Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rejestracja na Wielki Turniej Grunwaldzki  (Przeczytany 26362 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Rejestracja na Wielki Turniej Grunwaldzki
    « Odpowiedź #60 dnia: Lipca 21, 2011, 11:56:25 »
    Lisek przyjdzie to zmodyfikuje listę, ja przypominam wszystkim o rejestracji na serwerze! Jeszcze bardzo dużo drużyn nie ma w bazie danych!

Zwłaszcza reprezentacja klanu Chorągiew Husarska i WarDogs, żadnego członka tych zespołów nie mam jeszcze w bazie.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #61 dnia: Lipca 21, 2011, 12:07:39 »
    Niemożliwe, aby nikogo z naszego klanu nie było w bazie danych. Ja, Arcy As i Zorg na 100% weszli na ten serwer.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #62 dnia: Lipca 21, 2011, 12:57:43 »
    Pod takimi samymi nickami jak w zgłoszeniu? I kiedy byliście na serwerze?

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #63 dnia: Lipca 21, 2011, 13:30:34 »
    Na serwer weszliśmy wczoraj lub przedwczoraj. Nicki były mniej więcej takie jak na zgłoszeniu - byłem ja jako Tobiken, był Zorg jako Zorg i ArcyAs mógł byś jako ArcySerek.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 21, 2011, 16:17:50 wysłana przez Tobik-N »

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #64 dnia: Lipca 21, 2011, 14:04:08 »
    Bierzesz udział w inscenizacji Bitwy pod Grunwaldem? Chciałbyś wziąć udział w bitwie pod Grunwaldem, ale zabrakło dla Ciebie miejsca!? Nic straconego! Koniecznie przeczytaj tą wiadomość! Obowiązkowo przeczytaj jeśli bierzesz udział w bitwie lub turnieju.

>Zacznę od informacji, dla osób, które nie zdążyły się zapisać do bitwy. Jeśli na serwerze będą wolne sloty będzie możliwość dołączenia do jednej z dwóch chorągwi-  Chorągwi miasta Królewiec( Krzyżacka) oraz Chorągwi Ziemi Chełmskiej(Polska). Wystarczy, że gracz wejdzie na TS'a, przejdzie do kanału podanych chorągwi i spełni wszystkie wymagania związane z uczestniczeniem w evencie, czyli: ustawi baner swojej chorągwi i będzie wykonywał rozkazy swojego dowódcy.

>W zbliżającą sobotę o godzinie 19.00 rozpocznie się turniej rycerski, wezmę w nim udział wcześniej zapisani rycerze. Godzinę później o godzinie 20.00 przeprowadzony zostanie turniej pieszy. Gorąco zachęcamy do pojawienia się o godzinie 19.00 i śledzenia wydarzeń turniejowych z trybun. Organizatorzy postarali się o wiele klimatycznych aspektów, które tworzą wręcz wrażenie prawdziwego turnieju rycerskiego( obsypanie zwycięzcy złotem, trąbki, . Turniej będzie przeprowadzony sprawnie i całe wydarzenie zakończy się najpóźniej o godzinie 21.00. 

> W niedzielę o godzinie 20.00 odbędzie się największa growa inscenizacja Bitwy pod Grunwadlem. Proszę więc wszystkich o pojawienie się na TS'ie co najmniej 30min wcześniej w celu lepszej organizacji.

> Osoby, które się spóźnią na inscenizację najprawdopodobniej w ogóle nie dostaną się na serwer, dlatego bądź punktualny!

> Proszę odwiedzić forum i sprawdzić tematy Krzyżacki i Polski, są tam opisane przydziały do poszczególnych chorągwi oraz podstawowe informacje na temat samego turnieju!  

> Wszystkie chorągwie są zobowiązane do wyboru dowódcy oraz chorążego. W przypadku chorągwi osób niezrzeszonych, dowódcy zostali wybrani przez organizatorów a chorąży zostanie wybrany przez dowódcę.

> Osoby, które biorą udział w turnieju rycerskim (damy, giermkowie oraz rycerze) proszeni są o zalogowanie się na serwerze na którym rozegrany będzie event. Celem jest rejestracja wszystkich użytkowników i przypisanie im odpowiedniego ekwipunku. Więcej w temacie turnieju.

W razie jakichkolwiek problemów proszę pisać PM na forum. Oktawian oraz sir Luca są do waszej dyspozycji.  

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #65 dnia: Lipca 21, 2011, 16:17:36 »
    Chciałbym wprowadzić zmiany, kilku naszych musiało wyjechać.

Reprezentacja klanu WarDogs (WD)
    Nasze zawołanie - Na pałę !
    1. Rycerz - Ser_Il_Magnifico
    2. Giermek - Zorg
    3. Giermek - Sancho-Pancha
    4. Giermek - W sobotę skontaktuję się z lucą i mu powiem, jeszcze nie zdecydowaliśmy
    Pojedynek dedykowany jest damie o imieniu Tobikenka (jeśli może to być przebrany facet).

Offline Luxray

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #66 dnia: Lipca 21, 2011, 21:43:33 »
    >Zacznę od informacji, dla osób, które nie zdążyły się zapisać do bitwy. Jeśli na serwerze będą wolne sloty będzie możliwość dołączenia do jednej z dwóch chorągwi-  Chorągwi miasta Królewiec( Krzyżacka) oraz Chorągwi Ziemi Chełmskiej(Polska). Wystarczy, że gracz wejdzie na TS'a, przejdzie do kanału podanych chorągwi i spełni wszystkie wymagania związane z uczestniczeniem w evencie, czyli: ustawi baner swojej chorągwi i będzie wykonywał rozkazy swojego dowódcy.

czy będize tżeba było mieć mikro w celu zarejestrowania się na turniej bądź event?

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #67 dnia: Lipca 21, 2011, 21:51:21 »
    >Zacznę od informacji, dla osób, które nie zdążyły się zapisać do bitwy. Jeśli na serwerze będą wolne sloty będzie możliwość dołączenia do jednej z dwóch chorągwi-  Chorągwi miasta Królewiec( Krzyżacka) oraz Chorągwi Ziemi Chełmskiej(Polska). Wystarczy, że gracz wejdzie na TS'a, przejdzie do kanału podanych chorągwi i spełni wszystkie wymagania związane z uczestniczeniem w evencie, czyli: ustawi baner swojej chorągwi i będzie wykonywał rozkazy swojego dowódcy.

czy będize tżeba było mieć mikro w celu zarejestrowania się na turniej bądź event?

Po pierwsze - będzie* i trzeba*

Po drugie - turniej jest wyłącznie dla graczy z klanów, i to nie wszystkich, chyba, że chcesz popatrzeć na trybunach.

Po trzecie - na evencie o ile się nie mylę wymagana jest cisza absolutna więc nie.

Po czwarte - przepraszam organizatorów jeśli coś przekręciłem i będziecie musieli mnie poprawiać.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Lipca 21, 2011, 22:46:57 »
    Trochę pomieszałeś;-)

Turniej kawalerzystów jest dla graczy klanowych ale pieszy już nie, na tą cześć zmagań wstęp jest wolny.

Mikrofon nie jest ani na turniej ani na bitwę potrzebny. Zobaczymy czy będziemy mutować graczy w chorągwiach ale na pewno mniej spamu głosowego nam nie zaszkodzi;-P

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #69 dnia: Lipca 21, 2011, 22:47:18 »
    Akurat ten wycinek tekstu ogólnego na temat grunwaldu dotyczy bitwy. Istnieją chorągwie niezrzeszone i jeżeli będą wolne miejsca może uda ci się wkręcić na event.
    W przypadku turnieju konnego, aby wziąć udział trzeba być częścią zarejestrowanej drużyny. Ludzie niezarejestrowani mogą oglądać go z trybun(polecam, szykuje się ciekawe widowisko) oraz spróbować swoich sił w turnieju piechoty.

Offline misiek6

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #70 dnia: Lipca 22, 2011, 00:25:23 »
    Mam kilka pytań odnośnie eventu.
    Po pierwsze czy mod turniejowy i mod grunwald to jest jeden identyczny mod czy są robione dwa osobne mody i jeszcze chciałbym się zapytać gdzie będzie linku do downloadu bo są chyba ze cztery strony dotyczące tych eventów

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Lipca 22, 2011, 00:28:12 »
    Mod będzie jeden i ten sam. A linki... będą wszędzie;-P

Offline Krzyżak

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #72 dnia: Lipca 22, 2011, 18:01:07 »
    Pragnę przeprosić organizatorów turnieju, ale w naszym składzie doszło do 2 nieplanowanych zmian.

1. Rycerz - Adiq
    2. Giermek - Netoman
    3. Giermek - Ajhad
    4. Giermek - Skorupa

Oczywiście wszelkie inne rzeczy pozostaję takie same.

Link do baneru w formacie jpg:http://www.speedyshare.com/files/29533653/banner_rtf.jpg

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Lipca 22, 2011, 22:40:15 »
    Ponieważ parę osób mnie pyta o to samo to odpowiem tu.

Zmiany w pocztach rycerskich można przeprowadzać do jutra do godziny 17:00. O 18:00 zamykam bazę danych i nie wprowadzam do niej już żadnych zmian.

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #74 dnia: Lipca 22, 2011, 22:43:27 »
    Godzimy się na zasady ustalone przez sztab turniejowy króla Jagiełły i pragniemy wyrazić chęć wzięcia udziały w Wielkim Turnieju Grunwaldzkim!
    *)Reprezentacja - Vikings Clan
    Nasze zawołanie - "Wojny czas! Krew i Śmierć
    "
    >>*.1) Rycerz - drago36
    >>*.2) Giermek - Jagielon
    >>*.3) Giermek - Kiper
    >>*.4) Giermek - Dustil
    >>*.5) Giermek -
    Pojedynek dedykowany jest naszej seksownej dupci Sośnie(Sosna)
    Link do sztandaru: http://wstaw.org/m/2011/04/15/Czerwony1_jpg_750x750_q85.jpg.