Wszyscy przeciwnicy. Swadia, Nordowie, Polmarowie, farmerzy, bandyci - wszyscy! Wszyscy padają od ogłuszenia nieważne czy podczas oblężenia, czy podczas obrony, czy w walce na jakimkolwiek terenie. Tylko ja jestem zdolna zabić kogoś a reszta mojej armii tylko i wyłącznie ogłusza.
Jeśli chodzi o aktywne zadania to mam tylko jedno - "Zbierz pięciu ludzi" to ta misja początkowa. Miałam ją od początku mojej gry. Właśnie jadę ją zrobić, może to coś pomoże chociaż wątpię. Czy jest jakaś solucja na to ogłuszanie? .__.
EDIT1: Chyba już wiem jak to działa. Raport pokazuje, że jednostka została ogłuszona a tak naprawdę nie została - bo pod koniec bitwy nie miałam żadnych jeńców do pojmania. Ciężko było to rozgryźć skoro biegam cały czas z młotem i ogłuszam pół wrogiej armii... No dobrze, w takim razie wie ktoś jak sprawić, żeby te raporty podczas walki były "naprawione"? Włącz i wyłącz raport nie pomogło, tak samo jak i reset gry (i kompa) z odhaczonym raportem.
EDIT2: A, i jeszcze... Pod koniec bitwy jak jest podsumowanie ofiar - to pokazuje, że jednostki są ranne u wroga, a wziąć ich nie mogę. Tak jakby po prostu... Nie żyli? To dziwne.
Zamiast wysyłać kilka postów pod rząd, używaj opcji Modyfikuj // Lew