Co do propozycji, przydały by się mapy i pomysł na nie.. Genialną mapką jest Manor i tutaj nie ma za bardzo co komentować. Dalej.. Zbaraż niestety oprócz okopów, armat, i głównej bramy wygląda przeciętnie a i zdobywać go nie ma jak (2 drabiny, brama której przy większej ilości ludzi wręcz nie da się zdobyć , można też postrzelać armatom ale i tak muru nie zniszczysz) Mapka Ruiny i FBTR, mnie denerwują po co Nativowskie mapki w modach, strasznie psuje to klimat. Olewsk oprócz tego że ładnie wygląda, i na słabszych komputerach władowanie tej mapki graniczy z cudem, to nic ciekawego nie oferuję, pałacyk fajnie wygląda i dodano tam kilka ciekawych rzeczy, ale do czego to ma służyć? Ni to oblężenie ni to bitwa. Mountains to dwa mosty zwodzone, fajny domek.. i nic po za tym ( Nie licząc ogromnej niewykorzystanej przestrzeni), można co najwyżej do siebie postrzelać. Lake fajna mapa, ale potencjał łódek niewykorzystany. Pisałem już o tym na forum WFaS, ale napiszę jeszcze raz mój pomysł na tą mapke: Przerobiłbym ją typowo do Siega, na środku powiększyłbym wyspę i postawił drewniany fort (Obrońcy), oczywiście dało by się ten fort zniszczyć, Atakujący mieli by zdobyć ten fort, mają oni: dwie drogi aby go zdobyć, opcja trudniejsza przesz most i bramę, i opcja łatwiejsza przez desant z łódek, problem tylko co gdy obrońcy zniszczą łódki.. jeśli mogły by się jakoś respić albo postawić ich więcej było by ok. Zapaleni strzelcy mogli by natomiast postawić okopy na brzegu, i pobawić się w snajperów.