Czy wy jesteście zbyt niedojrzali by czytać forum? Napisałem wyraźnie "Dla mnie" czyli była to moja sugestywna opinia na temat premiery gry i tego jak będzie wyglądać.
Ktoś inny mówiąc że gra będzie świetna w/g jego opinii też robi źle? W/g Was można tylko wychwalać ten tytuł ?
MW1 było najlepszym FPS w jakiego miałem okazję grać, i najlepszym IMO od czasów CoD'a 2 dlatego nie sądzę żeby MW2 stało się aż tak dobrą grą zważając między innymi na najnowsze newsy dotyczące gry które wróżą coraz gorzej.
Może się mylę a może mam rację ale swoje słowa motywuję tym, że prawie wszystkie kontynuacje gier i nowe gry jakie wychodzą w ciągu ostatnich dwóch lat są beznadziejne w porównaniu do swoich poprzedników lub są jedynie porównywalne.
Wyłączając z tego grona Fifę 10 która jest świetna choć też nie doskonała, i parę innych gier które mogę policzyć na palcach u jednej dłoni.
Zresztą nie od dziś wiadomo że Activision jest firmą która kipi komercją jak zresztą większość dzisiejszych developerów i producentów gier.
Dlatego zastanówcie się 100 razy zanim coś napiszecie bo posty typu:
No milioner z niego będzie ^_^
Czlowieku, skad ty wiesz jak dobra bedzie gra jeszcze przed jej premiera. Pewnie zbijasz fortune na przeroznych zakladach!
To że za dużo się dzieje do okoła MW2 to nie znaczy że będzie słabe... Pogramy to zobaczymy.
Są bezpodstawne bo wywnioskowane z nieumiejętnego czytania ze zrozumieniem a raczej z brakiem tego zrozumienia. Już nie mówiąc o tym że nic sesownego do tematu nie wnoszą.