Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rejestracja na Wielki Turniej Grunwaldzki  (Przeczytany 26370 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline drago36

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Rejestracja na Wielki Turniej Grunwaldzki
    « Odpowiedź #105 dnia: Lipca 23, 2011, 21:31:30 »
    Ingwar wątpię że to ja, odpadłem w walce z Ranalfem a potem bana dostałem (przez przypadek mam nadzieję)

A co do rundy piechociarzy to skoro wszyscy co dobiegli to wygrałem :)

Dzięki za wsparcie Sosna.

Offline dzigi

• Użytkownik
    • Ingwar
    « Odpowiedź #106 dnia: Lipca 23, 2011, 21:44:16 »
    Ingwar wątpię że to ja, odpadłem w walce z Ranalfem a potem bana dostałem (przez przypadek mam nadzieję)

A co do rundy piechociarzy to skoro wszyscy co dobiegli to wygrałem :)

Dzięki za wsparcie Sosna.
    To nie wiem chodzi o czlowieka ktory przed moja walka z Ranalfem przegral z Vino (jednak nie Ranalfem bo to ja z nim walczylem xD).
    I ty staw sie na polu bitwy !!! : http://www.youtube.com/watch?v=fRqcbZsKVII

Offline barbarzynca

• Użytkownik
    « Odpowiedź #107 dnia: Lipca 23, 2011, 21:47:14 »
    Odpowiedz za co Apocalyps dostał bana by Mat Berserker
    \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Grzebał w plikach gry\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\".
    No sorki, ale wszyscy którzy go znają mogą poręczyć że on nawet lewego banerka zrobić nie potrafi.
    A to że nie mógł w pewnej chwili wejść na konia, to zapewne błąd gry a nie jakieś grzebanie w plikach, po ponownym wejściu na serwer się odbugowało.
    1 słowo komentarza: to co się stało na tym turnieju to jest chamstwo!
    A jakiś bug serwera to nie problem naszego gracza!
    Możemy zrozumieć że jesteśmy klanem za którym inne nie przepadają, ale liczyłem na brak stronniczości.
    Nie komentując że przez te kilka godzin od wyjścia moda do turnieju Apocalyps hostował serwer, napewno pamiętacie serwer z tym cwaniakiem co latał z mp40

Pozdrawiam

Może ktoś z organizatorów się wypowie?

« Ostatnia zmiana: Lipca 23, 2011, 21:55:28 wysłana przez barbarzynca »

Uploaded with ImageShack.us

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #108 dnia: Lipca 23, 2011, 21:49:12 »
    A na przyszły rok turniej piechoty podzielcie na dwa rzuty, bo zbyt dużo ludzi w klanach było, co skutkowało tym, że wolni strzelcy musieli naparzać we wszystkie strony, gdy oni parli ścianą tarcz. :P
    Sława wszystkim którzy organizowali turniej! Sława zwycięzcom, sława pokonanym!
    Sława!

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #109 dnia: Lipca 23, 2011, 21:56:33 »
    Jak dla mnie to super weekend z Grunwaldem.Gratuluje organizatorom,rycerzom,oraz Zwycięscy.Co mi się nie podobało to patologia z BC,RTF i WD.Oni mieli ADHD,ale czego od nich oczekiwac. Czekam na jutrzejsza bitwe,bo chętnie zabije paru polaków.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #110 dnia: Lipca 23, 2011, 21:59:25 »
    Ciekawy turniej, co prawda fonfary były gorsze niż wuwuzele ale dało się przeżyć;O Z punktu widzenia kibica wyglądało to naprawdę dobrze.

A w kwestii APO...ja generalnie uważam że to spisek i koń od początku był lewy i podstawiony dla Apocalypsa. Czemu tylko on miał takiego buga? Na pewno to Mat podsunął mu konia do którego trzeba 10 ridingu a Apo miał 9 i stąd ten problem...szczerze mówiąc spodziewałem się że znowu wszyscy obrócą się przeciwko biednemu Apocalypsowi.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline dzigi

• Użytkownik
    • Ingwar
    « Odpowiedź #111 dnia: Lipca 23, 2011, 22:02:46 »
    Wojan dobrze mowi zachowanie pewnych osob ( dokladnie nie wiem kto ) bylo nie na miejscu.

Argalebie mozliwe ;) chociaz moze byl to piekny pokaz wchodzenia na konia ("Wykładowca jazdy konnej(ogólnie pojętej):Apocalyps" ) ktory mial trzymac w napieciu widzow ; p

Edit:
    Ciekawy turniej, co prawda fonfary były gorsze niż wuwuzele ale dało się przeżyć;O

Co Ci sie w fonfarach nie podobalo ;d zle bylo jak wszyscy mieli trabki ;p na turnieju bylo git

Offline barbarzynca

• Użytkownik
    « Odpowiedź #112 dnia: Lipca 23, 2011, 22:09:20 »
    Jak dla mnie to super weekend z Grunwaldem.Gratuluje organizatorom,rycerzom,oraz Zwycięscy.Co mi się nie podobało to patologia z BC,RTF i WD.Oni mieli ADHD,ale czego od nich oczekiwac. Czekam na jutrzejsza bitwe,bo chętnie zabije paru polaków.

Powiedz mi co takiego zrobiło BC?
    No oprócz zamachu na życie Ulricha, który dokonali dzielni wojowie (Hieronim(Ja^^) i Aragorn) przy czym Aragorn miał tylko flagę i nikogo nie atakował., dzięki któremu mieliśmy jutro oszczędzić krwi, zamiast walki byłoby wasalstwo Prusów!
    A przypadek z koniem Apocalypsa, albo bug jakich w Warbandzie dużo, albo specjalna prowokacja 1 z osób odpowiedzialnych za turniej.

- trolowanie, okultyzm, pozytywne myślenie, harry potter, gwiezdne wojny... [dozgonna miłość i ban]   Tylko za to i za podszywanie się jest ban permamentny. A  wątpię żeby bug gry był czymś z tego.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 23, 2011, 22:22:21 wysłana przez barbarzynca »

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #113 dnia: Lipca 23, 2011, 22:24:29 »
    Wlasnie tym.Nie potrafiliscie stac w miejscu i nic nie robic.Tak trudno stac i się przygladac? Jezeli macie syndrom ADHD to tabletki powinny wam pomóc. Przez takie zachowania obniza sie tylko poziom takiego eventu i jeszcze potem się zalicie do organizatorów. Ja bym dał bana i nawet ma bitwie, by was nie było.

Offline Vino

• Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Lipca 23, 2011, 22:27:33 »
    Event naprawdę dobrze zorganizowany. Oczywistą rzeczą jest ,że ciężko ogarnąć i dopilnować wszystkich szczegółów. Turniej konnych miał genialny klimat, i mogę tylko pogratulować organizatorom. Świętnie się bawiłem i chciałem podziękować wszystkim za wspólną grę . Mam nadzieję ,że wszyscy będziemy mieli okazje brać jeszcze udział w takich eventach.

P.S Złota było niby dużo ale wraz z innymi IPLowcami wszystko już przepiliśmy :) .

Offline Ranalf

• Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Lipca 23, 2011, 22:39:31 »
    Dziękuje wszystkim za te dobrze rozegrane walki. Gratuluje zwycięzcy finalnego pojedynku konnego, choć nie ukrywam że się lekko wku...łem. (chodzi o balans broni).

Offline dzigi

• Użytkownik
    • Ingwar
    « Odpowiedź #116 dnia: Lipca 23, 2011, 22:43:58 »
    P.S Złota było niby dużo ale wraz z innymi IPLowcami wszystko już przepiliśmy :) .

To nie wsiadajcie na konie teraz ; d naprawde: piles nie jedz :)

Mam nadzieje ze turniej sie przyjmie i bedzie poprzedzal bitwe juz zawsze ;)

@barbarzynca: Powiedz mi czy zabijanie Urlicha czyli jednego z VIPow i pewnego rodzaju organizatorow jest normalne ? Mieliscie okazje probowac dopasc go na bitwie ale mam wielka nadzieje ze ludzi zachowujacych sie w taki sposob (czyli wbrew zasada ) na bitwe nie wpuszcza ; d

Czekamy na materialy filmowe, screeny czy zdjecia z turnieju jezeli ktos ma ;) niech wrzuca. Kalsiver slyszalem ma wszystko nagrane tak wiec czekam az pojawi sie filmik ;)
    Dziękuje wszystkim za te dobrze rozegrane walki. Gratuluje zwycięzcy finalnego pojedynku konnego, choć nie ukrywam że się lekko wku...łem. (chodzi o balans broni).

Co bylo zle zbalansowane ? ; d

Offline Axan

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • >:C
    « Odpowiedź #117 dnia: Lipca 23, 2011, 22:52:00 »
    Część broni do walki wręcz np. obuchowy miecz. Ze strony giermka Turniej też był bardzo ciekawy (xd). Oby balans itemów był lepszy i za rok turniej także się odbył.

Offline barbarzynca

• Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Lipca 24, 2011, 00:05:13 »
    http://zapodaj.net/d67b95885ee0.jpg.html

W woli ścisłości, co do sprawy z konikiem.

Offline Piasek300

• BANITA
    • Użytkownik
    • Tigorner
    « Odpowiedź #119 dnia: Lipca 24, 2011, 00:19:08 »
    Z punktu widzenia widza wyglądało to komicznie, lecz po tym screenie można wnioskować że ktoś z organizatorów chciał udupić naszego faworyta turniejowego, czyli APO .