Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PE] Polish Eagles  (Przeczytany 23467 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    Odp: [klan] Polish Eagles
    « Odpowiedź #105 dnia: Maja 01, 2011, 22:12:02 »
    Gratuluję wygranej! Mam pytanie wiem że nie mieliście dowódcy kto dowodził w tym sparingu?
    To jest ściśle tajne.

Offline Sancho_Pancha

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #106 dnia: Maja 02, 2011, 16:58:56 »
    Szli na pałe ;D
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #107 dnia: Maja 02, 2011, 19:09:16 »
    nie...
    Wtedy byłby wynik trochę gorszy, skillem bowiem przewyższaliśmy czechów, ale wioski to oni bronić umieją...

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #108 dnia: Maja 02, 2011, 22:35:12 »
    Taka specyfika tej mapy, z doświadczenia chyba wszyscy wiemy, że obrona wioski zapewnia w 80% przypadków przewagę punktową. Nawet jeżeli pomiędzy klanami jest spora różnica w umiejętnościach, zgraniu i stosowanej taktyce to prawie zawsze zapewnia obrońcom te kilka wygranych rund. Nie jest to regułą, ale czyni tą mapę chyba najmniej zbalansowaną spośród wszystkich dostępnych w natywnym module. Nawet można pokusić się o puentę: "Nie chcesz przegrać do zera. wybierz wioskę" xd

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #109 dnia: Maja 03, 2011, 20:45:15 »
    Rozegraliśmy dzisiaj oficjalny spar z klanem FL
    Wynik 10 :10
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Ale klan PE odradza grać z nimi, cały mecz spamowali, pisali i prowokowali
    Przykładowe teksty
    Warzag" J8913ak jestesz koyak(Kajak?) to wciśnij Alt plós x" To naprawdę nas panowie zdenerwowało...
    « Ostatnia zmiana: Maja 03, 2011, 21:11:59 wysłana przez lygrys »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #110 dnia: Maja 03, 2011, 20:47:35 »
    Tak, mecz się odbył, jednak za ładny nie był. Wyglądało to jak mecz Barcelona vs Real Madrid w ostatnim meczu półfinału LM.
    Ale dziękujemy za grę FL :)

Offline Goku

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #111 dnia: Maja 03, 2011, 20:49:26 »
    Dzisiaj mieliśmy sparing....Remis był 10:10.Panowie i panie z PE nie umiało grac i dlatego Kopali naszych graczy...Myśleliście że jak będziecie kickować to wygracie??Na zawsze Zbanowaliście mnie bo dla żarty się spytałem(Już pod koniec sparingu)kiedy zaczynamy sparing...Chce powiedzieć Iż Klan FL od Teraz prowadzi wojnę z PE iż to są dzieci....WOJNA!!!!!!!!HORDA PE Zostanie Zmiażdżona
    Dziękuje.Serdecznie Nie pozdrawiam
    z nienawiścią Klan FL
    Rob Zombie - Demon Speeding

Offline Warder

• Użytkownik
    « Odpowiedź #112 dnia: Maja 03, 2011, 20:50:38 »
    No właśnie dlatego odradzam z nimi grywać...
    PS
    Klan PE zwołuje pospolite ruszenie, lemingów mazowieckich, by obronić się przed waszą agresją.
    « Ostatnia zmiana: Maja 03, 2011, 21:29:31 wysłana przez lygrys »

Offline Goku

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Maja 03, 2011, 20:51:15 »
    Ale ja to mówiłem do gromadki z PE

Offline zenoxer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Maja 03, 2011, 20:52:33 »
    pisałem tak dziwnie bo mi sie klawiatura zrombała a tamto ALT + X to dlateo że wy prowokowaliście bo nie graliście fer i nie chcielicie grac po równo graczy to dlatego.  

Offline Goku

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Maja 03, 2011, 20:53:56 »
    Ale ja to mówiłem do gromadki z PE
    EDIT1:
    A sobie zwołujcie dzieci Te pospolite ruszenie i tak mamy na was wykichane że tak ujmę...Polish English...fajna nazwa pfff

Offline Altair_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #116 dnia: Maja 03, 2011, 20:55:50 »
    Popieram Goku. Również uczestniczyłem w tym sparingu i przyznam że PE zachowali się bardzo nieuczciwie kickając naszych graczy z serwera wymyślając głupie powody i nie wyrównując przez parę tur teamów. Oczywiście te parę rund przegraliśmy ale jak odrazu doszedł nasz kicknięty Goku znowu wygrailśmy osattnie dwie rundy;) A więc pozdro dla wszystkich z PE a mianowicie Raptona, mianowicie tgo który kickał naszych graczy.

Offline Arsin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Maja 03, 2011, 20:58:52 »
    Co do dzisiejszego sparingu dorzucę jeszcze swoje trzy grosze. Sparing był z początku całkiem ciekawy, bardzo wyrównany, ogólnie przyjemnie się grało. Jednak pod koniec, kiedy gracze Polish Eagles zaczęli nas mocno gonić, utraciliśmy początkowo dwóch ludzi. Niestety nie chcieli wyrównać składów i musieliśmy radzić sobie z dwoma osobami mniej. Najbardziej bezczelne były kicki dla Goku, który był poirytowany tą sytuacją, ale jednak was nie wyzywał, ani nic w ten deseń. Później zaczęli grozić kickiem Altairowi. Równie bezczelne były "zaciesze", kiedy Orły wygrywały z nami mając przewagę liczebną. Mam na myśli pisanie na komunikacie serwerowym "hehe", "haha" i inne hihihi. Sparing zakończył się remisem 10:10, a admin dając upust swoim emocjom zbanował Goku na zawsze.

To byłoby na tyle. Mam nadzieję, że taka sytuacja już się nie powtórzy, a Polish Eagles nie będą próbowali wygrać za wszelką cenę używając nieuczciwych rozwiązań.

Offline zenoxer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Maja 03, 2011, 21:00:56 »
    moim zdaniem sparing był nie uczciwy i powiniśmy go potwórzyć i wtedy damy oficjalne wyniki

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #119 dnia: Maja 03, 2011, 21:04:57 »
    Rozegraliśmy dzisiaj oficjalny spar z klanem FL
    Wynik 10 :10
    Ale klan PE odradza grać z nimi, cały mecz spamowali, pisali i prowokowali
    Przykładowe teksty
    Warzag" J8913ak jestesz koyak(Kajak?) to wciśnij Alt plós x" To naprawdę nas panowie zdenerwowało...

Hmm wynik świadczy o tym że klany są na równym poziomie skilla.
    Dzisiaj mieliśmy sparing....Remis był 10:10.Panowie i panie z PE nie umiało grac i dlatego Kopali naszych graczy...Myśleliście że jak będziecie kickować to wygracie??Na zawsze Zbanowaliście mnie bo dla żarty się spytałem(Już pod koniec sparingu)kiedy zaczynamy sparing...Chce powiedzieć Iż Klan FL od Teraz prowadzi wojnę z PE iż to są dzieci....WOJNA!!!!!!!!HORDA PE Zostanie Zmiażdżona
    Dziękuje.Serdecznie Nie pozdrawiam
    z nienawiścią Klan FL

I tu właśnie pokazuje swoją kulturę Goku jak i cały klan FL.
    pisałem tak dziwnie bo mi sie klawiatura zrombała a tamto ALT + X to dlateo że wy prowokowaliście bo nie graliście fer i nie chcielicie grac po równo graczy to dlatego.  
    A jak was prowokowali?Jak umówiliście się na np. 10 osób a was przyszło za mało chyba oni mogli grać w 10 nie?
    Popieram Goku. Również uczestniczyłem w tym sparingu i przyznam że PE zachowali się bardzo nieuczciwie kickając naszych graczy z serwera wymyślając głupie powody i nie wyrównując przez parę tur teamów. Oczywiście te parę rund przegraliśmy ale jak odrazu doszedł nasz kicknięty Goku znowu wygrailśmy osattnie dwie rundy;) A więc pozdro dla wszystkich z PE a mianowicie Raptona, mianowicie tgo który kickał naszych graczy.
    A może Rapton miał powód żeby was kikować?

« Ostatnia zmiana: Maja 03, 2011, 21:09:57 wysłana przez Mus1c »

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)