Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][ZF] Zakon Feniksa  (Przeczytany 4379 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alandar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    [Native][ZF] Zakon Feniksa
    « dnia: Kwietnia 02, 2011, 11:45:09 »
    Witam przedstawiam wam nowy klan na scenie warbanda Zakon Feniksa (ZF). Klan powstał 1.04.2011r posiadamy teamspeak ale serwera na Mount & Blade warband jeszcze nie. Klan na razie liczy 6 osób jak na swój początek. Ale informuje nie przejmujemy do klanu ludzi nie ogarniętych!!! Tymczasowa minimum wiekowe to 13 lat bo mamy mało członków. Jeśli chcesz dołączyć w nasze szeregi napisz podanie na naszej stronie zapewnimy ci dobrą zabawę w warbanda, przyjemne treningi i miła atmosferę klanową.

Herb brak

Kanał TS3:

(click to show/hide)

Nasza strona:

(click to show/hide)

Liderzy:

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 23, 2014, 22:31:23 wysłana przez Rome »

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    Odp: [Klan] Zakon Feniksa
    « Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 02, 2011, 11:50:17 »
    Życzyłbym powodzenia lecz niepodobna mi sie ze namawiasz ludzi od nas żeby do ciebie dochodzili .

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 02, 2011, 11:52:21 »
    Doborowe towarzystwo... pierwszy dzień istnienia i już wszczynają burdy. :) I nazwę mają jakoś tak dziwnie znajomą...

(click to show/hide)

EDIT: Aha, jeszcze jedno: branie herbu z nativa jest kapkę... żałosne.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 02, 2011, 11:56:28 »
    Hofiko, kurde mistrz ciętej riposty. A  tak wogóle to już 3 klan z tą samą radą trochę to dziwne nie?
    Może powinniście go nazwać GSE2???
    (click to show/hide)

Offline zenoxer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 02, 2011, 11:58:55 »
    dziwne bo gladiatorzy mają taki sam herb jak ( byli pierwsi) wy postaralibyście się go zmienić :D
    skurke strony też odgapiliście od gladiatorów xD
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 02, 2011, 12:10:58 wysłana przez zenoxer »

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 02, 2011, 12:02:25 »
    Nie życzę powodzenia ,wasza rada jest mi znana i żadna z tych osób nie posiada wzorowej kultury.Nie mówię o bluzgach i dziwnych zachowań adminów na serwerach.W to lubił się bawić Fatality.W dodatku podkradacie nam członków Bractwa(Olek,który nie podając powodu zmienił tag i jest u was)spoko mam 3 .Chcecie to bierzcie!Panowie na Sigmara dorośnijcie!Dostane osta...trudno ale krew mnie zalewa,ja ciężko się staram o członków a wy bezczelnie mi ich podbieracie.Zupełnie jakbyście byli bogami i wszyscy do was lgną....tyle  w temacie.
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 02, 2011, 12:05:30 »
    Jestem sceptyczny jeśli chodzi o ten klan ... ani jakichś super umiejętności wśród jego ludziach nie widziałem ani super zgrania,a co do założycieli,Fatality jest mi obojętny,zaś jeśli chodzi o Alandara,to ani nie potrafi prowadzić klanu ani nie potrafi w nim być :D Nie przyjmujecie do klanu dzieci ? to dlaczego są w nim 13 latkowie ? Wywalcie ich bo macie w klanie dzieci,a nie trzymanie się zasad które samemu się ustaliło jest dosyć śmieszne,nie macie praktycznie nikogo ani niczego i chcecie mieć wysoką frekwencję w klanie .... Brakuje wam Grafików,Osób które mogłyby nagrywać filmy,dyplomatów,ludzi od rekrutacji,dobrych graczy,w skrócie,wszystkiego ;p nie wiem jak wy sie z takim zapleczem zamierzacie wybić,a co do przeciągania innych ludzi z klanów,tutaj już na pewno sobie nie zyskacie sympatii innych klanów skoro kradniecie im ludzi .... Pozdrawiam i nie życzę powodzenia ponieważ widzę po osobach dowodzących że to będzie fiask i totalna szmira :P

Uploaded with ImageShack.us

Offline Alandar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 02, 2011, 12:06:14 »
    oj przepraszam za herb rzadko widzę kogoś z gladiatorów no dzisiaj widziałem Elandira czy jakoś tak i miał inny herb wiec myślałem ze go nie używacie jeszcze raz przepraszam. Co do reszty nikogo nie naciągałem Bartez doszedł do mnie bo tak sam chciał Mus1c też Jagielon. Hofiko ich przeszłości mnie nie obchodzi ludzie się zmieniają!!!

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 02, 2011, 12:07:52 »
    Dlatego jest od 13 lat, bo założyciele tyle mają, na jak się pomyliłem to sory 12 lat to niewielka różnica
    (click to show/hide)

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 02, 2011, 12:09:06 »
    podpisuje sie pod postem Aldread'a . I taka mała propozycja moze zamknijcie temat na jakis 1/2 zmięcie herb itp zeby nikt do was nie mial pretensji a potem znów otwórzcie i starajcie sie zachować tu fajna atmosferę bo narazie macie z nia na bakier.

Offline zenoxer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 02, 2011, 12:11:46 »
    Elandil jest w HITMENACH xD

Offline Alandar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 02, 2011, 12:13:39 »
    sory a ni ja i Fatality nie mamy 13 lat tylko więcej i po 2 klan jest nowy czego wy oczekujecie od naszych umiejętności klan ma 2 dni nie całe. A co do "Nie przejmujemy dzieci" chodziło mi o zachowanie.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 02, 2011, 12:16:35 »
    A więc mówi się " Nie przyjmujemy ludzi nieogarniętych " taki przykład,wiesz o tym Alandar że żydowscy policjańci podczas II wojny światowej byli najokrótniejsi dla swoich współbratymców ? Równie groteskowo wygląda post napisany przez dziecko które zabrania dołączać do klanu dzieciom : P Nie potrafisz istnieć w jakiejkolwiek społeczności internetowej,a jesteś tak klanoróbny że po prostu śmiać się chce,z całym szacunkiem do Kilera,będzie gościu miał niezłą konkurencję :D:D

Uploaded with ImageShack.us

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 02, 2011, 12:20:57 »
    Tak po za tym Alandar byłeś u nas w ZKM i chyba każdy wie ile masz lat...
    A co do Fatalitiego to słyszałem jego głos na ts-sie i opinie jego ludzi jak jeszcze istniało GSE i zostaje przy swoim zdaniu. 2 x po 13 lat
    (click to show/hide)

Offline mateuszmaciejmajor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 02, 2011, 12:39:56 »
    Nie wiem czy ktoś zna Rivera z polskiej sceny WB, ale Fatality ma taki sam głos (sobowtór?).
    Mimo wszystko życzę powodzenia...