Ktoś wytłumaczy o co chodzi z tymi akrami Ziemi? Kupie to i co? Będę miał przychód jak z faktorii? Na czym to polega?
I jak ustawić, żeby mnożnik exp towarzyszy był x3?
Co do akrów, to gdy kupisz je, to co 2 tygodnie możesz zebrać 10% kwoty, za którą kupiłeś te akry, czyli przykładowo, jak zakupiłeś akrów za 10k, to co 2 tygodnie możesz zebrać 1k. Warunek jest taki, że musisz być w tym mieście i musisz kliknąć "odwiedź lichwiarzy" (czy coś w tym stylu) i wtedy dopiero się zbiera (nie zbiera się automatycznie, tak jak w przypadku faktorii). Ilość akrów w mieście jest ograniczona i jak się skończy to możesz kupić ziemię i przyszylować kolejne akry, tylko to kosztuje około 1k drożej.
A teraz mój problem.
Manowicie chciałem pomóc wieśniakom mojego królestwa (nordowie) w walce z klanem niedźwiedzia i gdy wygralismy, to nagle nordowie są do mnie nastawieni wrogo w sensie na czerwono są zaznaczeni i jak podjeżdżam do moich miast to są opcje takie, jak przy wrogich miastach... Dodam, że w informacjach cały czas jest napisane, że jestem nordyckim wasalem... Wie ktoś, jak to naprawić?