Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][ZF] Zakon Feniksa  (Przeczytany 4372 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • I tak Cie dopadnę!
    Odp: [Klan] Zakon Feniksa
    « Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 02, 2011, 12:55:03 »
    coraz gorsze mam o was zdanie. Wiecie ze nie ładnie tak zapraszać ludzi do klanu nie bedac na własnym severze mimo wszytko ze gracz się pytał o rekrutacje. Naprawde aladnar jako dowodca byles swietny u nas lecz z zachowaniem masz troszke ciezko..

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 02, 2011, 13:09:41 »
    Aha, i proszę o nie rekrutowanie graczy na  serwerze 1PE! Wykupcie swój i tam rekrutujcie ile wlezie.

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 02, 2011, 13:33:57 »
    Heh widzę, że ściągnęliście wygląd forum od Rzeczypospolitej.Podpisuje się pod postami przedmówców.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 02, 2011, 14:41:20 wysłana przez Sosna »

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 02, 2011, 13:51:37 »
    Panowie! Czy nie zauważyliście daty powstania tego klanu? Ja traktuję to przedsięwzięcie jako spóźniony żart. Jednak jest to dobry żart bo wiele osób potraktowało go poważnie.

Ach wy kawalarze... Prima aprilis już się skończył, trzeba było założyć temat wczoraj.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Arturos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 02, 2011, 14:12:43 »
    brawo no po prostu świetnie skopiowaliście stronę klanu CG(Już nie istnieje).
    Alandar przyznaj to że ten klan się niedługo rozpadnie.
    Czemu?Ty nawet serwera nie będziesz umiał kupić(ja też nie umiem ale ja klanu nie prowadze).Zresztą widać jak już po was ZKM pojechało i reszta.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 02, 2011, 14:15:48 »
    Tak zauwazylismy tylko ze panowie z ZF przedstawiając swój klan sadze ze byli na tyle świadomi ze będą tu ludzie inni krytykować bądź ''podziwiać '' . A po za tym czy mi sie wydaje czy regulamin macie częściowo z popiołów feniksa oraz kilka punktów ZKM, sadze ze to jest lekkie przegiecie.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 02, 2011, 14:21:29 »
    Też sobie Was "zjadę", a co mi tam :D
    Nie no, żartuje, nie mam zamiaru tu Wam wytykać błędów itd. powiem tylko co sądzę.
    Otóż, jak koledzy wyżej wspomnieli, zabieracie innym ludzi (BS i PE) do siebie. Klan, zapewne będzie istniał miesiąc, potem się rozpadnie, na skutek kłótni dwóch najważniejszych osób.
    Ludzie, którzy do Was dołączyli po tym czasie będą szukać kolejnych ekip, jednak wątpie, żeby szanujący się klan przyjął człowieka, który dla jednego znajomego jest gotów złamać przysięge.
    Co jak co, ale rekrutować, a właściwie zachęcać ludzi do rekrutacji na obcym serverze nie jest zbyt dobre.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #22 dnia: Kwietnia 02, 2011, 14:28:33 »
    Jasna cholera...

Krew mnie zalewa jak widzę że wszyscy czepiają się nowo powstałego klanu. Gość założył klan? To jest jego sprawa i nic wam do tego. Już nie potraficie się powstrzymać i olać to? Ale nie, po co, lepiej od razu rzucić się na klan i zdusić jego istnienie w zarodku. Nie macie lepszych sposobów na leczenie kompleksów niż wyżywanie się na nowych klanach? Ile można? Tym bardziej sytuacja wydaje mi się infantylna i śmieszna gdy widzę że po tym klanie jeżdżą ludzie których klany nic nie znaczą na scenie WB...odwalcie się i dajcie im się rozwijać. Nie rozumiem też krzyczenia o podbieranie graczy. Każdy z graczy ma wolną wolę i może robić co mu się podoba, jeżeli dostanie zaproszenie od klanu to jak najbardziej może olać swój dotychczasowy klan i przejść do innego. Żaden klan nie ma monopolu na swoich graczy, a wyzywanie ich tu za to to już totalna głupota...jeżeli chcą sobie ściągać ludzi to niech to robią, jeżeli ci się zgadzają to znaczy że po prostu nie chcą być w dotychczasowym klanie i tyle...

A jeżeli rekrutując graczy na waszym serwerze łamią zasady to po prostu ich zbanujcie, nie musicie tego ogłaszać w tym miejscu...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #23 dnia: Kwietnia 02, 2011, 14:44:56 »
    no wiec drogi argalebie od czego jest te miejsce jak nie dyskutowanie o klanie. Kazdy post sadze ze jest dyskusja na temat, kazdy wyraza swoje zdanie na temat klanu , ty masz pozytywne i dobrze ktos w końcu musi mieć  lecz reszta co tu pisala ma jak najbardziej prawo wyrazic co sadzi o klanie.  I wogole nie rozumie zdania
    ''Tym bardziej sytuacja wydaje mi się infantylna i śmieszna gdy widzę że po tym klanie jeżdżą ludzie których klany nic nie znaczą na scenie WB'' Czyli tak jak my PE malo znaczymy tak naprawde na WB to co juz nie możemy wdać sie w dyskusje na temat, albo ZKM dla wielu graczy są ikona polskiego warbanda i co tez nie mogę wyrażać swojej krytyki wobec klanu.? Mam rozumiec ze tylko prawo do krytyki ma te wielkie WV i REF bo to oni sa najlepsi a reszta to tylko ''randomy'' sytuacja podobna do teamtu z reprezantacja polski na ten rok

I jeszcze jedno jestem pewien na 100% ze jeśli klan i ludzie w tym klanie byli w porządku wobec innych nikt by się nie czepiał. I zamias ''dusic go w zaroku'' kazdy by zyczył powodzenia.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 02, 2011, 15:00:09 wysłana przez Jagielon »

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #24 dnia: Kwietnia 02, 2011, 14:54:09 »
    Racja,nie sądze i nie uważam iż BS coś znaczy w świecie warbanda.Ale żaden z nas nie ma takich negatywnych opini jak Ci dwaj.Przynajmnej tak uważam,myśle że Argaleb zbyt pochopnie podsumował klany jako mało istotne. Każdy klan...ba każda grupa coś wnosi, niewiele ale jednak. Poza tym w moim bractwie to Alandar namówił Olka,a więc Olek z własnych pobudek tego nie zrobił(szczeże się cieszył z naszej grupy). Ja to mam gdzieś ile BS znaczy dla Ciebie, ale znam wiele klanów na prawdę w porządku, ludzi rozgarniętych. I w żadnym nie ma tylu ekscesów. Nie siedzę w polityce klanowej ani nie mam pojęcia jaki klan ma realacje z innymi. Ale zauważyłem że Ci dwaj nic dobrego nie wnoszą. Owszem sama idea nowego klanu godna poklasku, ale wielu wyrobiło sobie swoje zdanie na temat założycieli.To moje skromne zdanie,ale wiem że i tak "to ty masz racje", bo siedzisz w tym dłużej.
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #25 dnia: Kwietnia 02, 2011, 15:49:02 »
    no wiec drogi argalebie od czego jest te miejsce jak nie dyskutowanie o klanie. Kazdy post sadze ze jest dyskusja na temat, kazdy wyraza swoje zdanie na temat klanu , ty masz pozytywne i dobrze ktos w końcu musi mieć  lecz reszta co tu pisala ma jak najbardziej prawo wyrazic co sadzi o klanie.  I wogole nie rozumie zdania
    ''Tym bardziej sytuacja wydaje mi się infantylna i śmieszna gdy widzę że po tym klanie jeżdżą ludzie których klany nic nie znaczą na scenie WB'' Czyli tak jak my PE malo znaczymy tak naprawde na WB to co juz nie możemy wdać sie w dyskusje na temat, albo ZKM dla wielu graczy są ikona polskiego warbanda i co tez nie mogę wyrażać swojej krytyki wobec klanu.? Mam rozumiec ze tylko prawo do krytyki ma te wielkie WV i REF bo to oni sa najlepsi a reszta to tylko ''randomy'' sytuacja podobna do teamtu z reprezantacja polski na ten rok

I jeszcze jedno jestem pewien na 100% ze jeśli klan i ludzie w tym klanie byli w porządku wobec innych nikt by się nie czepiał. I zamias ''dusic go w zaroku'' kazdy by zyczył powodzenia.

Nie...właśnie nie możesz ich tu wyzywać i pisać jakimi to są dziećmi.

4. Tematy nie służą jako poligon do rozwiązywania spraw między klanowych tylko do prowadzenia dyskusji ściśle związanych z życiem klanu.

Poczytaj regulamin. To jest temat reprezentacyjny, nie służy do jechania po nich "bo założyciel jest zły".

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Beelzeboss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Kwietnia 02, 2011, 15:59:18 »
    W 100% zgadzam się z Argalebem.Jagielon,to że Alandar odszedł z twojego klanu to nie znaczy że musisz po nim jeździć...Klan jest nowy a wy narzucacie że nie ma serwera i rekrutuje na innych... A jak robiło PE?? Dajcie się rozwinąć choć troche temu klanowi a nie już od pierwszych dni na niego najeżdżacie..Tak samo było ze mną.Dzień po odejściu z klanu PE ich strona została zniszczona....Oczywiście wszystko poszło na mnie,lecz oni nie mieli żadnych dowodów.Chciałem porozmawiać o tym z jagielonam ale on niestety nawet o tym nie chciał rozmawiać tylko trzymał się swojego...,,A kto inny jak nie ty rozj**eś nam strone???''Tak jagielon traktuje byłych członków klanu...

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #27 dnia: Kwietnia 02, 2011, 16:15:37 »
    albo ZKM dla wielu graczy są ikona polskiego warbanda

:D, wybaczcie nie mogłem się powstrzymać

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #28 dnia: Kwietnia 02, 2011, 16:17:09 »
    hehe milo belzeboos mam przypomnac jak ty pisales o Alandarze . Bym zacytował ale boje sie warnow. A po zatym jak masz do nas jakas sprawe czy uwage to pisz u nas w temacie a nie w klanie ZF. A i jeszcze jedno zarzucasz nam ze rekrutowaliśmy na inncyh serverach jesli tak to podaj choc jeden przykład a sie z toba zgodze bo to co napisales to jest poprostu kpina

'''''Nie...właśnie nie możesz ich tu wyzywać i pisać jakimi to są dziećmi. Poczytaj regulamin. To jest temat reprezentacyjny, nie służy do jechania po nich "bo założyciel jest zły".'''''
    Kurde czy ja tu pokims jezdze ?
    nie po porstu pisze tu moje uwagi jak to ze rekrutuja na naszym servie
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 02, 2011, 16:24:28 wysłana przez Jagielon »

Offline zenoxer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Kwietnia 02, 2011, 16:19:02 »
    Jasna cholera...

Krew mnie zalewa jak widzę że wszyscy czepiają się nowo powstałego klanu. Gość założył klan? To jest jego sprawa i nic wam do tego. Już nie potraficie się powstrzymać i olać to? Ale nie, po co, lepiej od razu rzucić się na klan i zdusić jego istnienie w zarodku. Nie macie lepszych sposobów na leczenie kompleksów niż wyżywanie się na nowych klanach? Ile można? Tym bardziej sytuacja wydaje mi się infantylna i śmieszna gdy widzę że po tym klanie jeżdżą ludzie których klany nic nie znaczą na scenie WB...odwalcie się i dajcie im się rozwijać. Nie rozumiem też krzyczenia o podbieranie graczy. Każdy z graczy ma wolną wolę i może robić co mu się podoba, jeżeli dostanie zaproszenie od klanu to jak najbardziej może olać swój dotychczasowy klan i przejść do innego. Żaden klan nie ma monopolu na swoich graczy, a wyzywanie ich tu za to to już totalna głupota...jeżeli chcą sobie ściągać ludzi to niech to robią, jeżeli ci się zgadzają to znaczy że po prostu nie chcą być w dotychczasowym klanie i tyle...

A jeżeli rekrutując graczy na waszym serwerze łamią zasady to po prostu ich zbanujcie, nie musicie tego ogłaszać w tym miejscu...

to znaczy że klan BS i klan ZKM oraz PE nic nie znaczą na scenie warbad dziękujemy za wsparcie argaleb :D a tak po za tym to czemu fataliti nie spóbował stworzyć od początku GSE zamiast robić nowy klan?widze że wielu ludzi by się wtedy do GSE dołączyło więc ten klan byłby nawet popuralny jak to mówi argaleb znaczyłby coś na scenie warband;)