Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Nations Cup 2011  (Przeczytany 31093 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    Odp: Nations Cup 2011
    « Odpowiedź #120 dnia: Maja 10, 2011, 15:03:56 »
    Ale jestem sławny, w końcu jestem UBER PRO niszczycielem

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #121 dnia: Maja 10, 2011, 15:07:57 »
    Jacu młodość klanu ocenia po sobie :D A co do tagu Poland,jestem dumny że wygrywamy raz za razem,są to wręcz miażdżące zwycięstwa. Cieszę się bo reprezentujecie mój kraj i chociaż co poniektórzy zachowują się tam jak idioci,to odnosicie sukcesy. Nie mam nic przeciwko tagowi Poland,jak już napisałem wcześniej,uważam że jak ktoś ma ten tag przed nickiem,i zachowuje się jak cholerny troll to nie zasługuje go nosić,ani nie ma prawa go hańbić. Ktoś tutaj powiedział że Gorn i Okocha zawsze są grzeczni,być może na innych serwerach,mam dziwne wrażenie że trollują tylko u nas,by po prostu powkurzać pare osób,nie wiem co to za fetysz i nie wiele mnie to obchodzi,ja już na nich zlewam totalnie,na początku nawet się przejmowałem :D Teraz tylko powiem jedno " A co mnie to obchodzi :D " Niech sobie piszą ile wlezie,ale jeśli będą to pisali obraźliwie i z namysłem będą we mnie rzucać błotem to niech oczekują grzeczności z mojej strony : )

Uploaded with ImageShack.us

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #122 dnia: Maja 10, 2011, 15:08:32 »
    Ale jestem sławny, w końcu jestem UBER PRO niszczycielem

gorN ban!

A tak na serio, to może zbierzemy się w ten czwartek na jednym kanale TSa Spanky'ego?

Offline Husasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #123 dnia: Maja 10, 2011, 15:09:29 »
    Miesiac temu praktycznie zmienił nam sie skład i zaczynamy od nowa.. i Yoda chodzi o to.. ze wchodzi nam reprezentacja na server my prosimy ja o prawidlowy nick z przednickiem klanowym.. a oni wybuchaja z tekstem ,, a co zazdroscicie ze nie jestescie w reprezentacji ? " i wtedy zaczyna sie trolling

Przypominam jeszcze raz ze ZKM nie wystawiało ekipy do reprezentacji bo nie chciało brac w tym udziału. Osoby zgłosiły sie samodzielnie a nie poprzez klan (jesli ktos sie od nas zglosil)

Retarded are everywhere

Offline Jacu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #124 dnia: Maja 10, 2011, 15:12:29 »
    niestety musicie brac odpowiedzialnosc za swoich graczy bo w koncu reprezentujecie nas wszystkich na plaszczyznie swiatowej. to w waszym interesie jest zeby sie z nami dogadac bo ponoc wam zalezy zeby u nas grac ;p

a co do tego ze inni nic nie robia to oswiadczam ze nie specialnie lubimy sie z WV ktore co chwile pokazuje swoja dziecinność dlatego u nas sa czasem ciekawe epizody na serwerze

Offline LoR

• Użytkownik
    • Złap masy
    « Odpowiedź #125 dnia: Maja 10, 2011, 15:12:47 »
    Przypominam jeszcze raz ze ZKM nie wystawiało ekipy do reprezentacji bo nie chciało brac w tym udziału. Osoby zgłosiły sie samodzielnie a nie poprzez klan (jesli ktos sie od nas zglosil)

I tak by to nic nie zmienilo
    Jacu a ile masz lat tak wogole ze nazywasz mnie dzieciakiem?Sprzedadza Ci chociaz fajki w kiosku?

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #126 dnia: Maja 10, 2011, 15:18:04 »
    Ba ! ! nawet po piwo i wódkę lata jak się skończy,zapraszamy za tydzień do Warszawy Lor,najlepiej się rozmawia przy zimnym piwie ;]

Uploaded with ImageShack.us

Offline LoR

• Użytkownik
    • Złap masy
    « Odpowiedź #127 dnia: Maja 10, 2011, 15:19:00 »
    Wow w kiosku wodke i piwo da rade kupic?:D
    Lucek mozemy przyjechac z Okochą jakbys nas przenocowal.:D
    « Ostatnia zmiana: Maja 10, 2011, 15:22:32 wysłana przez LoR »

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #128 dnia: Maja 10, 2011, 15:19:51 »
    Mecz chciałbym przyjąć,nawet z chęcią,już nie dla wyniku ale po to by się czegoś nauczyć,ale mija się to raczej z celem skoro są tam jedni z lepszych graczy w Polsce i wiadomo jakim wynikiem by się to skończyło.

Eeeee...Nie gracie dla wyniku, ale wiecie jakim wynikiem by się to skończyło i dlatego nie gracie...?

W ogóle ta cała masakra śmierdzi mi jakąś zazdrością. ZKM nie wystawia ludzi, okay, to po co się później czepiacie Reprezentacji? Równie dobrze mógłbym skrzyknąć swoją rodzinkę na niedzielny obiadek i moglibyśmy pograć w Warband'a. Jakbym wszedł całą rodzinką na jeden serw to znaczyłoby to, że chcę Wam "ukraść" serwer i zamknąć? Przecież trening nie musi znaczyć zamknięcia serwera czy innej takiej czynności...Przecież można wejść zwartą grupką na serwer i pograć taktycznie przeciwko osobom, które taktyki nie ćwiczyły.
     Co do tego banowania i zachowania polskiej Reprezentacji: dopóki nie zobaczę dowodów, nie uwierzę. Grałem dużo z chłopakami i po za "NALEEEŚNIIIKII?!!" i "Ale herbatka dobra!" nie słyszałem innych tekstów. :P
    No może "Smaruj dżemorem!".
    Co nie zmienia faktu, że i tak dalej będę stał po ich stronie.

(click to show/hide)

EditUP: Wszystko się może zdarzyć...Gdy głowa pełna marzeń...Gdy tylko czegoś pragniesz, gdy bardzo chcesz, oooo...

EditJACU: Bo widzisz, mi też to lata czy ja bym grał z rodzinką u Was na serwerze. Po prostu mówię, że zorganizowa grupka ludzi to nie jest od razu trening.
    « Ostatnia zmiana: Maja 10, 2011, 15:40:28 wysłana przez Tymbark »

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #129 dnia: Maja 10, 2011, 15:24:13 »
    Panowie nie zbaczajcie z głównego wątku tego tematu jakim są Mistrzostwa Świata. Proponuje pogadać w cztery oczy raczej uszy ;P na mumblu lub przez steam. Wyjaśnijcie sobie parę rzeczy i tyle.

Pozdrawiam VG_Sosna

Offline Jacu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #130 dnia: Maja 10, 2011, 15:27:59 »
    sosna ma racje. zapraszamy na nasz mumble ( ale prosomy osoby ogarniete) to pogadamy
    niestety tymbark nam nie zalezy zebyscie u nas grali i nam to za przeproszeniem lata czy u nas jestescie czy nie. ZKm sie nie czepia bo nie mamy czego. Nasz serwer Nasze zasady. albo sie dostosowywujecie albo sory ale idzicie sobie gdzies indziej;p

uwazam watek z naszym klanem za zakmniety a przynajmnije chcialbym zeby tak bylo

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #131 dnia: Maja 10, 2011, 15:43:18 »
    Życzę powodzenia w meczu z Turcją i podobnie jak kolega Dzioob, śmiało mogę krzyknąć Visca el Barca :D

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #132 dnia: Maja 10, 2011, 16:03:41 »
    Po pierwsze...widzę że ten pijaczyna DzioOb znów zaczął jakąś kłótnię...ty lepiej trenuj bo jesteś niepewny:D

Po drugie...po lekcje zgłaszajcie się do DzioOba i czasem Blackitta:D Z tego co wiem kilka osób już się do nich zgłosiło i dobrze na tym wyszło;)

Co do kłótni. Śmieszy mnie ta sytuacja...wczoraj na ZKMie dostałem bana? Taa bana...za tag reprezentacji. Husarz zakłada temat w którym pisze o niesłowności i braku szczerości wśród klanów i prosi o ogarnięcie się. A wczoraj na serwie ZKMu byłem przez tą osobę jawnie prowokowany. Grało tam wówczas wielu ludzi z IPLu którzy mogą potwierdzić zdarzenie. Prowokacje były zresztą dość marne:)

Ale nie zamierzam się tu kłócić. Bardziej pragnę zapowiedzieć mecz z Turcją.

Przeciwnik: Turcja
    Faza: Półfinał

Turcja przez pewien czas była faworytem turnieju. Śledzę dość często zakłady i póki co widzę ze to się jednak zmienia. Jakieś 2/3 ludzi obstawiających mecze stawia na nas. Zazwyczaj większość ma rację choć były wyjątki (W meczu Czechy - Szwecja 90% ludzi obstawiało Szwecję). Tak czy siak wciąż uważam że mecz z Turkami to finał w półfinale. Z czego słynie ten kraj?

Z kawalerzystów, łuczników i kebabów. To trzecie raczej nie wpłynie na wynik meczu choć kto wie. Łucznicy mogą sporo namieszać, ale z informacji naszego wywiadu (pytajcie DzioOba guru w dziedzinie zdobywania informacji;P) wynika że Turcy opierają swoją taktykę na konnicy, mają 3 lub 4 konnych i to oni spełniają w Turcji rolę głównej siły napędowej. Nawet na w pełni zamkniętych mapach typu Szturm na Port czy Miasto Nordów mają 2 konnych którzy skutecznie elminują piechotę wroga. Tak więc w bitwie wiele będzie zależeć od naszych łuczników którzy będą zdejmować konnych i samych kawalerzystów którzy również będą musieli wygrywać duele. Czy uda nam się zwyciężyć? Myślę że tak, ale znowu wszystko okaże się w Czwartek wieczorem:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #133 dnia: Maja 10, 2011, 16:10:04 »
    No to cóż, pozostaje życzyć powodzenia
    Wracając,mam nadzieje że, niedługo Polacy będą w finale: )
    PS.
    Zachowania zaś na serwerze Płezesa komentować nie będę

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #134 dnia: Maja 10, 2011, 16:18:07 »
    Argalebie nie zrozumiałes intencji moich słów :P i ja cie naprawde serdecznie prosilem o zmiane nicku.. nawet bym ci bana nie dał. Husarz jest dobry i za to nie banuje ale popiera zdanie swoich klanowiczów
    Ale mniejsza o to..

Z całego serca mam nadzieje ze mimo iż turcy tę gre robili to jednak Polska jest z nią bardziej zżyta :D
    Tak więc panowie, nie zapomnijcie by rano swoich koni.. przygotować do boju , naostrzyć grotów strzał i mieczy oraz najważniejsze!
    Przygotować coś do zjedzenia i picia :)
    Retarded are everywhere