Bo robimy reorganizację,a roboty z tym jest w chu..... i jeszcze więcej,i jeszcze trochę,nie wiem czy ty kiedykolwiek przechodziłeś przez zmianę praktycznie wszystkiego w klanie ale wierz mi na słowo że naprawdę wymaga to czasu i poświęcenia,co do treningowych sparingów możemy się w wolnej chwili zmówić na steam bądź Tsie na jakiś meczyk For fun. Oczywiście nie muszę wspominać o pełnej kulturce i trzymaniu poziomu podczas owego spara,umówimy się na priv jeśli chodzi o ten sparing. A teraz nie zaśmiecajmy wątku nie dotyczącymi go postami,wracając do tematu,jestem bardzo chętny do wszelkiej współpracy jeśli chodzi o stworzenie federacji polskich klanów :D ( żeby nie było zupełnego spamu : P )
Edit: Żeby nie spamować odpowiem ci tutaj Argaleb,o propozycji nie punktowanego sparingu nie wiedziałem,to że Apollo go odrzucił mnie zdziwiło,więc wtedy kiedy o tym mówiłeś nie posiadałem jeszcze wiedzy że owa propozycja padła,przeprosin tutaj nie oczekuj ponieważ miałem prawo nie wiedzieć : ) Co do reorganizacji,to nie miało na tobie robić wrażenia tylko ci uświadomić że takie coś jest ciężkie do przejścia i zajmuje sporo czasu,skoro to przechodziłeś to tym bardziej nie masz podstaw by mieć jakikolwiek żal że nie przyjmujemy sparingów poważnych,czyli punktowanych i podawanych do opinii publicznej na scenie warbanda.
Co do tego iż scena zagraniczna jest silniejsza od polskiej,skoro pokonaliście niektóre z wymienionych przez ciebie teraz klanów,to stawiasz swój klan w tej chwili w złym świetle twierdząc że zostaliście pokonani przez gorszych,tutaj już nie rozumiem zupełnie o co ci chodzi,w Polsce najlepszymi klanami są według mnie WV REF i ZKM(chociaż nieco odstajemy umiejętnościami od REFu i WV do czego przyznaję się bez bicia,zmieniamy to jednak tak szybko jak się da : ) ) A jeśli chodzi o klany europejskie,są to głównie mieszanki różnych narodów jak 22 nd.Swadia,nie są to klany które tworzą ludzie z jednego narodu,tylko są to klany w których są ludzie z całej europy. Mi chodzi głównie o takie klany które są stworzone z ludzi należących do jednego kraju. Pozdrawiam i po raz kolejny składam propozycję by przenieść to na PW,Mumble bądź też TS by nie śmiecić w tym wątku który jest ważny raczej dla większości : )