Narobiliscie mi takiego smaka, że aż postanowiłem zainstalować mojego kochanego X3: Reunion. Ale bach, nie moge znalezc plytki...caly pokoj przewalilem do gory nogami i nic, ech. No ale mysle sobie, nic straconego, bede jutro w sklepie to kupie sobie Terran Coflict. Przed chwila zainstalowalem i po dziesieciu minutach doszedlem do wniosku, ze aby grac dalej bede zmuszony naprawde baaaardzo sie nudzic. Nastawiony bylem wlasciwie na nieco bardziej rozbudowanego Reuniona, nowe sektory, statki, jakies bronie... a tutaj, ech. Zmienili wyglad menu, w ogole mi sie nie podoba. System walki tez mi sie nie podoba, teraz bron zamontowana na statkach strzela sobie gdzie chce, wczesniej strzelala po prostej tak jak lecial statek, co w wiekszym starciu wymagalo skupienia sie, aby jednoczesnie w cos trafic i z niczym sie nie zderzyc... a tutaj, beznadzieja. Pojawily sie jakies glupie ikonki przy stacjach, zniknal biuletyn informacyjny (!)... nie wiem nawet skad brac misje. Dodatkowo znowu jak chcialem sobie poinstalowac skrypty to znowu musze sie z tym bawic, czesc zainstalowalem ale nie widze ich ingame, ech. I jeszcze ta grafika! W Reunionie wygladala realistycznie, tutaj jest za bardzo cukierkowa.
Nie podoba mi sie, jutro znowu przeszukam pokoj, Reunion gora!