Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Reprezentacja Polski WB 2011  (Przeczytany 32529 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Reprezentacja Polski WB
    « Odpowiedź #285 dnia: Marca 11, 2011, 00:08:29 »
    Mialo być tak pięknie skończy sie jak zawsze panowie ja wiem ze miedzy wami jest jakaś rywalizacja lub niechęć ale czasami wszystko należy schować w kieszeń i skupić sie na dobru naszej reprezentacji która w przyszłości będzie reprezentować cala scene MB Polska . Mojej osobie uważam ze dopóki sie wreszcie nie ogarniecie caly świat będzie sie śmiał z naszej sceny .

PS jeszcze raz podkreślam ze nasza reprezentacja to nie tylko VW i REF  lecz Jeżeli te dwa klany nie dojdą do kompromisu to znów będzie potem wytykanie błędów drugiem i tak w kolko. I Kabaret dalej Bedzie trwał .......ehhh
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #286 dnia: Marca 11, 2011, 00:10:47 »
    Po ostatnich 2 stronach tego topica zastanawiam sie czy napewno czytam temat zwiazany z reprezentacja Polski.Mieszacie jak w sejmie panowie.Jako osoba nie zrzeszona w nativie ale sledzaca wydarzenia na bierzaco,stwierdzam iz mamy tu do czynienia z http://www.youtube.com/watch?v=5B6XwsiabRI&feature=related
    Jak ktos na pierwszych stronach napisal"mamy wielkie szanse na zwyciestwo".Czyli co?Po zwyciestwie komu najwieksza chwala przypadnie?O to chodzi?.
    Druga sprawa ktora mnie cholernie trapi.Jak to sie stalo ze kazdy kto chce moze dolaczyc do eliminacji?Co to wogule ma byc?Jakie eliminacje?
    Mimo ze pytalem o to Sir_Luca,to za cholere nie moge pojac takiej decyzji.Nie bede nikomu wytykal co bylo zle po fakcie,mialem czas na to pare stron temu,ale za cholere nie myslalem ze tak sie sprawy potocza.W koncu macie tworzyc jeden zespol ludzi
    (click to show/hide)
    Powodzenia Reprezentacjo!

Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #287 dnia: Marca 11, 2011, 00:18:51 »
    Radh oraz Legionista właśnie uświadomili mi jak podobna jest sytuacja reprezentacji do stanu szlacheckiego w XVII wieku kiedy to Polska miała złoty wiek i tak dalej .... wtedy też byliśmy potęgą,ale dostaiśmy wpiernicz,bo szlachta się nie chciała zjednoczyć i załatwiała swoje porachunki dalej. Może lepiej wyciągnijcie z tego lekcje panowie ? mówię do wszystkich. Ja chcę z dumą wchodzić na zagraniczne serwery,ze świadomością że mój kraj zajął wysokie miejsce w takich rozgrywkach,a nie się wstydzić dopisku " PL " przy nazwie : ) Pozdrawiam i skończmy już lepiej tą kłótnię bo ona do niczego nie prowadzi,po za tym że co raz bardziej się dzielimy i jesteśmy co raz to słabsi,WV prosiłbym ( pewnie nie jedna osoba tak myśli jak ja teraz : P ) By się jednak naprawdę dobrze zastanowiło czy to fer odbierać komuś szansę,i czy to na pewno mądre odwracać się od kraju właśnie w takim momenie. Później wejdziecie sobie na jakiś IG albo 22 nd i ludzie będą się śmiali " A to ci Polacy którzy przegrali "  mnie by świadomość tego że takie coś może się stać zmusiła by tą reprezentację wesprzeć : P Zrobicie jak uznacie za słuszne :D pozdrawiam i mam nadzieję że wszyscy się ogarną,WV,REF,IPL,oraz ja : ) nie ma co strzępić języka po próżnicy i czas się wziąć do działania,i to solidnie.

Uploaded with ImageShack.us

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #288 dnia: Marca 11, 2011, 00:25:02 »
    Jak dla mnie to WV pokazało ile są warci w sprawie poleganiu na nich (do umiejętności oczywiście nie ma zastrzeżeń), ciekawe czy w połowie rozgrywek też by tak zrobiliście, bo np. Dzoob nie wystawił paru WV w składzie i siedzą na ławce rezerwowej ? Można to porównać do kawaleri, co pokazała się na polu bitwy i zamiast pomóc piechocie, to jeszcze stratowała swoich i uciekła z pola bitwy :(
    Mam nadzieję, że niektórzy z Wilków się ogarną i nie posłuchają New Playera i zostaną w reprezentacji. Jeśli klan jest ważniejszy od reprezentacji to wyrazy współczucia (minimum na równo powinnien być traktowany przez odpowiedzialnych ludzi) :(
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #289 dnia: Marca 11, 2011, 01:09:08 »
    W sumie to brak mi słów.  Jedyne co nachodzi mi na myśl to żenada i dziecinada ze strony Wilków. Wiem, że ostre ale niestety prawdziwe. Mam tylko nadzieję, że niektórzy z Wilków pójdą po rozum do głowy i jednak zmienią zdanie, bo nie ma co ukrywać to jednak strata dla reprezentacji. Nie będę odpowiadał tutaj na żadne zarzuty zaadresowane do mojej osoby, bo jak je czytam to śmiać mi się chce. Ale też to trochę boli, bo jednak człowiek stara się jak może, a inni muszą mu kłody pod nogi rzucać.

W każdym bądź razie nieważne co by się działo Reprezentacja idzie dalej!  Mamy już poumawiane sparingi, dlatego proszę jeszcze raz wszystkich z tej listy, aby zarejestrował się tutaj: http://refclan.com/smf/ i napisał do mnie prywatną wiadomość. Będziemy tam omawiać wszelkie ważne sprawy, które nie powinny ujrzeć światła dziennego ^^ Mam nadzieję, że niewtajemniczeni nam wybaczą :) Panowie czas nagli! Więc ruchy ruchy! Dalsze info na forum Reprezentacji.

Aha, w REFie nie jestem już od długiego czasu !
    Mój nick na forum reprezentacji: dzioOb

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Marcin_z_Dobrej

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #290 dnia: Marca 11, 2011, 01:35:01 »
    Ja tego nie rozumiem i nie wiem o co chodzi w odwiecznej wojnie SRT (WV) - REF itd... Chłopaki dogadajcie się. To jest zbyt mało ważne, żeby robić z tego awanturę!
    Zastanówcie się wszyscy jeszcze raz dzioob i Blackitt razem pogadajcie (bez pośredników) i wygrajcie turniej!

Offline Harpag

• Użytkownik
    • Ave Imperator Morituri Te Salutant xD
    « Odpowiedź #291 dnia: Marca 11, 2011, 03:39:28 »
    Zastanówcie się wszyscy jeszcze raz dzioob i Blackitt razem pogadajcie (bez pośredników) i wygrajcie turniej!
    +1 (z naciskiem na to, co w nawiasie) Amen

Offline Zardes

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Do zobaczenia.
      • Profil Youtube - MrZardes
    « Odpowiedź #292 dnia: Marca 11, 2011, 08:13:46 »
    Taka mała uwaga New_Player, ten niby hiperprokulzajefajny spisek REFu, to cało zło w REFie - widzicie TYLKO Wy... Czemu IPL? Czemu ZKM? Czemu Oni nie mają żadnych zarzutów co do REFu, reprezentacji? Ile można wałkować ten sam temat przez tyle stron?
    A tak to podpisuję się pod kolegów wyżej, wracajcie.

http://www.youtube.com/watch?v=bdaQ5nPV_zM     -=| Trailer The Deluge|=-

http://www.youtube.com/watch?v=z1s2jrmx3KY      -=| Bitwa pod Kircholmem |=-

http://www.youtube.com/watch?v=8VSOdp_rt2I      -=| Bitwa pod Tczewem |=-

https://www.youtube.com/watch?v=hZxB9WPkjzw    -=| Prezentacja wersji v0.8 |=-

https://www.youtube.com/watch?v=FQu4yEVL1Jg    -=| Prezentacja wersji v0.9 |=-

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #293 dnia: Marca 11, 2011, 09:50:23 »
    (..) Swoje napisałem, na tę chwilę zgłosiły się dwie osoby do dowodzenia, ja i Dzioob. Jak w życiu, gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść :) Jeden dowódca, względnie dwóch wystarczy. Ze swojej strony namawiam raz jeszcze kolegów z WV, by przemyśleli stanowisko i nas wspomogli. Dla Blackitta jako współdowodzącego z Dzioobem jestem w stanie zrezygnować z ambicji. Trzeba grać jako team panowie, każdy jest w słówach mocny, ale to nie o to chodzi.(..)

Dobrze, macie częśćiowo rację- być może możnaby pomysleć o jeszcze mocniejszym składzie, może np. ja jestem jako konny słabszy niż w październiku, gdy Blackitt pisał w wątku o reprezentacji o mojej jakoby niesamowitości :) http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=5846.0

Ale skoro teraz się tak oburzacie na ten wybór Dziooba, to proszę powiedzcie nam wszystkim dlaczego Blackitt nie przyjął np. mojej propozycji, takze wysłanej mu na pw poza tą powyżej współdowodzenia reprezentacją?

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #294 dnia: Marca 11, 2011, 09:54:09 »
    Rozmawiałem wczoraj z New Playerem i jak już kiedyś stwierdziłem nikogo nie będę namawiał do niczego. Jest to decyzja całego klanu, mają do niej święte prawo i jeśli uważają, że tak będzie lepiej... Skończmy czczą dyskusję, i tak nic nie zmienimy i weźmy się dalej do pracy. Reprezentacja zaczyna intensywnie trenować i zgrywać się a reszta niech szykuje się do kibicowania.

Osobiście dotknęło mnie tylko oskarżenie o nieuczciwe przeprowadzenie kwalifikacji. Wydaje mi się, że daliśmy z dzioObem szansę wszystkim. Każdy mógł spróbować a wybrani zostali najlepsi. Przynajmniej mamy z dzioObem taką nadzieję.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #295 dnia: Marca 11, 2011, 10:57:41 »
    Panowie, czytam i czytam...nie wiem czy śmiać się czy płakać. Reprezentacja Polski to nie miejsce na idiotyczne kłótnie i spory jakiś tam klanów. Kilka kroków i wszystko jest git, zebrać skład, trenować, zgrać się i wygrywać. A jednak spory trwają w najlepsze a to TYLKO gra. Nie wiem, może w grę wchodzą pieniądze? Bo bijecie się o miejsca jakby do wygrania było kilka tysięcy dolarów. Panowie weście się ogarnijcie, spory zakopać i na czas mistrzostw zapomnieć o urazach i zacząć myśleć o mistrzostwach. Tyle od osoby która bez klanowego doświadczenia chciała coś Wam przekazać .Ci z nas którzy nie są w składzie kibicują wam i życzą powodzenia, ale przede wszystkim chcieli by widzieć fajną grupę ludzi  poważnie myślących o turnieju. Sigmar z wami(a teraz posypie się grad oburzenia do mnie, nie piszę by was wk****ć, chcę widzieć reprezentacje zwycięską bez konfliktów i złośliwości) Pozdrawiam.
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Liveon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #296 dnia: Marca 11, 2011, 12:00:54 »
    (click to show/hide)
    EDIT1:  Właściwie powinienem wykasować(chyba zły duch mi, tak jak wielu innym, podszepnął chęć zabierania głosu w tym wątku), ale słowo się już rzekło...
    « Ostatnia zmiana: Marca 11, 2011, 15:54:52 wysłana przez Liveon »

Offline Blackitt

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #297 dnia: Marca 11, 2011, 15:20:56 »
    Witam. Takie jest nasze zdanie w tym temacie, nie zamierzam się tu z wami kłócić kto ma racje a kto nie, my uważamy inaczej a wy inaczej, myślę natomiast jest już po wszystkim i dalsze animozje i spory w tym temacie są zupełnie niepotrzebne. Wielu narzekało że zmieniałem zdanie, tak więc teraz zdania nie zmienię. A co do naszego zachowania dzioObie, przyznam że po części się z tobą zgadzam, uważam natomiast że jesteś również odpowiedzialny za całą sytuację, za bardzo skłóciłeś się z częścią naszych zawodników jeszcze przed eliminacjami do nations cupa. Od pewnego czasu mam wrażenie że nasze kłótnie są nieuniknione. Może powrót króla to zmieni, mnie powiem szczerze te animozjie i złośliwości nie bawią.

P.S.
    Tak dla odświeżenia pamięci przejrzałem mój temat o reprezentacji i znalazłem tam wpisy zawodników związanych wtedy z tobą, pozwolę sobie zacytować "nie myśl że wszyscy REFowcy na hura rzucą się do reprezentacji, którą Ty dowodzisz", "Reprezentacja Polski ma być słabsza, niż może być, bo Tobie się tak podoba? W takim razie życzę powodzenia".
    « Ostatnia zmiana: Marca 13, 2011, 21:45:29 wysłana przez Blackitt »

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #298 dnia: Marca 11, 2011, 22:32:01 »
    P.S.
    Tak dla odświeżenia pamięci przejrzałem mój temat o reprezentacji i znalazłem tam wpisy zawodników związanych wtedy z tobą, pozwolę sobie zacytować "nie myśl że wszyscy REFowcy na hura rzucą się do reprezentacji, którą Ty dowodzisz", "Reprezentacja Polski ma być słabsza, niż może być, bo Tobie się tak podoba? W takim razie życzę powodzenia".
    Odwołujesz się do sytuacji, która miała miejsce jakiś czas temu, dużo się zmieniło, poza tym dobrze wiesz czym było to spowodowane.

Reszty nie będę komentował, bo po prostu żal. Widać jak wam zależy na reprezentacji.....klan wam zaślepia wszystko ? Nie rozumiecie, że reprezentacja to nie klan ? Mimo wszystko mam nadzieję, że niektórzy z was pokażą klasę i wesprą reprezentację.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #299 dnia: Marca 12, 2011, 07:08:06 »
    Nie ma co się oglądać za siebie, trzeba iść do przodu. Mimo ,iż nie rozumiem WV to ich decyzje trzeba uszanować i iść dalej. Teraz trzeba skupić się na treningach..

« Ostatnia zmiana: Marca 12, 2011, 09:55:55 wysłana przez ^IvE »