Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Reprezentacja Polski WB 2011  (Przeczytany 32521 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DaViNCi

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Reprezentacja Polski WB
    « Odpowiedź #135 dnia: Lutego 15, 2011, 20:05:39 »
    Siema! Chciałbym się zgłosić do reprezentacji, jestem z klanu samurai, walczyłem u boku Harmana. Jestem dobrym strzelcem i radze sobie na siodle:)

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #136 dnia: Lutego 15, 2011, 20:51:43 »
    UWAGA UWAGA!

Od tej pory proszę kierować zgłoszenia/odwołania/wszelkie sprawy związane z reprezentacją do mnie na PM. Sir_Luca wyjechał i nie będzie go przez jakiś czas :)

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Milzz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #137 dnia: Lutego 16, 2011, 04:43:44 »
    two-handed polearm manual

Offline IPL_Aron

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Muzykę rozumie się tylko wtedy, gdy się ją czuje.
      • IMPERIUM POLSKIE
    « Odpowiedź #138 dnia: Lutego 16, 2011, 06:09:15 »
    W takim układzie Dzioobie, wspólnie z liderami 5 klanów klanów ( próbowałem złapać luce  były 2 osoby od was szczczególy  zapraszam na ts) Spotkaliśmy sie i zdecydowaliśmy ze liderzy wszystkich  klanów będą selekcjonerami i ustalą kryteria wg, jakich dostana się do składu gracze
    Proponowałbym jeszcze kogoś  z głównych moderatorów Tawerny aby również zaszczyci nas swoja obecnością.  Zapraszam  na Team speek dziś w godzinach popołudniowych i pojutrze o godzinie 18
    od teraz  każda informacja na "Taleworld" ma zostać skonsultowana z przedstawicielami 6 polskich klanów ponieważ to scena wspólna i razem te scenę tworzymy .

EDIT wysłalem priv do  ( przestawiciela klanu Rome poniewaz nie wiem czy koledzi pozostałych klanów zdążyli przekazać informacje)

http://iplaron.wrzuta.pl/audio/cXXAUIywJj/
    http://www.imperium-polskie.prv.pl/
    Aż w koncu pełne tony zabrzmiały,
    Od cudnych dzwięków DRŻY KOSCIÓŁ CAŁY

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • a.k.a. Tajulek
    « Odpowiedź #139 dnia: Lutego 16, 2011, 09:10:13 »
    chciałbym dołączyć do reprezentacji Polski.

Nick: Lord Typhoon
    Nick w grze: Tajulek
    Nick na Steamie: Tajulek

Pozdrowienia od Tajulka

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #140 dnia: Lutego 16, 2011, 09:30:59 »
    Wybaczcie, ale pomysł ustalania z tzw. liderami uważam za mocno słaby. Wyczuwam w tym desperację pewnych ludzi, którzy się za wszelką cenę, nawet cenę dobra powodzenia reprezezentacji. Klan REF nie uczestniczył w tych rozmowach.

Swoje napisałem, na tę chwilę zgłosiły się dwie osoby do dowodzenia, ja i Dzioob. Jak w życiu, gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść :) Jeden dowódca, względnie dwóch wystarczy. Ze swojej strony namawiam raz jeszcze kolegów z WV, by przemyśleli stanowisko i nas wspomogli. Dla Blackitta jako współdowodzącego z Dzioobem jestem w stanie zrezygnować z ambicji. Trzeba grać jako team panowie, każdy jest w słówach mocny, ale to nie o to chodzi.

Zaufajcie trochę sir Luce i dowódcom. Nikt nie ma monopolu na mądrość, ale 1000 inicjatyw na dzień wprowadzi anarchię.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #141 dnia: Lutego 16, 2011, 09:44:54 »
    Przepraszam, że się wtrącę, ale coś tu nie gra. Dlaczego niby wszystko ma być uzgadniane z przedstawicielami 5 klanów? Owszem, rozumiem że chcecie być solidarni, ale wszystkie decyzje powinny być ustalane przez DOWÓDCĘ, a nie przez jakąś śmieszną rade, która koniecznie chce mieć nad wszystkim kontrolę. To dowódca wybiera realny i silny skład do reprezentacji, i chodzi tu nie tylko o skill, ale również o zachowanie podczas meczu/treningu/sparingu. Podstawą reprezentacji powinny być jak najsilniejsze klany, a nie jakieś GSE czy ZKM, które nie mają zielonego pojęcia o PRAWDZIWEJ walce przeciwko twardym zagranicznym klanom. Pewne jest jedno, jeżeli chcecie zrobić z reprezentacji pośmiewisko, to proszę bardzo - droga wolna

Spotkaliśmy sie i zdecydowaliśmy ze liderzy wszystkich  klanów będą selekcjonerami i ustalą kryteria wg, jakich dostana się do składu gracze
    od teraz  każda informacja na "Taleworld" ma zostać skonsultowana z przedstawicielami 6 polskich klanów ponieważ to scena wspólna i razem te scenę tworzymy .
    Przecież to jest największy absurd, jaki słyszałem i powtarzać się nie będę. Chcecie mieć jakiś wpływ? To szukajcie naprawdę dobrych graczy i podeślijcie ich namiary do dziooba, a nie że będziecie sobie wybierać - ten tak, bo go lubię, a ten nie, bo go nie lubię

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #142 dnia: Lutego 16, 2011, 09:58:04 »
    Klan REF nie uczestniczył w tych rozmowach.
    Nic dodać nic ująć, sir Luca będzie nieobecny do niedzieli chyba. Wczorajsza obecność dwóch osób które zostały tam wciągnięte bez wiedzy o co tak naprawdę chodzi, jedynie przedstawiono im już omówioną sprawę (!). Do tego to nie były osoby mogące podjąć jakiekolwiek wiążące decyzji w imieniu naszego klanu. Liderem naszego klanu jest Kalpokor, jeżeli chcecie o czymś rozmawiać to proszę się kontaktować z nim, do tego wypadałoby choćby upewnić się, że osoba upoważniona od nas będzie w stanie się pojawić.
    Nasza strona nie miała okazji do przedstawienia swojego stanowiska, dlatego w najbliższym czasie ktoś kompetentny się z wami skontaktuje.

W takim układzie Dzioobie, wspólnie z liderami 5 klanów klanów ( próbowałem złapać luce  były 2 osoby od was szczczególy  zapraszam na ts)
    W ramach sprostowania, jak widać po sygnaturce dzioOb nie jest członkiem klanu REF (od prawie miesiąca).

po Pierwsze zapraszam  po poludniu
     po drugie dowódca będzie 1 ale ustalimy to wspólnie nietylko przez refowców

Nie zrozumieliśmy się Aronie, nie do tego dążę. Jedynie dementuje fakt jakobyśmy uczestniczyli w rozmowach i podejmowanych decyzjach (to przede wszystkim), co powiedział Arthasan nie ma większego znaczenia, przeczytaj co napisałem wyżej jeszcze raz, to nie jest osoba która jest upoważniona do podejmowania decyzji.
    Nie podoba mi się, że ktoś próbuje mi wciskać kit, kiedy wiem, że tak nie jest. To, że miał tam wejść i dowiedzieć się o co chodzi (może i poinformowałeś sir Lucę, ale o tym dowiemy się w niedzielę...), nie znaczy, że dostał upoważnienie do przemawiania w naszym imieniu. Nie piszę tego, dlatego, że nie chcemy uczestniczyć w rozmowach, ale chcemy uzyskać taką możliwość poprzez osobę do tego kompetentną (używam tego słowa po raz kolejny nie bez przyczyny). Dalsze komentarze w tej kwestii uważam za niepotrzebne, oczekujcie kogoś u siebie na TS dziś lub jutro, bądź zapraszam do nas, adres jest ogólnie dostępny.

« Ostatnia zmiana: Lutego 16, 2011, 12:34:18 wysłana przez Dalhi »

Offline IPL_Aron

• Użytkownik
    • Muzykę rozumie się tylko wtedy, gdy się ją czuje.
      • IMPERIUM POLSKIE
    « Odpowiedź #143 dnia: Lutego 16, 2011, 10:26:34 »
    po Pierwsze zapraszam  po poludniu
     po drugie dowódca będzie 1 ale ustalimy to wspólnie nietylko przez refowców

Przepraszam  Dziob zapomniałbym

godzina
    21 34  przerzucałem cie z naszego pokoju  do karczmy na ts chcesz" printa?" i nagranie??! i szczerze jak ktoś ucieka to musi mięć coś za uszami wiec o co chodzi ??!
    po 2 Arthasan mówił ze reprezentuje ref!!  jest z refu? chcesz posłuchać ?
    po 3 jest tak ze wybierzemy  razem team oraz dowodzącego  liderzy Klanów
     to będzie zaledwie 6 czy 7 osób i wiem ze skoro są liderami to  również swoje zdanie w tym temacie  i i beda wybierać  nie obchodzi mnie wogóle ze komus sie prywatnie to niepodoba

« Ostatnia zmiana: Lutego 16, 2011, 10:30:00 wysłana przez IPL_Aron »

http://iplaron.wrzuta.pl/audio/cXXAUIywJj/
    http://www.imperium-polskie.prv.pl/
    Aż w koncu pełne tony zabrzmiały,
    Od cudnych dzwięków DRŻY KOSCIÓŁ CAŁY

Offline dzioOb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #144 dnia: Lutego 16, 2011, 10:27:42 »
    UWAGA UWAGA!

Do wszystkich tych, którzy się zgłosili do reprezentacji. Pierwsze spotkanie kwalifikacyjne odbędzie się w poniedziałek (21 luty 2011) o godzinie 19:30. Prosiłbym jednak, żeby chętni stawili się pół godziny wcześniej na teamspeaku klanu REF w celach organizacyjnych. Wszelkie dalsze informacje będą podane już na teamspeaku.

Dane do Teamspeka 3.
    IP: 62.20.172.1​53
    Port: 9987
    Hasło: warband
    Kanał: Nations Cup 2011

Jednocześnie prosiłbym, żeby osoby, które się nie zgłosiły do reprezentowania naszego kraju były tak uprzejme i nam nie przeszkadzały.

Jako, że wszyscy jesteśmy ludźmi i mamy ważniejsze sprawy od gry, wszelkie usprawiedliwienia proszę pisać mi na PW na tym forum.
    Przypominam, że zgłaszać do reprezentacji się wciąż można.

Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia ;)

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #145 dnia: Lutego 16, 2011, 10:31:24 »
    Aronie ale dowódca już jest-Dzioob. I teraz dajmy mu poprowadzić reprezetacje, bez presji typu co oni odwalają, mimo wszystko bowiem nikt z tu piszących nie jest, chyba maszyną, każdy nawet Dzioob potrzebuje warunków do pracy a myślę że, najlepiej by było gdyby on sam sobie je stworzył a nie rady klanów które nie wiadomo skąd się wzieły...
    Poza tym ekipy Francji(Samurai_Mareg),Portugalii (Condestavel , Turcji(juz nie chce mi się przekopiowywać),Czech,Finlandii,Rumunii(nawet oni...) i Włoch mają swoich kapitanów, i wątpię by tam robili teraz taki zamęt jak Polacy...A przez ten zamęt nasza reprezentacja na TW wygląda tak :
    Player 1
    Player 2
    Player 3
    Player 4
    Player 5
    Player 6
    Player 7
    Player 8
    Player 9
    Player 10
    Player 11
    Player 12
    Player 13
    Player 14
    Może więc czas dać Dzioobowi pracować w spokoju, wedle jego metod, tak byśmy niedługo mieli wybrany team...

« Ostatnia zmiana: Lutego 16, 2011, 10:38:23 wysłana przez lygrys »

Offline dzioOb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #146 dnia: Lutego 16, 2011, 10:36:02 »
    Przepraszam Cię Lygrysie, ale nikt dowódcy jeszcze nie wybrał. Narazie jedyne co to zgłosiłem się na niego jak i Voland z klanu REF. Dowódca będzie wybierany na spotkaniach. Powtarzam to po raz drugi. Kapitan Reprezentacji Polski nie jest równy dowódcy! Póki co na prośbę Sir Luci zostałem kapitanem tej reprezentacji i mam za zadanie ją zebrać do tzw. "Kupy". I prosiłbym jednak, żebyś Ty Aronie jak i inni ludzie nie przeszkadzali mi w tym.

Dziękuję.

Acha. Popatrzyłem również na swoje logi i wyszedłem z teamspeaka w tej samej sekundzie, w której mnie przerzuciłeś na Wasz kanał. Nic za uszami nie mam i nie będę się z niczego Wam tłumaczył. Zebrania mogą się odbywać ale i tak moim zdaniem nic tu nie zmienią. Równie dobrze mogę z kilkoma kolegami zrobić zebranie na temat tego, kiedy rozwiążemy klan IPL.

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #147 dnia: Lutego 16, 2011, 10:41:43 »
    Jest za wcześnie by mój mózg funkcjonował w pełni sprawnie, ale Aron ma sporo racji: organizujecie reprezentacje, a nie chcecie gadać z liderami klanów.
    Reprezentacja, reprezentuje cały naród, więc myślę, że nie powinno być problemem przy tworzeniu jej i funkcjonowaniu rozmawiać z przedstawicielami klanów, to i tak nie będzie przecież jakaś chmara ludzi, tylko 5-6 osób. Myślę, że w tej kwestii powinniście się dogadać.

Pozdrawiam
    Piotr, Inco

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #148 dnia: Lutego 16, 2011, 10:43:00 »
    Inco ale co mają klany do tego :O Chyba Smuda nie gada z prezesem każdego klubu w Polsce...Po prostu wybiera najlepszych...

Offline LoR

• Użytkownik
    • Złap masy
    « Odpowiedź #149 dnia: Lutego 16, 2011, 10:49:44 »
    Zgadzam się że skład powinien być jak najlepszy,ale nie zgadzam się z tym że zwycięstwo jest najważniejsze

I właśnie przez takie texty i takie podejście odechciewa się chociażby nawet czytać ten temat.