Witam wszystkich bardzo serdecznie w ten oto piękny słoneczny dzień. Dość długo nie pisałem w tym temacie (od tego był murzyn Argaleb ^^ ) ale doszło do pewnych wydarzeń, których postanowiłem nie zostawić sobie ot tak. Jednocześnie mam pewną sprawę do całej Polskiej społeczności tejże jakże cudownej gry tzn. Warbanda. ^^ Ale o tym później.
Zacznę od tej mniej przyjemnej sprawy.
Całe to zamieszanie, które zaraz zapewne wywołam odnosi się postawy Polskich klanów, a w szczególności jednego - ZKM-u (nie nie będę owijał w bawełnę) do Reprezentacji Polski. Rozumiem, że niektórym może się nie podobać fakt, że nie są w Polskiej Reprezentacji. Cóż, była selekcja i wszystkie takie, nie dostaliście się,
bo byliście za słabi!. Ale sytuacja, która wczoraj miała miejsce na serwerze wyżej wymienionego klanu to apogeum* wszystkiego. Zakon Krwi i Miecza dodał taką oto zasadę: "Zakaz wchodzenia z tagiem : Poland_nick". Po czym gdy kilku członków reprezentacji weszło na ich serwer, żeby poćwiczyć zostało zbanowanych. Nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć, że to po prostu było żałosne. Nie wiem, czy przemawia przez Was zawiść** czy jakie inne negatywne emocje, ale pamiętajcie, że to tylko gra. Chciałbym, żeby każdy Reprezentant naszego kraju został odbanowany na serwerze ZKM-u i jednocześnie wyzywam wasz klan na oficjalny mecz ZKM vs Polska. Myślę, że skoro uprzykrzyliście nam życie nie dając trenować na swoim serwerze, to teraz w ramach zadośćuczynienia potrenujecie z nami i pokażecie na co was stać w środę 11 maja o godzinie 19. Nie chciałbym również słyszeć wymówek, że przechodzicie reorganizację klanu, która trwa już coś koło 6 miesięcy.
Tak więc gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pretensje do Polskiej Reprezentacji, to proszę je pisać tutaj, a ja czy murzyn Argaleb z chęcią odpowiemy. W końcu forum jest od tego, żeby na nim dyskutować.
No dobrze, a teraz ta przyjemniejsza część tego posta. Jak zapewne większość z Was wie, Polska Reprezentacja doszła aż do półfinału, w którym to zmierzy się z Turcją w czwartek o godzinie 20.00. Także jak nasz kolega i guru polskiej sceny Warbanda Argaleb (do którego serdecznie polecam zgłosić się po lekcje gry dla tych początkujących, jak i tych, którzy myślą, że coś już umieją :) ) powiedział, myślimy, że będzie to Finał w półfinale. Całe wydarzenie będzie relacjonowane na żywo. W związku z tym jako Kapitan i Wasz kolega z gry zwracam się do Was z prośbą, żebyście wspierali nas podczas tego meczu i śledzili go na żywo pod tym oto linkiem:
LINK DO RELACJI NA ŻYWO, CZWARTEK GODZINA 20:00!http://www.xfire.com/live_video/captainlust/Polska słynie również z najlepszych kibiców Reprezentacji na świecie! Także udowodnijcie, że świat się nie myli i stawcie się licznie! Chcemy pobić rekord oglądalności. PAMIĘTAJCIE, ŻE KAŻDY KOMPUTER SIĘ LICZY!
Od siebie mogę dodać, że na pewno będzie bardzo dużo emocji i zaciętej walki! I nie radzę się spóźniać, bo na samym początku będą odgrywane hymny obu państw. Tak samo jak na mistrzostwach świata np. w piłkę nożną.
Zapraszam!
* Tłumaczenie dla młodszej części forum jak i tych mniej douczonych - "apogeum – określenie osiągnięcia wartości maksymalnej"
** Kolejne tłumaczenie - "Zawiść to uczucie dyskomfortu powstające wtedy, gdy osobiste cechy, posiadane przedmioty lub osiągnięcia nie dorównują ich poziomowi/jakości u innych osób. W zawiści osoba chce posiadać to, co ma inny, albo życzy drugiemu, aby był tego pozbawiony."