@up, A co ,myślisz że kucnięcie z muszkietem i szablą w płaszczu , lub kirysie jest szybkie? To weź załóż na siebie 2 kurtki i sweter , i spróbuj nie kucnąć jak w przysiadzie, ale tak jak w tym modzie. Jest różnica, uwierz mi.
Ja rozumiem, że ten wojak nosi ze sobą trochę warzący ekwipunek, ale wstawanie z kucków w modzie jest
absurdalnie długie - szczególnie w przypadku takich Kozaków czy Tatarów... - nie dość, że nie można się ruszyć, to jest się przez 2-3 sekundy(nie liczyłem :P) zdanym na łaskę przeciwnika. Jakoś w takim super-realistycznym(ponoć) Vikingru nie ma problemu z dość szybkim kucaniem/wstawaniem(no i kucanie/wstawanie jest tam elastyczne, bo można się przy tym poruszać, ale to już mniejsza z tym).
Tak mi się zebrało na uszczypliwą uwagę względem tego co piszesz, ale wychodzi z tego, że ludzie musieli przejść jakąś ewolucję w budowie stawów kończyn dolnych, skoro już w XX w. potrafili się rzucać i wstawać z ciężkim ekwipunkiem bardzo szybko. :P Egzoszkielety jakieś może, no ja nie wiem :)
Aha i moja kolejna sugestia - no tu już możecie mnie zjeść, bo jest taka casualowa-antyskillowa:
Czy można dodać pasek postępu ładowania? Bo przy obserwacji tego co się dzieje dookoła czasem można się pogubić w tym kiedy już koniec ładowania broni. Szczególnie jak się siedzi w kucki :P
Animacje są bardzo fajne, choć przez to, że nie widać narzędzi do ładowania, itp. jednak mało intuicyjne.