Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Konsole  (Przeczytany 13605 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Misiumen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Konsole
    « Odpowiedź #30 dnia: Kwietnia 04, 2008, 23:10:01 »
    Nie wiem puzią czy wiesz (z twoich wypowiedzi wynika ze nie) ale w kazdej miescinie znajduje sie jakowys salon gier w ktorym mozna polupac se na PS3/XBOX-ie za oplaty czasowe (tj. np 1 zl za 10 min) i to tam najlepiej mozna przetestowac dany sprzet i/lub gierki.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 05, 2008, 01:07:07 »
    Najwyraźniej nie w każdej skoro w Łodzi nic takiego o ile wiem nie istnieje.

btw: 1zł za 10 minut? I ktoś tam chodzi? 0_o

Offline Misiumen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 05, 2008, 09:20:14 »
    Jako ze w mojej wiosce oprocz boiska szkolnego to jedyna forma pozadomowej rozrywki to w weekendy wszystkie stanowiska sa zajete. A w pobliskim Augustowie sa takie salony 3, wiec w Lodzi powinien byc przynajmniej jeden raczej. IMO ofkors.

Offline Drakkainen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Kwietnia 05, 2008, 11:40:42 »
    Trzeba mieć dobry telewizor? No to mam problem, bo mój TV ma już swoje lata, a na nowy kasy nie mam. Muszę poczekać i zarobić jeszcze trochę (rodzice na pewno nie zafundują).

Offline Misiumen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Kwietnia 05, 2008, 11:48:41 »
    Dobry telewizor to podstawa. Do PS 3 najlepszy bylby z HD. Mozesz wziasc 42 cale z Media Marktu na raty jak chcesz xD

Offline Drakkainen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Kwietnia 05, 2008, 14:10:26 »
    A za ile można kupić najtańszy TV z HD?

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #36 dnia: Kwietnia 05, 2008, 16:31:24 »
    A za ile można kupić najtańszy TV z HD?

No właśnie chodzi o to, że nie taki najtańszy. Jak się porywasz na konsole nextgenowe, to spodziewałem się, że jakiś porządny tv. Nie ma co kupować jakiegokolwiek lcd, bo będą smugi i słaby kontrast. Do lepszych konsol przydałby się np. Sony Bravia 32', bo mam taki w domu (nie tam gdzie studiuję, tam gdzie mieszkają moi starzy) i do X360, na którym chwilę się bawiłem sprawdza się doskonale.

W Łodzi mam stare Shivaki 21' (z taką dupą, że musiałem szafkę od ściany odsunąć) i do PS2 jest wystarczający, ale nie wyobrażam sobie na tym odpalania X360/PS3.

Zastanów się zatem, czy warto kupować konsolę za tyle kasy i mieć gry znacznie brzydsze niż na PC (raczej wejścia component w starym tv nie masz i musiałbyś podłączać przez euro, co dodatkowo zjebie jakość obrazu).

Hmm...a może kup sobie PS2? Wydasz 3x mniej, telewizora nie będziesz musiał zmieniać, a pograć się da. Albo zmodernizuj peceta - gier nie brakuje.

Offline Drakkainen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Kwietnia 05, 2008, 17:00:49 »
    Twoja Bravia kosztuje 4000 PLN... Czyli mnie nie stać. No to muszę zmodernizować sobie kompa. Trochę szkoda, nie musiałby paprać się w całym tym sprzętowym bagnie.
    PS. Żeby nowego topicu nie zakładać: czy GeForce 9600 GT (PCI-E) i Asus P5NT WS nVidia nForce Dual PCI-E to dobry wybór? Ogólnie to chcę wymienić płytę gówną i kartę graficzną.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #38 dnia: Kwietnia 05, 2008, 17:08:42 »
    W dziale offtopic jest temat o komputerach. Podaj tam swoja konfiguracje jaka masz teraz i części, na które chcesz wymienić. Ktoś ci podpowie. A ten temat jest o konsolach i basta :)

PS: dlaczego nie pomogłem? Bo nie podałeś jaki masz sprzęt, bo nie napisałeś jaki ten Geforce itd...
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 05, 2008, 17:10:59 wysłana przez Puzonix »

Offline Wiciu094

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #39 dnia: Kwietnia 19, 2008, 01:06:24 »
    Dopóki nie ulepszyłem kompa to grałem tylko na ps2. Grałem w takie gry ja np. : gta san andreas, nfs most wanted, nfs carbon, nfs pro street, call of duty 3, medal of honor wojna w europie, metal gear solid 3, gta liberty city. Zamierzam kupic grę Guitar hero 3.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #40 dnia: Kwietnia 19, 2008, 08:24:39 »
    call of duty 3, medal of honor wojna w europie

Moim zdaniem nie da się grać w fpp na PS2. A jeśli nawet są ludzie, którzy wypracowali u siebie tę małpią umiejętność, to nie zmienia to faktu, że jest to mocno utrudnione i okrutnie niewygodne...

Offline Wiciu094

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #41 dnia: Kwietnia 19, 2008, 09:35:03 »
    Mi tam się dobrze gra w te gry. Nie narzekam. Bo w Medal of honor dużo headshootów trafiałem mimo to że grałem na padzie.

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #42 dnia: Sierpnia 03, 2014, 20:28:21 »
    Chyba nowy rekord co do odkopu, ale nie widzę żadnego innego tematu związanego z konsolami. Potrzebuję szybkiej porady kogoś kto zna się na konsolach. Co myślicie o tym modelu: http://allegro.pl/konsola-xbox-360-250gb-stan-perfekcyjny-i4462700169.html ? Ogólnie czy istnieją jakieś modele Xbox'a 360, których kompletnie nie opłaca się kupować? Lub też czy są takie, które bardzo polecacie? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 03, 2014, 21:02:27 »
    Kup konsole nowej generacji.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #44 dnia: Sierpnia 03, 2014, 21:07:51 »
    Dorzuć mi ten brakujący tysiąc to kupię. Wkurw***ą mnie tego typu odpowiedzi, pytam się o konkrety po czym dostają taką pozbawioną sensu odpowiedź. Tak bardzo pomocny...