to na pewno nie będę bronił nikogo kto to robi. Powiedzieli, żebyś tak nie robił (wbrew Twoim zapewnieniom, nie jest to równoznaczne z rozkazywaniem, jak masz grać), lecz Ty ich zignorowałeś. I, co jeszcze mi się przypomniało z Twojego poprzedniego posta, gdybym za każdym razem, gdy ktoś mi pisze AAAADMIIIIN HAAAALP !1!!!!1!! wychodził na spekta i przyglądał się, co się dzieje, to mógłbym już w ogóle z tego obserwatora nie schodzić. Plus to co napisałem wcześniej - nie obyło się bez kary - slay, a potem później, z głosowania - ban.
PS. Ta dyskusja naprawdę nigdzie nie prowadzi. Twoi prześladowcy dostali karę, ergo - dostałeś satysfakcję. Skończ, a jeżeli masz jakieś uwagi co do mojego adminowania to mów wprost, a nie czekaj do momentu, aż nadarzy się afera.