Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jak oceniasz dotychczasową wersję moda 0.84?

Świetnie
    71 (45.8%)
    Dobrze
    26 (16.8%)
    Może być
    20 (12.9%)
    Słabo
    4 (2.6%)
    Fatalnie
    34 (21.9%)

Głosów w sumie: 154

Autor Wątek: The Witcher Warband Mod  (Przeczytany 226071 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Venris

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • ...and ideas are bulletproof.
    Odp: The Witcher Warband Mod
    « Odpowiedź #450 dnia: Sierpnia 15, 2011, 22:26:50 »
    To jest mapa z 22nd siege. Jeżeli planujesz wstawić ją do gry to wypadałoby zapytać twórców o pozwolenie...
    Na pierwszej stronie masz cały source i w żadnej z wymienionych paczek nie trzeba pytać o pozwolenie. Zamek przedstawiony na screenie też tam jest.

Offline Drakkanien

• Użytkownik
    « Odpowiedź #451 dnia: Sierpnia 16, 2011, 13:37:22 »
    Mam pewien problem, otóż niektórzy bandyci min Dziki Gon w czasie walki stoją i nie reagują na próby zmuszenia ich do walki. Przykład: z całego 32 osobowego (duchowego?) oddziału tylko jeden duch łaskawie walczył, reszta zaś stała i dała się wystrzelać. Przy okazji - mają oni strasznie słaby sprzęt... Katana z 15c obrażeń? to jakiś żart.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #452 dnia: Sierpnia 16, 2011, 13:42:37 »
    Podpinam się powyżej, też tak mam.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline kac2210

• Użytkownik
    « Odpowiedź #453 dnia: Sierpnia 16, 2011, 14:14:17 »
    @up ja również tak mam1
    Jestem Fanem Anime Naruto:P

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #454 dnia: Sierpnia 16, 2011, 14:16:32 »
    Venris, czyli to jest jakiś grubszy Bug, skoro 3 z 3 osób go mają ;)
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Venris

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #455 dnia: Sierpnia 16, 2011, 14:25:37 »
    W ustawieniach tWwm wyłączcie AI formacji przeciwnika, powinno pomóc.

Offline Podgora

• Użytkownik
    « Odpowiedź #456 dnia: Sierpnia 16, 2011, 16:11:32 »
    To może ja powiem że u mnie nie można kupić strzał, bełtów, butów i rękawic. Może to wina tego że mam najnowszą wersje warbanda. Ale mimo tego mod jest super długo czekałem żeby posłać czarne psy tam gdzie ich miejsce. Jeszcze Venris prosił kiedyś o uzasadnienie swojego wyboru ja wybrałem Temerie, dlaczego? Hmm niebieskie pasy i chyba wystarczy :)

Offline Venris

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #457 dnia: Sierpnia 16, 2011, 16:34:44 »
    To może ja powiem że u mnie nie można kupić strzał, bełtów, butów i rękawic. Może to wina tego że mam najnowszą wersje warbanda. Ale mimo tego mod jest super długo czekałem żeby posłać czarne psy tam gdzie ich miejsce. Jeszcze Venris prosił kiedyś o uzasadnienie swojego wyboru ja wybrałem Temerie, dlaczego? Hmm niebieskie pasy i chyba wystarczy :)
    Nowy Warband pozmieniał trochę w handlu, więc problem może być spowodowany właśnie tym.

Offline Prinse

• Użytkownik
    « Odpowiedź #458 dnia: Sierpnia 16, 2011, 16:37:06 »
    Mod jest naprawdę dobry . Życzę jeszcze więcej powodzenia ! 
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 16, 2011, 16:40:45 wysłana przez Prinse »

Offline Mikidius

• Użytkownik
    « Odpowiedź #459 dnia: Sierpnia 16, 2011, 18:38:09 »
    Mam pytanię.
    Czy wię ktoś jak rozwiązac pewien problem. Odpalam Warbanda ( tylko na twWm się tak dzieje ) i wszystko dobrze. Gram sobie, gram i chce przejść się po ulicach miast. ( Tutaj podałem przykład, błąd wystąpił też podczas chodzenia poprostu po mapię ) Nic się nie wczytuję, zekam, czekam i nic. Wkońcu wciskam CTRL + ALT + DELETE. I widze na menedżerze zadan że jest wyświetlony błąd. Błąd nosi nazwe : Microsoft C++ Runtime Library. Dokładnie co pisało w błędzię nie zobaczyłem, następnym razem się temu przyjrzę. Wię ktoś może jak to rozwiącać?

Offline Zizka

• Użytkownik
    • Unsuccesfool
    « Odpowiedź #460 dnia: Sierpnia 16, 2011, 19:38:17 »
    Zaaktualizuj stery do karty graficznej. Btw, to coś leży chyba bardziej po stronie MB, bo ten błąd pokazuje się w ogromnej większości modów, chyba nawet czasem w Native :/
    "Czegoż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
    Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
    "Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
    Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę".

Offline Mikidius

• Użytkownik
    « Odpowiedź #461 dnia: Sierpnia 16, 2011, 19:54:08 »
    Sterowniki mam najnowsze, jeszcze dzisiaj je przeinstalowywałem bo były p;roblemy z komputerem. Zainstalowałem również za radą z pewnego forum to:
    http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=3387
    Przeinstalowałem grę i niestety ten sam błąd. No cóż... jakoś można grać jednak :P

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #462 dnia: Sierpnia 16, 2011, 22:47:37 »
    zaktualizuj bądź zainstaluj C++  i netframework

Offline Avenroth

• Użytkownik
    « Odpowiedź #463 dnia: Sierpnia 17, 2011, 01:27:20 »
    Redanie wypadało by podrasować, strasznie nativowsko wygląda :)

Wiem, że wydaje się, jakbym tylko ciągle nażekał, ale mnie się ten mod na prawdę bardzo podoba :P. A że błędy wyszukuję, to po to tylko,  żeby jeszcze lepszy był ;).

PS. Wiedźmińskim ostrzem pchnąć nie można, jeno chlastać idzie. Nie wiem, specjalnie to czy nie. Ja rozumiem, że może być tak, że to aby wiedźminów silniejszymi zrobić, gdyż dźganie ma słabe zastosowanie bojowe, nie wiedzieć czemu. Ale ja tam sobie od czasu do czasu lubię dziebnąć wroga w brzuch i patrzeć jak się męczy ;)

A Temerscy dopelsonderzy, czy jak im tam, co powinni walić z dwuręcznych mieczy, niekiedy(w 50% przypadków), wyskakują z kosami i pawężami. Przez co stają się bezużyteczni. Tak w zasadzie to ja bym Temerczykom albo wywalił te kosy i dał jakieś partyzany zamiast, albo kosy zostawił, a wywalił te pawęże. Bo ciachać kosą można z powodzeniem, ale dźganie nią pod ziobro słabo wychodzi. A najlepiej to dać im glewie ;)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 17, 2011, 17:59:30 wysłana przez Avenroth »

Offline LekhimorPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #464 dnia: Sierpnia 17, 2011, 11:59:45 »
    Jak myślisz udało by Ci się zrobić zbroję  w podobie tej Radowida z Wiedźmina 2? Jak zauważyłem jednostki ciężkiej piechoty z Redanii oraz Temerii i Zakonu Płonącej Róży
    takie nosili. Dałoby się coś zrobić z Burą Chorągwią bo dla fanów książek i gier to trochę rażące jest, że to piechota, bo nawet sama nazwa chorągwia wskazuje na kawalerię. A tak w ogóle gratuluje moda.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 17, 2011, 12:04:52 wysłana przez LekhimorPL »