Jak tak sobie gram w moda, to w sumie miło mnie zaskoczył jakąś taką większą akcją podczas walk. Nie wiem w sumie czemu, ale chyba dzięki lekko zmienionym i dodanym animacjom, jak przykładowo kucanie, staje się trochę bardziej realistyczne to wszystko. No i jakoś bardziej wymagająca walka. Chyba, że mi się zdaje.
Tyle, że no. Tego. Problem mam. W innych modach widywałem tą opcję - tutaj na razie nie. Mianowicie, gubię się trochę na swoim "dworze" i nie wiem, czy jest gdziekolwiek opcja, by dać komuś lenno? Bo mam jedno nieprzypisane od dawna i nie mogę znaleźć opcji komu je dać.
I jeszcze czy mogę zmienić kulturę w moich wsiach, zamkach i u lordów. Większość to moi towarzysze albo Polmarowie. Tyle, że gdy spotykam się z Lordem Swadii, to tak - na japę leci ciężka jazda z lancami, za nią ciężka piechota co zabija mi każdego konia na 2/3 dźgnięcia i zatrzymuje moją konnicę. Ci, co nie zginą od lancy na pysk albo zapałowani i skopani na śmierć przez piechotę, to dostają w łeb jakimś losowym bełtem z daleka.
Więc. Dałoby radę zmienić tak, by moi Lordowie rekrutowali same Swadiańskie jednostki i mieli je automatycznie?