Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PE] Polish Eagles  (Przeczytany 23477 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Husasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [klan] Polish Eagles
    « Odpowiedź #120 dnia: Maja 03, 2011, 21:06:25 »
    A ja wam proponuje zrobic ponownie sparing jednak tym razem z Radą innych klanow.. czyli prosilibyscie ludzi z innych klanow (po jednym) aby byli na tym sparingu jako obserwator , mysle ze wtedy takie zdarzenia nie mialyby wtedy miejsca.. a jezeli jednak by mialy.. to rada by przedstawila raport na tawernie a to by pogorszylo zdanie o danym klanie , ale to tylko propozycja :D
    Retarded are everywhere

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #121 dnia: Maja 03, 2011, 21:09:30 »
    Proponuję zakończenie tych bezsensownych kłótni i rozegranie meczu ponownie. Jak już macie się kłócić, to dawajcie screeny z logów, jakieś dowody, a nie po prostu się kłócicie.

Offline zenoxer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #122 dnia: Maja 03, 2011, 21:11:48 »
    I tu właśnie pokazuje swoją kulturę Goku jak i cały klan FL.

Byłbyś na sparingu to zobaczyłbyś kulture klanu PE.

A jak was prowokowali?Jak umuwiliście się nanp. 10 osób a was przyszło za mało chyba oni mogli grać w 10 nie?

na początku chyba graliśmy ponad wyznaczoną liczbe więc mogliby ustąpić

A może Rapton miał powód żeby was kikować?

Włąśnie to jest najśmieszniejsze że nie miał powodu :)

Ja popieram zdanie Blachy.

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #123 dnia: Maja 03, 2011, 21:15:33 »
    Zenoxer akurat w to że Rapton nie miał powodu nie wierze bo znam pana Goku.

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Czarnoksieznik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #124 dnia: Maja 03, 2011, 21:16:41 »
    Byłbyś na sparingu to zobaczyłbyś kulture klanu PE.

http://img402.imageshack.us/i/mb304.jpg/

I to pokazuje właśnie wasze prowokacje względem nas.

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #125 dnia: Maja 03, 2011, 21:16:44 »
    Panowie spokojnie jeju ile głupich postów bez potrzeby. Bawicie się w Jagielona czy co;d Powiem tak co do kickowania/banowania byla to tylko jedna osoba o nicku goku mimo ostrzeżeń żeby sie uspokoi na sevie nie posłuchał się za co była odpowiednia kara. A co do 2 graczy wiecej tu wogole was nierozumnie panowie z FL przed meczem wyraźnie się pytałem po ilu gramy bodajże niewypowiedzialna osoba w postaci blackhowka(czy jakos tak) napisal 12 vs 12 my mając więcej członków na ts sie zgodziliśmy. przy wyniku gdy FL chyba prowadziło choć nie jestem pewien 2 od nich po prostu odeszło (nie wiem wywaliło, poszli sobie nie obchodzi mnie to ) FL w tedy żądało zeby 2 od nas zeszlo co wogole było śmieszne. oczywiscie nikt znasz nie wyszedl z druzyny i pewnie z tego tyle pretensji ....

PS: Przepraszam za błędy

PS 2: Co do rozegrania meczu ponownie to oczywiście tak i to jak najszybciej ale po co jakąś rada inny klanów. zgodzę sie niech będzie 1 osoba neutralna i tyle ale nie więcej. To jest spor miedzy klanem PE vs FL.

PS 3; Kolego zenoxer pisząc z tobą 3/4 godziny przed sparem pisałeś ze odeszles od FL (podając jakiś powód) lecz w chodzę na serv patrze widzę twój nick a przednim FL
    « Ostatnia zmiana: Maja 03, 2011, 21:21:22 wysłana przez Jagielon »

Offline Arsin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Maja 03, 2011, 21:17:11 »
    To w sumie dobry pomysł. A pomyśleć, że ten sparing, który przez 3/4 był świetny, fajnie się grało, itp. dopóki nie zaczął nam się ciut sypać skład. Jednak myślę, że byłoby to honorowe, jakby Orły wyrównały skład. Uważam, że nie było na tyle dużych podstaw, żeby kickować Goku. Nie podobało mi się jak już wspomniałem wcześniej, lekka złośliwość graczy PE ("hehe" "haha" hihi") podczas dość niewyrównanych starć. Co prawda jestem przeciwko temu co mówił Goku, bo nie zamierzam wypowiadać wojny Polish Eagles, bo nie chciałbym, aby nasz klan był nielubiany i omijany szerokim łukiem.

Mus1c: Nie wrzucaj wszystkich graczy do jednego worka, proszę cię.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #127 dnia: Maja 03, 2011, 21:17:32 »
    Słuchajcie wszyscy kilka spraw!
    1. Żadnej rady klanów, mecze PE są jego prywatną sprawą i proszę nam się nie wtryniać.
    2. Nie kickujemy za nic. Jeśli ktoś mimo, próśb gróźb zachowuje się jak dzieciak, spamuje PROWOKUJE, że aż spokojnie grać sie nie da, to ma to na co sobie zapracował...w PE naprawdę, ceniliśmy sobie dotąd FL choćby za to że, są tam osoby dojrzałe, ale przegieliście pałkę i tyle...
    Co do samego meczu, naprawdę ja to widzę tak: zagraliśmy z wami mimo tego, że nasz emisariusz was niezbyt lubi (za próby banowania go za...nic?) a klan ma do was mieszane odczucia, na sparze zachowaliście się jak dzieciaki, spamując mimo próśb o zaprzestanie, i naprawdę nie jesteśmy miłymi wujkami by was tylko słownie cały czas upominać...Skoro nie umiecie zapanować nad swoją hołotą, to wasza sprawa, my do tego nic nie mamy...

Offline kiper1

• Użytkownik
    • Warto walczyć nawet w przegranej sytuacji.
    « Odpowiedź #128 dnia: Maja 03, 2011, 21:18:15 »
    Odniosę się do wypowiedzi Mus1c'a.

Drogi chłopcze(dziwnie to brzmi ;d)

Wiem, że byłeś w klanie PE i widzę że jesteś po ich stronie. Absolutnie nie mam pretensji do klanu PE o to czy zagrał w 12 czy też nie, bo to nie jest  główny powód. Najbardziej irytuje mnie hipokryzja odbiorcy mojej wypowiedzi. Pamiętam czasy jak GSE istniało i co się działo (sam w nim byłem) i mniemam, iż pan Mus1c nie powinien się wypowiadać na temat kultury Goku czy nawet całego FL, bo nie był obecny na sparingu i raczej w 100% nie wie jak on przebiegł ;] Ja się osobiście Goku nie dziwie klan, w którym jest zremisował sparing do wygrania. Nadmieniam także, że jesteśmy ludźmi i każdemu DOSŁOWNIE każdemu może coś wypaść. Uważam, że PE postąpiło niezbyt honorowo, ale miało do tego prawo. Tyle ode mnie :)

Pozdrawiam zarówno FL jak i PE. Nie żywię urazy ;]
    « Ostatnia zmiana: Maja 03, 2011, 21:28:47 wysłana przez kiper1 »

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Maja 03, 2011, 21:22:17 »
    gratulacje FL mimo mniejszego składu udalo wam sie ugrać remis z klanem takim jak PE BRAWO oby tak dalej;)

a Pe chyba nie moze być adowolone z wyniku;)
    « Ostatnia zmiana: Maja 03, 2011, 21:27:32 wysłana przez milicja »

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #130 dnia: Maja 03, 2011, 21:31:35 »
    a Pe chyba nie moze być zadowolone z wyniku;)

Zadowolone?
    Człowieku jak przyszedłem dowiedzieć sie jaki wynik(gralem tylko 6 rudn) i uszłyszalem 10;10 myślałem ze rozerwę wszystkich naszych wraz ze sobą ze nie moglem pomoc. Dla nas ten remis to po prostu wielka przegrana;/

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #131 dnia: Maja 03, 2011, 21:35:39 »
    Dokładnie panowie,ale tak kiepski wynik motywuje nas do dalszej pracy :)  Ale koniec spamu, proszę :)

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #132 dnia: Maja 03, 2011, 21:43:01 »
    Zwykle mnie wtryniam się w te... dyskusje. Teraz jednak trzeba.
    Powiedzcie mi, dlaczego każdy, absolutnie każdy sparing, poza spotkaniami bardziej kulturalnych klanów, musi kończyć się awanturą i takimi przepychankami słownymi?
    Jeżeli obawiacie się, że mogą zacząć się problemy na meczu - nie grajcie.
    « Ostatnia zmiana: Maja 03, 2011, 21:52:21 wysłana przez Arthasan »

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #133 dnia: Maja 03, 2011, 21:46:37 »
    Jeszcze jeden post w podobnym tonie a polecą ostrzeżenia i bany.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline kamiloptak1998

• Użytkownik
    « Odpowiedź #134 dnia: Maja 03, 2011, 22:00:18 »
    Słuchajcie po prostu się denerwujecie że nie wygraliście. teraz się jak to by gogu napisał "Obóżacie" że my was prowokowaliśmy. A tą wojnę to se możecie bo najwyżej dostaniecie bany na naszym serwie i się skończy.
    Z Wyrazami (Nie)szacunku.
                                                                            Hajt