Witam, gram sobie w najnowszą wersję NO, jest świetnie, ale mam pewne problemy.
Otóż gdy walczę w otwartym polu po jakimś czasie gra wyrzuca mnie do pulpitu, wyskakuje błąd "raport o błędach". Dzieje się tak tylko podczas dużych bitew gdy walczę z sojusznikami np. 1000 ludzi na 1000. Kiedy walczyłem sam z wrogiem tego problemu nie było. (Spróbowałem wyrzucić moda i zainstalować od nowa, ale to nic nie dało)
Kolejna sprawa to zachowanie moich sojuszników. Jest bitwa - ja z sojusznikami przeciwko jednemu lordowi, moi sojusznicy ułożyli jakąś formację, stoją i czekają, przeciwnicy podchodzili bardzo powoli, doszło do starcia, zaatakowała nas konnica. Następnie kusznicy i chyba piechota wycofali się, doszli nowi wrogowie, utworzyli formacje na drugiej stronie mapy i czekają. Sytuacja jest taka, że obie strony konfliktu stoją i czekają na wroga :). Ja nie mogę dowodzić sojusznikami, a swoich wojaków nie mam już na polu bitwy. Czy to tak ma być, czy to jakiś błąd?
Mam nadzieję, że opisałem sprawę w miarę czytelnie. Czekam na odpowiedź :)
Edit
Spróbowałem sprowokować wroga, po części się udało, ale zginąłem i podczas oglądania wolną kamerą jakże ciekawej bitwy "na wzrok", znowu wyrzuciło mnie z gry :(.