Kadafii96 nie możesz wyżywić wojsk? A od czego jest umiejętność wyszukiwanie pożywienia.
ja jestem handlarzem, więc dla mnie za dużo bandytów to wada. wolę walczyć broniami 1-hand + tarcza.
A ja jestem wojownikiem i kocham łupić bandytów (wyobrażam sobie że oni to niektórzy użytkownicy forum i wiesz jak szybko idzie XP w górę). Ja też używam broni jednoręcznej, tarczy i nie mam problemów z zakupem ich (w szczególności że dodałem ich o wiele więcej niż mieczy 2-ręcznych).
cóz, ja się przerzucam na łapanie niewolników... bo mam już dosyć obrabiania moich karawan...
Rozumiem że jak ci obrabiają karawany to jest źle, ale jak ty obrabiasz karawany to jest dobrze?
gdybyśmy nie narzekali Akosmo na to lub na tamto, lub nie truli tyłka i podrzucali pomysłów, to ten mod byłby w epoce kamienia łupanego.
To cię zaskoczę. Pokaż mi przynajmniej jeden pomysł który podrzuciliście i go użyłem w modzie? (nie to że nie chciałem ale dlatego że żaden mi nie odpowiadał. Jakbym owy pomysł użył to zapewniam cię że ta osoba znalazła by się w credits.) A co do epoki kamienia i to łupanego to cię zaskoczę ponieważ najpierw był mod NO a potem dopiero powstał temat o
epoce kamienia modzie. (zresztą tak samo jak Adalonia czy 8 Królestw). Co do narzekania to wcale mi to nie przeszkadza, każdy ma swój gust, jeden lubi piwo a inny mleko, a ten mod powstał dla takich hybryd jak ja czyli takich co lubią piwo i mleko (niekoniecznie w tej kolejności). Jedyna rzecz jaka mnie wkurza (i to bardzo) jest zadawanie pytań na które znajdziemy odpowiedź w info na 1 stronie lub w grze lub
błaganie pisanie postów o działający link do downloadu, chociaż już ktoś stronę wcześniej go dał, Ale najgorsze jest obrażanie siebie nawzajem. Nigdzie na zagranicznych forach nie spotkałem się z taką kulturą jak tu (oczywiście w złym znaczeni). Nie wiem czy to kompletny brak wychowania czy epoka
kamienia łupanego komputerów niszczy szare komórki w mózgu (mózg - takie coś w czaszce która znajduje się na karku). Niech ktoś mi powie że Polacy są nietolerancyjni, niech przykładem będą moderatorz którzy tolerują posty które aż proszą się o zemstę.
A co z wersją 2.0 ?
Dobre pytanie, a nawet bardzo dobre. Niestety nie mam już module systemu do NO (jak na pech trzymałem je na drugim dysku a nie w folderze z modem) a bez niego nie mogę wszystkiego poprawić czy dalej ulepszać (dla niektórych pogarszać) moda, poza tym problemem jest też czas a raczej jego brak. W info wersji 1.191 napisałem mój problem. Jeśli ktoś pomoże mi go rozwiązać to mogę obiecać że NO dojedzie do numerku 2.0 i aktualizacji do łatki 1.157.
Co do wersji 1.191 to proszę o wyrozumiałość i zrozumienie że nie udało mi się wszystkiego poprawić, ale jak pisałem bez module systemu jest to niemożliwe. Co do bałwanów to pamiętajcie że miała to być wersja pod choinkę, ale z powodu mojego wyjazdu ukazuje się dopiero teraz.
Nie znasz bajki o Ali Babie i 40 rozbójnikach? Nie miałeś dzieciństwa...
Kubaper dzięki twojej odpowiedzi poprawiłeś mi humor (miałem ciężki dzień) ale tego tekstu nie zapomnę szybko.
Trzeba kończyć posta bo niedługo opowiadanie z niego powstanie.