Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Jak walczycie?  (Przeczytany 15739 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline milicja

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Jak walczycie?
    « Odpowiedź #105 dnia: Lutego 28, 2011, 12:47:38 »
    Lord ja bardzo chetnie sie przekonam ;) bo coś twoja taktyka jest mocno naciagana na boty moze ok ale na myślacych ludzi raczej nie pyknie;)

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #106 dnia: Lutego 28, 2011, 13:54:46 »
    Zależy.
    Na team detch. na którym najczęściej gram nie ma taktyki a gracze na oślep się tłuką.Zresztą jak piechur z mego teama walczy z wrogim to łatwo owego nadziać na lance.

PROBLEM?

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #107 dnia: Lutego 28, 2011, 21:05:25 »
    Yhmm to zapraszamy na IG battlegrounds i przetestowanie  tej metody w "prawdziwej" walce :)
    Walczę teraz przede wszystkim kawalerzystą - dzięki koniowi trudniej zostać otoczonym przez jeźdźców. Uderzenie kopią z przysiadu powala nawet gracza z 4 metrową piką(słabiej przeszkolonego). Bardzo dobrze jest kiedy masz broń dwuręczną i jedziesz konno-każdego masz na hita (ale możesz zginąć od włóczni).
    ]

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #108 dnia: Marca 10, 2011, 17:32:47 »
    Mówcie co chcecie ale luk i zabawa w chowanego nigdy nie zawodzi jak ma sie umiejętności, ale jak ma sie umiejętności to sie tego nie robi :-)
    (click to show/hide)

Offline Matty

• Użytkownik
    « Odpowiedź #109 dnia: Marca 14, 2011, 20:41:24 »
    Ja zawsze gram lucznikiem w multi ( mozna wziasc miecz/topor 2h zawsze z ziemi),maunala nie umiem jeszcze. Strzelanie z luku ćwiczę w singu nawet dobrze mi to idzie. Kiedyś wpadnę na multi zobaczyć efekty :)
    Camper strike < Wolfenstein ET

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #110 dnia: Marca 14, 2011, 22:38:27 »
    Ja zawsze gram lucznikiem w multi ( mozna wziasc miecz/topor 2h zawsze z ziemi),maunala nie umiem jeszcze. Strzelanie z luku ćwiczę w singu nawet dobrze mi to idzie. Kiedyś wpadnę na multi zobaczyć efekty :)
    Huhuhuhu... singiel a multi to jak droga stąd do Paryża. Nie opieraj się na grze w singlu, lepiej poćwicz w multi. Polecam servery duelowe (Swadian, Nditions). By poćwiczyć manuala, walcz z Nauczycielem na Nditions. A potem, to Harlaus na Swadii zostaje ;d

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #111 dnia: Marca 15, 2011, 08:42:47 »
    I mala podpowiedź, nie myśl że jak pokonasz harlausa w singlu to ze ci sie uda w multi, a tymbardziej na swadii bez zbroji
    (click to show/hide)

Offline Matty

• Użytkownik
    « Odpowiedź #112 dnia: Marca 15, 2011, 15:51:34 »
    Ale ja ćwiczę strzelanie z luku a nie walkę mieczem czy lamienie swadia z konia pika. Tak wiem z botami nie nauczy się walczyć mieczem ani manuala ale strzelać myślę ze tak ! Wysokość celownika poprzedzenie, celownikiem wroga i myślenie sekundę później jak będzie biegł. Mozna poćwiczyć w singlu :)

PS. Co to harlaus ?
    Camper strike < Wolfenstein ET

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #113 dnia: Marca 15, 2011, 17:06:17 »
    Ale ja ćwiczę strzelanie z luku a nie walkę mieczem czy lamienie swadia z konia pika. Tak wiem z botami nie nauczy się walczyć mieczem ani manuala ale strzelać myślę ze tak ! Wysokość celownika poprzedzenie, celownikiem wroga i myślenie sekundę później jak będzie biegł. Mozna poćwiczyć w singlu :)

PS. Co to harlaus ?

Harlaus to taki bot na serwerze Swadian_Duel. Jest nieśmiertelny;) Apropo strzelania: Nigdy na singlu się nauczysz. Ja na random battle zabijam łukiem 70 botów, a na serwerach tak dobrze już nie ma;)

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #114 dnia: Marca 15, 2011, 17:10:07 »
    Potwierdzam słowa Arthasana boty są łatwe do zabijania nie to co inni gracze:).

PS.Haralus jest śmiertelny i jest kilka sposobów którymi można go zabić:).

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #115 dnia: Marca 15, 2011, 17:19:25 »
    A to ciekawostka;) Ja próbowałem setki razy i nic, on jest nie do ubicia. widziałem wielu dobrych graczy którzy padali jak muchy od jego miecza. No więc jaki to sposób jeśli to nie jest wielka tajemnica, bo mam ochotę raz go ubić;)
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #116 dnia: Marca 15, 2011, 17:28:35 »
    Ja niestety znam tylko 2 sposoby ubicia Haralusa:

1-Mieć rhodocki młot ten najlepszy i przed pierwszym atakiem haralusa zaatakować go górnym ciosem czasami wychodzi ale częściej nie.
    2-Wziąć kuszę stanąć za płotkiem i strzelać ile wlezie w Haralusa:)
    PS.Co do 2 sposobu admini na swadi chyba wyłączyli kuszę ale nie jestem pewien.

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #117 dnia: Marca 15, 2011, 19:29:13 »
    Właściwie ten sposób z młotem jest najlepszy. Nawet jeżeli weźmiesz najlepszy berdysz/topór/whatever dwuręcznego/polearmianego to prędzej czy później odbije się od jego zbroji. Młot jest niezawodny. Potrzeba drugiego manuala, choć i to czasami nie wystarcza :P

Offline Baixista

• Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Marca 15, 2011, 22:49:52 »
    Ee tam, mity :p przed chwilą walczyłem na tym serwerze, i owszem - Harlaus jest dobry, ale nieraz mieczem go utłukłem ;] zresztą nie tylko ja na serwie

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN