Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Konsole  (Przeczytany 13604 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    Konsole
    « dnia: Lutego 06, 2008, 12:46:32 »
    Ciągle gadamy o gierkach pecetowych, a może znajdą się wśród was fani konsol (konsoli? nie wiem jak się to odmienia)? Ja niedawno, jako że znudziły mnie gry na PC, kupiłem PS2 i jestem bardzo zadowolony. Ktoś powie, że na komputerze jest lepsza grafika, myszka i klawiatura itp. No ok, ale pecetowcy nie pograją w Tekkeny, Soul Calibury, Gran Turismo, czy Burnouta...

Na konsolach nie trzeba każdej gry instalować, nic się nie tnie, a włączanie trwa chwilę. Zresztą nie ma nic lepszego niż gra w kilka osób na jakiejś popijawie. Mimo, że zawsze byłem raczej zatwardziałym pecetowcem, teraz śmiało mogę powiedzieć, że w kwestii gier konsole górują nad komputerami.

Gracie na konsolach? Macie jakieś ulubione gry?

Offline Misiumen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Konsole
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 06, 2008, 14:10:49 »
    Gralem kiedys w czasach starego dobrego PS One, to wlasnie wtedy powstaly znane i lubiane serie ;) Mam tu na mysli takiego PES-a (2 rzadzi), Tekkena czy GT ale jako ze w tej chwili mam zajebisty sprzet to konsole nie przedstawiaja juz dla mnie jakiegos lepszego zamiennika dla PC, mimo tego ze teraz role sie odwrocily (chodzi o nextgenowa grafike) to te zwiechy czy lagi sa dla mnie niezastapione xD
    « Ostatnia zmiana: Lutego 06, 2008, 14:24:21 wysłana przez Misiumen »

Offline Geralt

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 07, 2008, 16:36:25 »
    Ja kiedyś posiadałem konsole Wii...Świetna sprawa szczególnie podobały mi sie strzelaninki typu far cry,quake czy innych.Urozmaicenie tego typu konsoli polegało na ruchach ręki które twój bohater w grze też wykonywał...Mimo to ta konsola nie pobije PS2:P
    "Jeśli ktoś uważa ze pies jest najlepszym przyjacielem człowieka,ten nigdy nie oswoił wywerny" Znany Druid :P

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 07, 2008, 16:46:43 »
    Kiedyś? Znaczy, że już nie masz? Dlaczego?

Offline Ike

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 14, 2008, 19:20:17 »
    Ja gram jeszcze na Xbox'ie (starym)
    a moje ulubione gry to Def Jam Fight For New York, Fahrenheit oraz Kingdom Under Fire: The Crusaders
    a jak jeszcze ktoś gra na starym X'ie to niech napisze
    !!! FOR THE HORDE !!!

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 16, 2008, 15:59:22 »
    PS2 > X
    PS3 > X360

btw: Fahrenheit to jedna z moich ulubionych pozycji na PC.

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 16, 2008, 17:05:23 »
    Zresztą nie ma nic lepszego niż gra w kilka osób na jakiejś popijawie.

ha! nawet z jedna runde w tekkena z toba wygralem! yeeeeah!

Joko ostatnio notorycznie ze mną wygrywa...:P

no nie jest to wiadomosc pocieszajaca... :/
    « Ostatnia zmiana: Lutego 16, 2008, 18:06:44 wysłana przez MrocznyBaton »

drunken masta

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 25, 2008, 14:35:56 »
    Ja nigdy w domu konsoli nie miałem, ale do niedawna jeszcze grywałem u kumpli posiadających konsole. Obecnie nie gram, bo pozrywały się moje wszelkie kontakty z dawnymi kumplami, a nowych nie mam. W ostatnich latach najczęściej w Tekkena3 grałem i muszę przyznać, że cholernie mi się podobało.

może znajdą się wśród was fani konsol (konsoli? nie wiem jak się to odmienia)?
    Raczej bardziej poprawnie jest konsol.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 25, 2008, 18:37:09 »
    Obecnie nie gram, bo pozrywały się moje wszelkie kontakty z dawnymi kumplami, a nowych nie mam.

Nie masz kumpli? :(

Offline marian13

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 25, 2008, 19:16:10 »
    Nic nie sprawia takiej radochy jak gra z kumplami w Pro Evolution Soccer 6 na ps2. Pamietam jak na obozach lupalo sie w to non stop
    z przerwami tylko na treningi. Nie chodzilismy nawet na posilki. To sie nazywa uzaleznienie. Gral moze juz ktos w pes 08? Podobno super ale narazie nie stac mnie aby sobie kupic:(

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 25, 2008, 19:39:34 »
    Nic nie sprawia takiej radochy jak gra z kumplami w Pro Evolution Soccer 6 na ps2. Pamietam jak na obozach lupalo sie w to non stop
    z przerwami tylko na treningi. Nie chodzilismy nawet na posilki. To sie nazywa uzaleznienie. Gral moze juz ktos w pes 08? Podobno super ale narazie nie stac mnie aby sobie kupic:(

Grałem, ale tylko na PC. Na wersję PS2 mnie na razie nie stać. Zdania co do tej części są podzielone. Ja wolałem szóstkę. A jeszcze bardziej czwórkę...

Na PS2 polecam Fight Night 3 - lepszej symulacji boksu zrobić się już nie da. Cudo.

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Lutego 27, 2008, 09:43:57 »
    Nie masz kumpli? :(
    A zaskoczę Cię i pewnie też innych, ale nie mam. O ile na forum swobodnie się z wami na każdy temat dogaduję o tyle prywatnie nie. Ja nie pasuję do tej wiejskiej okolicy. Mam zupełnie nie wiejską mentalność, nie chodzę na dyskoteki, nie schlewam się regularnie pod monopolowym (wogóle się nie schlewam) nie cierpię głupoty, która tu jest na porządku dziennym itd.
    Dobra kończę ten wywód, bo to nie na temat.

Offline marian13

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Lutego 27, 2008, 17:03:19 »
    Mam zupełnie nie wiejską mentalność, nie chodzę na dyskoteki, nie schlewam się regularnie pod monopolowym (wogóle się nie schlewam) nie cierpię głupoty, która tu jest na porządku dziennym itd.
    Dobra kończę ten wywód, bo to nie na temat.

Jeśli uważasz, że ludzie z miasta nie imprezują, nie lubią się schlać, i stronią od debilizmu to jesteś w dużym błędzie. Oczywiście to nie znaczy, że nie tego typu ludzi w mieście nie ma, jednak są oni w mniejszości.

Przed chwilą grałem w fife 08 na ps2. Niby fajnie jednak brakuje jej dynamiki z pro evo.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 27, 2008, 18:20:07 wysłana przez marian13 »

Offline Dragonit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Marca 10, 2008, 00:55:56 »
    Ja grałem na ps1 w Tekkena 4, Dragon Balla i Pro Evo z kolegami i było przednie, fajna atmosfera :) Inna sprawa że przegrywałem prawie zawsze ;p

Offline Blakc99

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #14 dnia: Marca 11, 2008, 08:19:22 »
    Ja pamiętam tylko że grałem na comodore (choć nie wiem czy konsolą można do nazwać :P) w koło fortuny, robocopa itp.