Witam.
O dziwo gra mi już nie crashuje... Może troszeczke czasem się zatnie, gdy przybywają uzupełnienia lub gdy dużo się dzieje na ekranie, ale już mnie nie wywala ;]
EDIT:
To chyba przez to że wyłączyłem muze jak kolega z góry radził
tak poza tym to mod jest wyrombany w kosmos, naprawde miło się na nim gra
Skoro kraszuje wam grę z muzyką, to czy mogłaby ta osoba sprawdzić, czy dalej tak się dzieje, gdy zainstaluje się
K-Lite Codec Pack 8.2.0 Może po prostu brak sterowników odpowiedzialnych za dźwięk.
Mógłby to ktoś sprawdzić ?
Nie nie mi chodzi o przedmioty w tym sklepie w debug modzie. Tam gdzie masz wszystkie i możesz sobie kupić. Czy one się odradzają w tym sklepie?
Tak. Zakupiony przedmiot natychmiast pojawia się ponownie, gdy wrócisz do tego samego okna tuż po transakcji. Nie musisz całkowicie wychodzić. Kupujesz, wychodzisz do okna, w którym znajduje się opcja Move to next item. Wchodzisz ponownie i kupujesz pożądany przez ciebie przedmiot.
Ja tam sobie puszczam Sabaton i przy walkach jest w sam raz, o zwłaszcza Prima Victoria przy zdobyciu 1 zamku wymiata
No proszę. Sabaton to moja ulubiona kapela ;) A moimi ulubionymi utworami są
Firestorm,
Back in Control i
Swedish Pagans. Swoją drogą, jak grasz Nordami to nawet Swedish Pagans jest na swój sposób klimatycznym utworkiem ;)