Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Reprezentacja Polski WB 2011  (Przeczytany 32441 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Reprezentacja Polski WB
    « Odpowiedź #240 dnia: Marca 02, 2011, 09:50:03 »
    Mylisz się, na rozmowy i porozumienie nigdy nie jest za późno. Aczkolwiek nie ukrywam, że im wcześniej to nastąpi tym lepiej.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline milicja

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #241 dnia: Marca 02, 2011, 10:05:52 »
    ale ktoś tu pisał ze kapitanem jest juz dzioob czyli Blackiit nie ma juz szansy nim zostać wiec o czym chcesz rozmawiać. Ludzie z WV dostali by sie do reprezetnacji bez rozmów przyszli by na takie spotkanie i ciachali na lewo i prawo chyba, że jakis spisek był i by sie ich nie wzieło;)

mogę.
    « Ostatnia zmiana: Marca 02, 2011, 12:01:09 wysłana przez milicja »

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #242 dnia: Marca 02, 2011, 11:19:37 »
    ale ktoś tu pisał ze kapitanem jest juz dzioob czyli Blackiit nie ma juz szansy nim zostać wiec o czym chcesz rozmawiać ludzie z WV dostali by sie do reprezetnacji bez rozmów przyszli by na takie spotkanie i ciachali na lewo i prawo chyba ze jakis spisek był i by sie ich nie wzieło;)
    Możesz stosować interpunkcję ? Bo nie wiem jak je zinterpretować...

Wracając do meritum sprawy widzę, że dalej spora część osób nie potrafi zrozumieć, że to nie jest indywidualna sprawa tego czy tamtego klanu. NIE JEST !!! Póki tego nie zrozumiecie nie ma o czym rozmawiać. Ja osobiście zrezygnowałem ze starań o dostanie się do składu, bo nawet jeśli bym się dostał to wiem, że są lepsi ode mnie, którzy lepiej sobie poradzą w warunkach bitewnych. Ale reprezentację będę wspierał dalej.

Offline Grzewit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #243 dnia: Marca 02, 2011, 14:16:16 »
    Quatal rozumiem. Nie mamy takiego skilla jak wy. Nie tniemy na prawo i lewo 2h 1h + tarcza nie strzelamy tak z łuków oraz nie bijemy się tak lancami jak wy (choć zdarzają się wyjątki ;)). Muszę to powiedzieć. Każdy klan chce mieć swojego reprezentanta. To wiemy wszyscy, lecz również wiemy że nie ma na to szans i jest to niemożliwe.
    Drogi Quatalu.
    Twierdzisz że klan WV nie ma nic do powiedzenia w odróżnieniu od klanów jakie wymieniłeś. Chciałbym jednak zauważyć, że twój klan (bo rozumiem że jesteś z WV) wycofał się z kandydatur oraz Blackitt zrezygnował z bycia kapitanem. Wróciliście. Mnie osobiście to cieszy ponieważ skill to dobra rzecz. Chcecie mieć wpływ na wybór reprezentacji. Zrozumiałe. Chcecie mieć tam swoich przedstawicieli. Rozumiem. Lecz stawianie "warunków" czyli wyznaczania reprezentacji jakie przez Blackitta jest moim zdaniem nie na miejscu. Usuną się w cień. Dał działać dzioObowi więc niech pozwoli mu dalej. Zgadzam się także z milicją (chyba tak to się odmienia;)) też się zgadzam że wyliczanie nie ma sensu. Nie mogę odmówić też prawdy słów Kalpokora, że nie jest to sprawa indywidualna  każdego klanu. Wnoszę więc abyśmy wszyscy pozwolili działać ludziom już do tego wyznaczonych.
    A kto umarł, ten nie żyje.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #244 dnia: Marca 02, 2011, 22:45:02 »
    aha czyli WV (które jest lepsze od refu) nie ma nic do powiedzenia tak ale za to IPL GSE ZKM. Te klany są słabe pod względem umiejętności ale jeżeli chcecie zrobić reprezentacje polski (forfAN) z członków IPL ZKM GSE  to życzę powodzenia!!!

No przez takie wypowiedzi tracicie własnie szacunek i prawo do jakiegokolwiek udziału mistrzostw. To ma być reprezentacja polski,a nie tylko klan WV,jak dobrzy byście nie byli,sorry chłopaki ale nie tylko wy macie Warbanda i nie tylko wy w niego gracie,co do "Słabości " Wymienionych klanów według co poniektórych osób z WV Wilki są pro,super,świetne,a reszta klanów to nooby niewiele lepsze od randomów,wypraszam sobie takie obelgi jeśli chodzi o klan ZKM oraz IPL. Każdy jest lepszy w czym innym i w każdym z tych klanów znajdziesz nie raz osobę o wiele lepszą od większości graczy z WV. Czy jeśli na bitwię pokonam kogoś z WV to mogę twierdzić że jest to słaby klan ? NIE !! Po prostu uważam że w klanie są słabi i silniejsi gracze którzy potrafią więcej,lub mniej. Przychamuj troszkę z obrzucaniem gównem wymienionych przez siebie klanów i przeczytaj dziesięć razy zanim cokolwiek napiszesz. Jak już parę osób wspomniało,wyciągamy przyjazną dłoń w kierunku wszystkich,randomów,klanowiczów,wilków,refowców,zkmowców.Wszystkich. To już sprawa każdego z osobna czy tą dłoń odrzuci,czy też dołączy do nas i wspólnie z nami będzie godnie reprezentował nasz kraj w czasie bitwy.Większość Polskich klanów wybrała że przywódcą na reprezentacjii będzie Dzioob,omówiliśmy też eliminację oraz dobór ludzi,daliśmy wolne pole działania Dzioobowi jeśli chodzi o dobór kandydatów z zastrzeżeniem by stawiać na pokorę i ogładę,a dopiero później na skilla. etcetera. Pozdrawiam.

PS: Tak wiem DzioObku że nie lubisz swojego nicku przez duże D i małe O :D Pozdro :D

EDIT 1: Lor ma rację,koniec gadania,zapier...... do trenowania :D
    « Ostatnia zmiana: Marca 03, 2011, 00:02:02 wysłana przez Luciferek »

Uploaded with ImageShack.us

Offline Mangust

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #245 dnia: Marca 02, 2011, 23:24:26 »
    No przez takie wypowiedzi tracicie własnie szacunek i prawo do jakiegokolwiek udziału mistrzostw. To ma być reprezentacja polski,a nie tylko klan WV

Nie, nie WY, on bo moim zdaniem każdy odpowiada za to co pisze. Większość ludzi osądza clan po paru członkach owego klanu :P... Tak rozumiem nawet popieram to że reprezentacja nie ma być złożona tylko z WV ale trzeba mieć więcej lepszych graczy !!!
    (click to show/hide)
    !!! niż jakiś "randomowych" bądź słabszych graczy z clanów...

Offline LoR

• Użytkownik
    • Złap masy
    « Odpowiedź #246 dnia: Marca 02, 2011, 23:58:57 »
    Przestańcie spamowac w tym temacie i pisać duperele tylko zacznijcie jakies pozadne treningi, a nie prowadzicie jakies glupie dyskusje. Kolejny bezsensowny post jakiegokolwiek wilka w tym temacie bez upowaznienia skonczy sie wyciagnieciem konsekfencji.

Offline Tepesik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #247 dnia: Marca 03, 2011, 11:56:49 »
    Jak można to chciałbym się zapisać. Nick: Tepesik Specjalizacja: 2h (topory Nordyckie) Broń miotana: (tylko toporki) reszta to miecz/topór 1h i tarcza. Aha może być jeszcze miecz 1.5h. W ostateczności mogę też być kawalerzystą.

Offline ruthlesss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #248 dnia: Marca 03, 2011, 14:56:23 »
    Ja też chciałbym się zapisać (wiem, że to powinno się na pm robić ale pisałem i do dziooba i sir luci ale nie dostałem odpowiedzi).
    nick w grze: Goe_Grd_Ruthless (lub po prostu ruthless)
    nick na steamie: Bushi81
    nick na tw: ruthless_majestic

Generalnie gram piechotą chociaż łucznik od biedy też może być. Preferuje 1h + tarcza często jeszcze z oszczepami. Z włócznią też radzę sobie całkiem nieźle, ale za 2h nie przepadam.
    Mam jeszcze pytanie - czy powstanie coś w stylu zapasowego składu - jeśli jakiś gracz z podstawowego nie może stawić się dabego dnia (zdarza się przecież) to powinien być ktoś kto może go zastąpić. Czy może po prostu będzie się zmniejszać skład drugiej drużyny?

Offline Grzewit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #249 dnia: Marca 03, 2011, 15:03:55 »
    Tepesik i rutklesss. Luca prosił parę postów temu oraz parę stron temu żeby zgłoszenia WYSYŁAĆ MU NA PW ;)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #250 dnia: Marca 03, 2011, 15:08:20 »
    Nie oczekujcie, że na każde zgłoszenie odpowiem... Dostałem twoje zgłoszenie ruthlesss, jak będę miał chwilę to uzupełnię listę.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #251 dnia: Marca 03, 2011, 20:33:52 »
    Informuję was drodzy krajanie, że limit drużyn został powiększony do 16 osób. I nie będzie Khergitów co już chyba jest normą ;)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #252 dnia: Marca 03, 2011, 21:25:59 »
    Screeny z dzisiejszego spotkania:

To tyle:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Grzewit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #253 dnia: Marca 03, 2011, 21:29:19 »
    Nie powiem przyjemnie dzisiaj było :)

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    « Odpowiedź #254 dnia: Marca 03, 2011, 21:36:39 »
    :Dzieki panowie za dzisiejsza gre bylo naprawdę super :)
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy