Ciesze się, że postanowiłeś to przetestować. Co do twojego spostrzeżenia, to zgadzam sie w zupełności. Problem w tym, że gdybym dała Legio inną zbroję, nie byłby już tym rycerzem Syonu. Chodzi mi o to, że moim głównym założeniem było to, że każdy rycerz ma taką samą zbroję. W przyszłości chciałabym zmienić parametry zbroi pozostawiając ten sam wygląd. Zmienię też atrybuty jak i preferencje broni. Tak więc każda z jednostek będzie miała tą samą zbroję, tylko że z zróżnicowanymi parametrami.
Problem może być tylko taki, że gdy stworze zbroje z innym ID po wyjściu wersji 2.5 mogą być problemy z przeniesieniem save. Nie wiadomo jakie ID przedmiotów może dodać kolejna odsłona wersji Florisa :/ I tu jest pies pogrzebany.
Pozdrawiam.
No, chyba, że zrobisz krok w przód i opatentujesz swoje jednostki wraz z nowym wyposażeniem ;)
EDIT!
Mając na myśli opatentowanie,czyli wdrążenie Twoich rycerzy do projektu Floris, przez twórców...
Zastanów się, i zaproponuj...Przecież mod daje taki wachlarz możliwości, że nic innego, jak tylko tworzyć :]
Prawdę mówiąc jesteś "patronką" Floris na tawernie, tak więc powinni Cię posłuchać :]
PS.Zapomniałem dodać, ale byłem po 17 godzinach pracy i pisałem posta na pół przytomny :D
pozdrawiam!