A czy czasem bank w tej wersji nie został usunięty (coś takiego gdzieś ni się obiło o oczy xD), ale jeśli jest to zapewne działa na tej samej zasadzie. Inwestuje się w bank o najbogatszym statusie i tyle.
W FAQ jest ten plik przerobiony przez ałtsajdera, pobierz podmień i może pomoże. Także możliwe że przy pobieraniu wystąpił jakiś błąd i instalka jest skopana.
Podpisuję się pod tym obiema rękami :)
1.Nie w tej wersji nie ma banku.Jest tylko możliwość inwestowania w ziemie.Bierzemy w dzierżawę kawał ziemi, wynajmujemy pracowników, wybieramy co będziemy robić na tej ziemi i czekamy na dochody.
Szczerze, jeszcze się nie dorobiłem, aby to sprawdzić:p
2.Ten plik jest przerobiony w wersji 2.5, bez patch'y, ale z tego co mi wiadomo, to będzie działać i na wcześniejszych wersjach, ponieważ, Twórcy nic w nim nie zmieniali.
Nie ma tam tego pliku i nic nie daje to:/
Może zuploadujesz swój ? pewnie pomorze!
1.Plik jest w FAQ, jak wygasł(wygaśnie), to dajcie znać.
2.Skąd wiedziałeś, że z Pomorza ?? ;P
Ehh witam ponownie. Dalej was dręczę mam już wersje 1.134 zainstalowałem i dalej klop. Trudno poddaje się idę grać normalnie powodzenia życzę z dodatkiem :)
Widzisz....Kolega patyczakr123 zacisnął zęby, z uwagą przeczytał to co mu napisaliśmy i teraz pewnie spokojnie sobie gra...Nikt, za Ciebie tego nie zrobi...Przeanalizuj nasze poprzednie posty, spróbuj postępować według wskazówek, więc może i Ty będziesz szczęśliwcem :]