Tak,tak,gorące tak :D Mi się podoba,a zdanie innych mnie niewiele interesuje,w razie czego mogę pomóc w organizacjii tego przedsięwzięcia,zastrzegam jednak z góry że chodzę do pracy i nie zawsze będę miał czas bądź ochotę się w tym babrać,mimo wszystko chętny do pomocy jestem by stworzyć coś w rodzaju takiego " Rankingu " Klanów. A co do wypowiedzi Ivo i Argaleba,jak wy k***a chcecie by ta przepaść się zmniejszyła skoro zamiast grać z polskimi klanami wy***cie za granicę i interesujecie się wszystkimi klanami tylko nie polskimi. Wierzcie mi na słowo że nasz naród taki kijowy w tą gierkę nie jest,więc wszelkie komentarze o wielkiej przepaści między klanami sobie zostawcie na taką chwilę kiedy będzie to miało rzeczywisty sens. Rozumiem że jesteście dobrymi i zgranymi klanami,w końcu większość polskich dobrych graczy poszła do was,ale też pamiętajcie że w innych klanach,a nawet w masie randomów zdarzają się naprawdę dobrzy gracze którzy jednak coś potrafią,i którzy nie jednego z was by mogli pokonać z większym bądź też mniejszym trudem. Przepaść skilla między klanami nie zniknie od samego gadania. Proponowałbym też wprowadzić coś na zasadzie sparingów for fun które łączyły by się z tabelą wyników. Chodzi mi np o taką sytuację ( to tylko przykład ) REF wyzywa ZKM na spara (Bądź też odwrotnie ) jest to sparing for fun,ref lub zkm nie chce sparingu ponieważ uznaje to za stratę czasu,Ref lub Zkm traci punkty przez to że nie zgodziło się na walkę bezpunktową w której tak naprawdę wszyscy mogli by lecieć na pałę. Zdaję sobie sprawę że jest tutaj nieco przymusu,ale troszkę tej naszej scenie trzeba pomóc bo gdybyśmy chcieli,bylibyśmy w tej grze najlepsi ze wszystkich narodów świata : P
pozdrawiam,Diabeł :D
Edit: Zapomniałem wspomnieć o żonie : P
Tyle razy prosiłem żebyś przyhamował i opanował słownictwo. Ode mnie dostajesz pierwsze ostrzeżenie.