No, widzę że Soner nareszczie pomyślałeś o gruntownej zmianie strony bo od roku i kilku miesięcy nie było większych zmian :)
I. Spoko pomysł z tymi komentarzami już dawno nad tym myślałem, w końcu nie każdemu się chce pisać zalecenia i uwagi na forum...
II. Zrobię listę podobną do tej wykonanej przez Gedus, rzeczy które mogę wykonać zaznaczę na czerwono
1. Newsy (w końcu to mój obowiązek:P)
2. Forum (czyli link do naszego forum)
3. Galeria ->>Tutaj proponuje następujący podział
a) screeny z Native
- oficjalne
- nieoficjalne
b) screeny z modów
- oficjalne
- nieoficjalne
- Download ->>Kolejny podział
a) oficjalne pliki (tj. kolejne wersje M&B, patche itd.)
b) nieoficjalne (czyli wszystkie rodzaje modów ale nie dajemy tu recenzji i tutaj następny podział).
- duże mody (TLD, Storymod, Holy War, Expanded Gameplay, Onin no Ran, Pirates!, Band of Warriors i cała masa innych).
- mniejsze mody (trochę mniejsze mody ale NIE MINIMODY, np. Peasants Mod, Dukes & Mercenaries).
- minimody (czyli Arena Janusa, The Black Baron, None Shall Pass!, Village Lord Mod i inne).
- paczki tekstur, przedmiotów, music mody (np. James Weapon Pack, Graphical Enhacement, DaBlade Sound Pack).
4. Redakcja (chyba nic nie muszę tłumaczyć?)
5. Linki (wszystkie linki związane z M&B)
@Mount & Blade
- O grze
- Uzbrojenie
- Zbroje
- Konie
- Świat (czyli fabuła, krótki opis frakcji)
- Jednostki
- Porady
@Modyfikacje ->> No i dochodzimy do mojego ulubionego działu :). Tutaj obowiązuje taki sam podział jak przy dziale Download. Jeśli chcecie to mogę zacząć pracę od teraz i napisać kilkanaście recenzji (trzymam gdzieś na dysku recenzje Expanded Gameplay, Peasants, Calradia At War i paru innych modów, zresztą napisanie kilkunastu recenzji to dla mnie żaden problem.
III. Tutaj mogę się ewentualnie złożyć po kilkanaście złotych jakby co.