Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Na jakich mapach chcesz zagrać?

Olewsk
    Manor
    Island
    Backstreets of Cracow
    Zbaraż
    Mountains
    Lake
    Fort
    Losowe równiny

Autor Wątek: Eventy/Wspólne gry.  (Przeczytany 26136 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Bardzo miło się grało. Drużyna nr 2 - szczury kanałowe :)
    Liczę na więcej zabaw w WFaS-ie, może wykorzystajmy Zbaraż, odtwórzmy oblężenie.
    P.S Tylko ja byłem prawdziwym husarzem (zbroja).
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Nowy5

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Tacy dobrzy ludzie że aż mnie z serwera wypieprzyli bo nie działał mi TS, pzdr.

Offline Patrykus

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    • 14pk_Darth_Patrykus
      • Forum 14pk
    Bardzo fajny event, szkoda, że nie było nas więcej. Mam nadzieję, że za tydzień również zorganizujecie jakiegoś eventa. Pozdrawiam szczury kanałowe :)

Offline wolfer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    z małych liter warband...

Jaaaa...... :-(
    No bez takich próbowałem 20 razy a w końcu zostałem skazany na NATIVE !!!!!!
    Warband>warband ...
    :-<

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Tacy dobrzy ludzie że aż mnie z serwera wypieprzyli bo nie działał mi TS, pzdr.

A dlaczego bawiłeś się w instalację TSa na kilkanaście minut przed eventem? Poza tym wyrzucono wszystkich :D A by wejść ponownie, trzeba było udowodnić że umie się słuchać dowódcy (który podawał hasło).

Jaaaa...... :-(
    No bez takich próbowałem 20 razy a w końcu zostałem skazany na NATIVE !!!!!!
    Warband>warband ...
    :-<

Przykro mi :< Najlepiej od razu sprawdź, czy Ci wszystko działa, to za tydzień nie będzie niespodzianki.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline shady

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Zarombiście było ale nie mogłem długo pograć.
    Myslę zę takie zorganizowane gry pojawią się jeszcze.

了解敵人和自己的,可以打一百年仗是不是指的失敗

http://www.viva.org.pl

Mam nieregulaminowa i za wysoka sygnaturka, wiec ja ucieli

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    Trzeba by tu podziękować też ludziom którzy to zorganizowali, mam nadzieję że następnym razem będzie więcej ludzi chętnych do gry, oraz że do tego czasu będę miał lepszy sprzęt:) Na pierwszej mapie grało się super.
    Pozdrawiam wszystkich.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    Zakładałem, że będzie dużo większa frekwencja, ale wyszło na to, że grało tylko kilka osób z klanów( sobota to dobry czas na robienie treningów, a siedzenie przed komputerem przy warbandzie, kilka godzin z rzędu bywa uciążliwe), ale i tak z 30 osobami było całkiem dobrze. Szkoda, że dopiero teraz na to wpadłem.

Najbardziej podobała mi się strzelanina w której ekipa Kalsivera po prostu zmiotła naszą z powierzchni ziemi. To była chyba druga runda. Potem sytuacja się odwróciła i to my przejęliśmy inicjatywę. Schowaliśmy się wszyscy za zakrętem, wybiegliśmy, oddaliśmy salwę i wycięliśmy pół teamu. Ogólnie cały czas próbowaliśmy mieć osłonięte plecy. Podzieliliśmy się na 3 drużyny. Pierwsza zazwyczaj broniła przejścia w kanałach, natomiast dwie kolejne prowadziły ostrzał na ulicach osłaniając siebie nawzajem.

Jeśli chodzi o hasło. Było jasno powiedziane, że zostanie ono podane na TS. Proszę nie mieć pretensji, że ktoś został wywalony bo nie miał TS i latał jak jakiś obłąkaniec.

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    Świetny klimat i gra! Walka w kanałach jest przepiękna. W swojej drużynie mieliśmy kilku żołnierzy AK... ^^ Mam nadzieję, że takich spotkań będzie więcej i będą organizowane częściej. Wydaje mi się, że 30 osób na zamkniętą mapę jak Kraków to wystarczająca liczba. Jednak jeśli chodzi o większe mapy to niestety będziemy musieli poszukać większej ilości chętnych.

Offline Ensis

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    Na pewno otwarty serwer wam w tym pomoże.

Offline dynek55

• Użytkownik
    • Ssij
    wszystko było git ale na początku nie mogłem wklepać Hasła na ts3 bo było napisane Warband a było warband z małych.ale gra była super :) oby było więcej takich spotkań. pozdro Dynek (SzkapaBojowa) ;)

Offline wolfer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Mam pytanko czy w planie są cotygodniowe "testy" WFaS ???

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Ogólnie cały czas próbowaliśmy mieć osłonięte plecy. Podzieliliśmy się na 3 drużyny. Pierwsza zazwyczaj broniła przejścia w kanałach[...]
    Ja i tak najczęściej wam tyłki chroniłem, co kończyło się szarżą 4-7 osobowje grupy na mnie :D
    P.S Druzyna druga zazwyczaj broniła kanałów.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    Mam pytanko czy w planie są cotygodniowe "testy" WFaS ???
    Mam nadzieję że będziemy w stanie wypuszczać pathe z taka prędkością. Fajnie by było gdyby potem przerodziło się to w normalne rozgrywki/eventy i że mod nie umrze z braku zainteresowania.
    Pozdrawiam.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    Braliście udział w grunwaldzie? http://www.youtube.com/watch?v=-gSpbc2bmMs

Nie wiem czy wiecie, ale ja i sir Luca byliśmy głównymi organizatorami tego eventu (oczywiście nie można pominąć pracy jaką włożyli w to inni...), niestety przez zbanowanie na tym forum, nie mogłem załatwić wielu spraw osobiście. W każdym razie wspólnie planujemy wykorzystać zdobyte doświadczenie i zorganizować wielką bitwę na modzie WFaS. W zasadzie pomysł nie jest świeży, zrodził się zaraz po wydaniu pierwszej bety. Wszystko będzie opierało się na podobnych zasadach jak "Grunwald 1410-2010". Będzie duża akcja promocyjna wydarzenia, nowa mapa, ciekawy scenariusz do rozegrania- niestety podczas Grunwaldu sama liczba osób spowodowała przeciążenie serwera TS  i brak komunikacji, dlatego scenariusz był bardzo okrojony (daliśmy radę przez co do dzisiaj mam koszmary...). Data tego wydarzenia to...data bitwy historycznej, którą odegramy( lub bardziej odpowiedni zbliżony termin). Myślimy nad Kłuszynem, ale to kwestia jeszcze do przedyskutowania. Najważniejsze jest jednak, żeby zgrać termin bitwy z wydaniem wersji oznaczonej numerkiem 1.0. Chcielibyśmy aby bitwa była swoistym ukoronowaniem pracy wszystkich osób pracujących nad modem i wielką akcją promocyjną, która przyciągnie ludzi do moda.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 28, 2011, 18:56:52 wysłana przez Oktawian »