Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native] Bractwo Sigmara  (Przeczytany 6260 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    Odp: Bractwo Sigmara
    « Odpowiedź #30 dnia: Marca 05, 2011, 14:40:59 »
    W imieniu Ani dziękuję wszystkim za miłe słowa. Nie sądziłem że będzie taki odzew z Waszej strony. Niesamowite jak w najmniej oczekiwanym momencie można zyskać słowa otuchy i wsparcia oraz braterstwa. Jesteśmy wam wszystkim Bardzo wdzięczni;) Nie będę robił jakiś problemów temu gostkowi...wyrównam rachunki na polu bitwy w warbandzie. Przynajmniej postaram się zlać go parę razy;) Nie będę go oczerniał ani wyzywał, po prostu dostanie łomot w grze;) Dzięki Wam raz jeszcze, niebawem Ania ochłonie i wróci do gry a wasze miłe słowa ją zmotywowały, agresorowi wybacza. Ja dopiero po walce;)
    Tobik-N,nie przepraszaj na litość Boską bo nie masz za co;) Nikt nie jest jasnowidzem, więc nie martw się i nie przepraszaj;)
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #31 dnia: Marca 05, 2011, 17:10:54 »
    Aldred jak go znajdę na serwie to już nie żyje jak można być tak chamskim do dziewczyny to jest nie do pomyślenia może zgłoś to do kogoś z PE niech Ulrica wraca i nie przejmuje się takimi bezmózgowcami.

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #32 dnia: Marca 05, 2011, 18:13:50 »
    Spokojnie na dniach wraca super admin Inco i tym dwóm panom podziękuje zapewne, po logach każdego dorwie :D Brak wstępu na Katapulte czy WD lub HITMEN, będą mieli zapewniony np. na pół roku, o ile admini serwerów klanowych się zgodzą. Na HITMEN serwer napewno tak będzie :D Dyskryminacji stanowcze nie !!! Więcej info jak Inco wróci :D Pozdrawiam
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #33 dnia: Marca 05, 2011, 18:21:18 »
    Nie ma takiej potrzeby;) wiem jak daleko sięgają ręce władzy ale obierzecie mi honor jeśli jako Sigmarycki Rycerz nie stoczę z nimi walki. Jak już pisałem wcześniej, nie chcę im uprzykrzać życia, każdy popełnia błędy, chcę ich w grze spotkać i wymierzyć surową imperialną kare. Co zresztą mamy w statucie;) Więc Panowie, dzięki wielkie za wszystko ,i dajcie teraz nam działać;) Chciałem tylko aby mi podać ich nicki, a skoro je mam, niechybnie ich znajdziemy, Sigmar wie co się stanie gdy nie wypełnie zadania;) A tak na poważnie, zdajcie się na nas bo jakby nie było Ulrica jest w naszym bractwie, zrozumcie więc nas;)I nie drążmy już tematu,bo Ania prędko nie wruci jak cały czas o tym mówimy,macie inne pytania odnośnie BS, pytajcie;) A co do incydentu już my im się damy we znaki;)
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Marca 05, 2011, 18:40:38 »
    to ja na zakończenie chciałem dodać że dobrze że ta sprawa sie wyjaśniła słyszałem dziś rano że aldred czy ktoś inny szukał tej osoby, ja osobiscie potraktowałem te sprawe bardzo błacho przed dowiedzeniem sie jej prawdziwego sensu i skutków tych słów kierowanych w stronę ani, ta osoba powinna jedynie przeprosić osobiscie anie i po problemie, bo i tak sporo graczy będzie mu już uprzykrzać życie tym całym incydentem

i życzę Ani szybkiego powrotu do warbandowej sceny i żeby sie nie przejmowała co nie które buraki wygadują by tylko przycwaniaczyć ;)

Pozdrawiam (Logi)

Offline Mus1c

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Marca 05, 2011, 18:51:50 »
    To już ostatni post na ten temat jak chcesz żeby go zabili w grze zwróć się do Hitmenów już oni się tym zajmą :p

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:

(click to show/hide)

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #36 dnia: Marca 05, 2011, 22:19:05 »
    Daj zlecenia Hitmenom na zabicie ich,a co do gości,swoim już poleciłem by gnębili osoby z takimi nickami na każdym kroku,by przechodzili do przeciwnych drużyn i skupiali się głównie na zabójstwie tych właśnie osób które obraziły twoją koleżankę,co jak co kobiet się nie obraża,tylko szanuje,a wyzywanie jakiejkolwiek od suk i innych epitetów to zwykłe chamstwo i brak kultury,powiedź jej by się nie przejmowała takimi wyskokami,nasłucha się ich,a raczej naczyta jeszcze dużo w WB,niestety nie tylko ludzie ogarnięci i kulturalni w tą grę grają,co jest niesamowicie przykre... Pozdrawiam .

Uploaded with ImageShack.us

Offline Kuba382

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Marca 05, 2011, 23:40:40 »
    Daj zlecenia Hitmenom na zabicie ich,a co do gości,swoim już poleciłem by gnębili osoby z takimi nickami na każdym kroku,by przechodzili do przeciwnych drużyn i skupiali się głównie na zabójstwie tych właśnie osób które obraziły twoją koleżankę,co jak co kobiet się nie obraża,tylko szanuje,a wyzywanie jakiejkolwiek od suk i innych epitetów to zwykłe chamstwo i brak kultury,powiedź jej by się nie przejmowała takimi wyskokami,nasłucha się ich,a raczej naczyta jeszcze dużo w WB,niestety nie tylko ludzie ogarnięci i kulturalni w tą grę grają,co jest niesamowicie przykre... Pozdrawiam .

No tak, Lucifer... A pamiętasz kto to Shona ? xD

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #38 dnia: Marca 05, 2011, 23:54:29 »
    Kto ma coś do Shony? Ja se z tym osobnikiem pogadam:-). Aldred daj steam, jak ich zobaczę to zabiję i dam tobie na to szanse, bo nienawidzę takich z*ebow którzy wyzywaja laski tzn. Dziewczyny a tymbardziej bez powodu. Ani życzę jedynie by wrócila do gry i ponabijala na tych dwóch troche fragow
    (click to show/hide)

Offline Virtual

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Marca 06, 2011, 00:47:39 »
    Ja dodam swoje przysłowiowe 5 groszy.
    Znam gracza xkubx, miałem okazję zamienić z nim kilka słów na mumblu. Sam trenowałem tego gracza jeszcze na 'ciemnej stronie mocy' Jest to gracz opanowany i raczej nie zwyzywałby nikogo. Najpierw napisał 'nieźle Ulrica', a potem miałby ją nazwać... - z powodów oczywistych nie będę cytował. Może odniósł się do tego, że ktoś wziął dany typ broni, jednostki, wlazł na niezłą kampę, nie wiem co jeszcze. Często także osoba, z którą rozmawiam na TSie po prostu odpisuje mi w grze. Wg mnie nie ma bezpośredniego, podkreślam bezpośredniego, dowodu na to, że xkubx wyzywał Ulricę.
    Stwierdzam to na podstawie moich doświadczeń co do owego gracza, oraz faktów w jednym z poprzednich postów. Nie mam zamiaru nikogo bronić, bo go lubię czy coś w tym stylu. Jeśli macie dowód na przewinienie xkubx'a, przedstawcie go, a ja sam zamienię z nim kilka słów :)

Największy cham nie wpuściłby kobiety pierwszej przez drzwi, a kto to musiałby być, gdyby ją zwyzywał... Niektórzy myślą, że jak kobiety chciały równości, to konwenanse i tradycja się już nie liczą... -,-

HITMENI mieli, bądź nadal mają zlecenie na Argaleba, a ten klanowy murzyn (nie mam na myśli nic złego - jedna z naszych klanowych masko... kucharzy xD) dalej sobie hasa po serwerach i TSach :(

P. S. Jak wkurzają was kamperzy, to napiszcie im humorzaście, żeby kupili sobie namiot, czy coś w tym stylu ^^ Jedno zdanie, a cieszy :D
    P. S. 2 Ania to ładne imię :D Aldredzie, przekaż jej, że ma ładne imię :)
    « Ostatnia zmiana: Marca 06, 2011, 00:51:14 wysłana przez Virtual »
    'Kto czyta książki, żyje podwójnie' - Umberto Eco
    "You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig." - Clint Eastwood jako 'Blondie' w "The Good, the Bad, and the Ugly" (1966)

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #40 dnia: Marca 06, 2011, 00:50:45 »

A tkowanie i gnębienie to nie jest chamstwo? Panowie, opanujcie się... Są serwery na których jedna trzecia czatu to ,,k***y'', a wy teraz za jedno przekleństwo sfrustrowanego klęską gracza robicie nagonkę? Potępić, tak. Nie przyjąć do klanu, owszem. Ale robiąc coś takiego, nawołując do linczu, stajecie się dużo gorsi niż on. Zobaczyliście maleńki urywek czatu (nie widząc jak wyglądała gra), i zaraz lawina przekleństw. Jak owce, drodzy userzy. Jak owce.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #41 dnia: Marca 06, 2011, 01:46:19 »
    Dobra, mam nadzieję, że wszyscy już powiedzieli co mieli...

To nie sąd a forum i temat informacyjni klanu Bractwo Sigmara. Więc każdy następny post poruszający kwestie moralne i etyczne w grach komputerowych zostanie potraktowany jako spam i należycie ukarany.
    Sam nie wiem jak można wyzywać kogokolwiek jakkolwiek. A już przez sieć to w ogóle trzeba być tchórzem. Ale to nie zmienia faktu, że spamu na forum tolerować nie można.

Podobne sprawy proponuję załatwić przez prywatne wiadomości.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Virtual

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Marca 06, 2011, 10:03:07 »
    Pytanie do Bractwa Sigmara:
    Czy posiadacie w klanie więcej koleżanek? :P
    'Kto czyta książki, żyje podwójnie' - Umberto Eco
    "You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig." - Clint Eastwood jako 'Blondie' w "The Good, the Bad, and the Ugly" (1966)

Offline Mus1c

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Marca 06, 2011, 10:18:13 »
    Aldred macie stronę?

Ile macie członków nadal 3?

(click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #44 dnia: Marca 06, 2011, 11:53:46 »
    Właśnie, macie stronę internetową lub forum klanowe?
    Mus1c wydaje mi się, że BS to klan-przyjaciół bez żadnych rekrutacji itd.
    Grają 4fun, jako niezależna grupa z tagiem BS. Tak więc nie wymagajmy od nich zbyt wiele, przecież oni walczą za Warhamera :)