Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][ZF] Zakon Feniksa  (Przeczytany 4373 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Adiq

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Klan] Zakon Feniksa
    « Odpowiedź #30 dnia: Kwietnia 02, 2011, 16:36:52 »
    Niestety fatality i alandar są ludzmi apodyktycznymi, którzy zakładają klany po to by móc narzucać swoją wolę innym. Członkowie ich klanu pewnie niedługo tego doświadczą  i szybko zrezygnują z bycia członkiem tego klanu. Próbują się dowartościować pokazując innym klanom takim jak PE czy BS, że potrafią zarządzać klanem i ludzie wolą dołączać do nich. Ten klan nie wypali tak jak GSE czy PA, które zostało rozwiązane w tym samym dniu co zostało założone. Jak byłem w GSE doświadczyłem wiele nieprzyjemności z ich strony. Rozkazywali mi teamkillować członków ZKM, czy innych klanów, których nie lubili. Na ich TS panował ogólny chaos, Fatality z Alandarem przekrzykiwali się na ts'ie. Nikomu nie polecam dołączania do tego klanu ze względu na to jak tam mnie potraktowano.

Offline Vodka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 02, 2011, 16:48:46 »
    Popieram Adiq. Byłem w GSE i wiem jak Fatality z Alandarem traktują członków klanu. Ciągłe wywyższanie się obu panów jest bardzo irytujące. Nie muszę dodawać że to już około 3 klan Fatalitiego, oczywiście rozpadnie się za jakieś 2 dni. Aha no i gratuluje wam klanu PA, naprawdę prawdziwa potęga na scenie WB !

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 02, 2011, 16:51:33 »
    Nie, doszło by do większego "linczu" tylko. W GSE nawarzyli piwa które muszą spijać, a chyba liczyli że, nowa nazwa pozwoli im tego uniknąć...
    PE zaś, nie ma nic więcej do klanu ZF niż, to że, rekrutują na naszym serwie co skończy się następnym razem banami.
    Prywatnie zaś, nie podoba mi się ściąganie z PFu: regulaminu i loga na stronie. Mimo wszystko osoby te mają tyle do PFu co piernik do wiatraka, nikt z nich bowiem w tym klanie nie był...no chyba że, pod innym nickiem ;p

Zresztą mniejsza życzę wam powodzenia...

Co do członków klanu którzy odeszli z PE do ZF tego się nie czepiamy, każdy z nas jest wolną istotą i ma prawo do tego.

Offline Alandar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Kwietnia 02, 2011, 16:54:13 »
    lol jakie bzdury piszesz Adiq spójrz na siebie każdy cie wyrzuca w GSE byleś i ciągle dostawałeś bana za psucie treningów po tę do SD doszedłeś  i znowu to sama człowieku spójrz na siebie i to jest mój 1 klan który założyłem wiec nie wiem ska w te bzdur bierzecie ze ja założyłem GSE i PA. A co do atmosfer jest miła nie byłeś u nas na ts to nie wiesz wiec nie pisz mi tu bzdur.

PS: Żaden Vodka nie był w klanie GSE!!!

EDIT: To mój ostatni post jak na razie ja  nie mam czasu na kłótnie ale wy macie wiec spamujcie sobie i tak niedługo zamkną ten temat.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 02, 2011, 17:00:20 wysłana przez Alandar »

Offline zenoxer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Kwietnia 02, 2011, 16:56:31 »
    Vodka był w klanie GSE tylko że pod inną nazwą więc radze usuną tego PS :D

Offline Beelzeboss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Kwietnia 02, 2011, 16:57:42 »
    Masz racje jagielon...nie przepadam za Alandarem i to chyba wie kazdy kto mnie zna...napisałem ten post tutaj,dlatego ze to co piszesz dotyczybyłych członków klanu..a ja do nich należe..a jesli chodzi o rekrutacje to wiele razy się zdarzyło że rekrutowaliscie na Nditions....

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Kwietnia 02, 2011, 17:01:17 »
    do wypowiedzi alandara sie nie zgodze, wiem jaki jest fatality miałem z nim do czynienia przez dłuugi okres grania w warbanda na przykładzie jak mój dawny klan wygrywał z gse to od razu zaczeły sie na nas teamkill i obrażanie a do takich sytuacji dochodziło wiele razy.a z tym klanem będzie podobnie

Offline Adiq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Kwietnia 02, 2011, 17:09:21 »
    lol jakie bzdury piszesz Adiq spójrz na siebie każdy cie wyrzuca w GSE byleś i ciągle dostawałeś bana za psucie treningów po tę do SD doszedłeś  i znowu to sama człowieku spójrz na siebie i to jest mój 1 klan który założyłem wiec nie wiem ska w te bzdur bierzecie ze ja założyłem GSE i PA. A co do atmosfer jest miła nie byłeś u nas na ts to nie wiesz wiec nie pisz mi tu bzdur.

Po pierwsze to co piszę to nie żadne bzdury tylko prawda o tym co wyczynialiście gdy byłem w GSE, a po drugie co do tych treningów to ty podczas nich rządziłeś się i bawiłeś adminem dając sobie admin itemy, ja tylko wyrażałem swoje zdanie przez co mnie banowali, a co do SD to moja sprawa. Może to twój pierwszy klan, ale fatalitiego trzeci czy czwarty. Wiem jaka u was jest, bo w waszym klanie jest kilku moich kumpli. Ty z fatalitim zachowujecie się dziecinnie, o czym świadczy wasze zachowanie na serwerze Nditions, gdzie po wejściu na krążek latałeś po całej mapie i teleportowałeś innych graczy.

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #38 dnia: Kwietnia 02, 2011, 17:10:01 »
    Sorry panowie ZF . ale niestety mosze zrobic mini offtopic
    Beelzeboos pisales
    ''a jesli chodzi o rekrutacje to wiele razy się zdarzyło że rekrutowaliscie na Nditions....''
    a moge wiedziec kogo niby probowalismy rekrutowac lub kogo zrekrutowalismy a tak po za tym nie jestem pewien ale n-ditions jest żadnym serverem klanowym wiec nierozumnie twojego oburzenia belzeboss nie złamalsimy zadnej zasady.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 02, 2011, 17:21:11 wysłana przez Jagielon »

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #39 dnia: Kwietnia 02, 2011, 20:14:09 »
    W 100% zgadzam się z Argalebem.Jagielon,to że Alandar odszedł z twojego klanu to nie znaczy że musisz po nim jeździć...Klan jest nowy a wy narzucacie że nie ma serwera i rekrutuje na innych... A jak robiło PE?? Dajcie się rozwinąć choć troche temu klanowi a nie już od pierwszych dni na niego najeżdżacie..Tak samo było ze mną.Dzień po odejściu z klanu PE ich strona została zniszczona....Oczywiście wszystko poszło na mnie,lecz oni nie mieli żadnych dowodów.Chciałem porozmawiać o tym z jagielonam ale on niestety nawet o tym nie chciał rozmawiać tylko trzymał się swojego...,,A kto inny jak nie ty rozj**eś nam strone???''Tak jagielon traktuje byłych członków klanu...

Jagielonowi chodziło o to, by nie podwalali im ludzi, a nie. Nawet przyznał że Alandar całkiem nieźle dowodził (*lol*) ale miał braki w zachowaniu

NIE WIESZ,  NIE PISZ
    (click to show/hide)

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #40 dnia: Kwietnia 02, 2011, 20:35:55 »
    Widzę, że jak zwykle część "community" Warbandowego potrafi skutecznie zabić każdy pomysł i nowy klan... Cóż, scenariusz się powtarza już któryś raz z kolei i wszyscy olewają regulamin działu, który traktują chyba jako ozdobę.

Temat zostaje czasowo zamknięty.