Gram na razie w co innego więc tego nie przetestuje w najbliższym czasie, ale mam pytania:
1.Komplet? Przeważnie jest tak, że im więcej części kompletu nosisz na sobie tym więcej bonusów ci dają. Tak jest tutaj czy zbieranie kompletu nic nie daje?
2.Jak mamy szukać tych przedmiotów? Nie musisz mówić gdzie są ale jak mam ich szukać? Biegać po mieście szukając skrzyni? Wykonywać q czy taj?
3.Możesz wypisać szybko jakiego typu jednostki dostała każda frakcja?
PS.Przydała by się nowa mapa.
1. Komplet składa się z 4 części (hełm, zbroja, buty i rękawice). Każda z nich dodaje pewne umiejętności, jako całość nic więcej nie dodaje.
2. Planowałem questy związane z kompletem zbroi, ale po dodaniu nowej mapy z oddzielną wyspą i nową frakcją okazało się że jest konflikt z modem PBOD i musiałem usunąć frakcję, mapę itp. Więc kompletu po prostu trzeba szukać po skrzyniach (może w przyszłości jak będę miał nowy module to coś zmienię i dodam miecz który też zdobywa xp, teraz mi się już nie chciało)
3. Tak na szybko to Nordowie dostali lekką jazdę, Rhodokowie też, Sarranidzi konnego łucznika, Swadianie piechura z bronią obuchową, Vaergici włócznika i Khergici takiego włócznika-łucznika.
Co do nowej mapy to jest zrobiona i żeby nie konflikt z innym modem już by była w wersji 1.2. Na razie straciłem trochę chęci co do rozbudowy tego moda przez nową łatkę i braku nowego MSa.
Wilku - Nie będę kłamał, na razie nie planuję wersji 1.3 ale nie mówię że nie będzie w przyszłości. Na pewno jak będą jakieś błędy to je poprawię (robiąc moda samemu nie jestem na pewno wyłapać wszystkich bugów)
cobran - Czy skopiowałeś plik wlosy z folderu resource i dodałeś prawidłowo nowe włosy do swojego pliku skins.txt a i jeszcze do modules.ini. Przykład w skins:
skinkey_face_depth 200 0 -0.500000 1.000000 Face_Depth skinkey_face_ratio 210 0 -0.500000 0.900000 Face_Ratio skinkey_face_width 190 0 -0.400000 0.800000 Face_Width skinkey_post_edit 280 0 0.000000 1.000000 Post-Edit
15 - tu wpisać ilość włosów (np. było 10 ty dodałeś 5, więc musisz wpisać 15
hairmessy straightshoulder maidenhair longshoulder ponytail kudly3 wwwxx hstk wlosy5 wlosy6 kudly2 zzzz wlosy9 longstraight courthair
0
5 hair_blonde hair_red hair_brunette hair_black hair_white