Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Multiplayer] Sugestie na temat rozgrywki  (Przeczytany 108244 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: [Multiplayer] Sugestie na temat rozgrywki
    « Odpowiedź #405 dnia: Stycznia 28, 2012, 21:43:38 »
    Napisałem już o tym do Daedalusa. Mam nadzieję że zajmie się tym, za celowe psucie innym zabawy w sobotni event powinien być perm bez najmniejszej możliwości odwołania się, niezależnie od tego kto to.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #406 dnia: Stycznia 28, 2012, 23:48:21 »
    To były dwie osoby. Obydwie mają bany.

Offline Ephedrinum

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Dziki Pasterz Bandyta
    « Odpowiedź #407 dnia: Stycznia 29, 2012, 19:38:35 »
    Witam ! Zaszła głupia sytuacja na serwerze. Otóż...

Wróciłem sobie dzisiaj z wycieczki... Próbuję wejść na serwer Tawerny w modzie WFAS i mam... bana. Zorientowałem się, że mój młodszy braciszek miał przez wczorajszy dzień komputer i grał w Warbanda. Pytam się go, co robił wczoraj, a on : trollował sobie na tym modzie. Dociekam, co robił dokładnie, a on, że bawił się w Hofika, mając ten sam nick i herb. Normalnie miałem ochotę go trzepnąć, ale się powstrzymałem.

Teraz przepraszam w imieniu swoim i brata-trolla. Ja zwykle jestem poważnym człowiekiem gdy gram na tym serwerze pod nickiem : Desollus_Eph_Edrinum... Ogromnie się wstydzę za tego idiotę, przez którego już nie mogę grać z tak wspaniałymi ludźmi. Obiecuję, że jeśli admini odbanują nas to młodszy brat już nigdy nie zagra w tego moda. I tak zrobiłem błąd pozwalając mu na to. Wiedziałem, że coś durnego zrobi, ale mu zaufałem, żałuję.

Jeszcze raz przepraszam. To się nigdy nie powtórzy. Poważna sprawa. Pewnie trudno wam będzie uwierzyć w moje wyjaśnienia, ale możecie mi zaufać.
    Przepraszam klan RW, który stał się szczególnym obiektem tych teamkilów (którymi się nawet potem braciszek nadal cieszył).  Tak, teamkilami też się ten idiota pochwalił. Sorry Hofiko.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #408 dnia: Stycznia 29, 2012, 20:02:26 »
    Ja jestem dosyć sceptyczny. Gadka ,,mój młodszy braciszek to zrobił'' jest bardzo stara i bardzo wytarta. Mogę się założyć że jeżeli ten ban zostanie zdjęty, zaleje nas fala trolli i teamkillerów, potem kontrfala banów dla tych głąbów, a potem ogromny spam na forum pod hasłem ,,to wszystko mój młodszy brat'', a gdy te prośby o unban zostaną odrzucone, pretensje, tym razem pod hasłem ,,a jemu to odpuściliście!''. Nie opowiem się za albo przeciw, właścicielem serwera jest Daedalus, niech do niego należy rozstrzygający głos.

PS. Przeproś Wolfera, sir Lucę i Dionizoda z 4pp, którzy też zostali w jakiś sposób pokrzywdzeni przez tych małolatów. Nie tylko mój nick został użyty w niecnych celach tamtego wieczora.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Ephedrinum

• Użytkownik
    • Dziki Pasterz Bandyta
    « Odpowiedź #409 dnia: Stycznia 29, 2012, 20:11:14 »
    Z mojego komputera podszyto się tylko za Hofika i Wolfera.
    Wofler, ciebie też przepraszam.

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #410 dnia: Stycznia 29, 2012, 20:26:20 »
    Następnym razem trzeba ohasłować swój profil w komputerze.

Poza tym nigdy nie widziałem na serwach jakiegoś Desollusa, cóż mogłem nie zauważyć - ale jest b. wiele przypadków gdzie ktoś mówi "to mój brat zrobił, to umywalka, etc." Ja jestem sprzeciwny unbanowi, trzeba uważać... albo nie dopuszczać bachora do komputera.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 29, 2012, 20:38:31 wysłana przez Bloomy »

Offline wolfer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #411 dnia: Stycznia 29, 2012, 20:30:59 »
    Z mojego komputera podszyto się tylko za Hofika i Wolfera.
    Wofler, ciebie też przepraszam.
    O nieee...
    Pode mnie też się ktoś podszywał ;(
    Weź zlej brata, i zabezpiecz kompa...
    Ale o odwieszeniu bana decyduje Dedal

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #412 dnia: Stycznia 29, 2012, 20:55:02 »
    Mi też chomik czasem w nocy wstaje z wyrka i idzie teamkillować na serwerach. Skubany jeden!
    Kilkanaście dni bez WFaSa powinno nauczyć manier. Przeprosiny są słabe. Gdyby na tym to polegało to sam kosiłbym wszystkich na serwerze a potem napisał "SORKI!" i w pytke.
    Sława!

Offline Ephedrinum

• Użytkownik
    • Dziki Pasterz Bandyta
    « Odpowiedź #413 dnia: Stycznia 29, 2012, 21:22:35 »
    No... Blitzwing wolałby kwiaty dostać

Offline Altharis

• Użytkownik
    • Tovarisch Volksdeutsch
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #414 dnia: Stycznia 29, 2012, 21:33:07 »
    Mi też chomik czasem w nocy wstaje z wyrka i idzie teamkillować na serwerach. Skubany jeden!
    Kilkanaście dni bez WFaSa powinno nauczyć manier. Przeprosiny są słabe. Gdyby na tym to polegało to sam kosiłbym wszystkich na serwerze a potem napisał "SORKI!" i w pytke.
    No... Blitzwing wolałby kwiaty dostać
    Jestem za pomysłem Blitzwinga. Po pierwsze: jaki masz dowód, że to był twój brat? Powiedz, czy sam KOMUKOLWIEK byś uwierzył jakby Ci coś takiego powiedział? Jak powiedział Hofiko to stara wymówka, więc niby skąd mamy wiedzieć, że mówisz prawdę? A gdybyś nie dostał żadnej kary to -jak mówił Hofiko-  znajdzie się banda trolli, które będą używały tej gadki i jak dostaną bana to będą pretensje, że ty nie dostałeś. Tak więc jestem za banem na co najmniej kilka dni. Tak na wszelki wypadek.

Down: Argh, nawet nie zauważyłem, chciałem tylko odpisać. Ale ja tam tylko nabijam posty...
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 29, 2012, 21:41:13 wysłana przez Altharis »

Offline Kasztelan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • znacie mnie jako blood_Kasztelan lub Sierzant_PL
    « Odpowiedź #415 dnia: Stycznia 29, 2012, 21:40:11 »
    Dokładnie , tydzień lub dwa bez warbka to nie koniec świata . A tak poza tym to piszemy w nieodpowiednim dziale ;).

Offline Ephedrinum

• Użytkownik
    • Dziki Pasterz Bandyta
    « Odpowiedź #416 dnia: Stycznia 29, 2012, 21:53:16 »
    Rzeczywiście, dowodów nie mam. Skoro nikt mi nie chce uwierzyć to zdaję się na dobroć Daedalusa. Proszę więc już tylko o to, by ban kiedyś zniknął...

Offline b@rtu$

• Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 47
    • RW_Pocztowy_Bartus
    « Odpowiedź #417 dnia: Stycznia 29, 2012, 22:12:59 »
    Witam ! Zaszła głupia sytuacja na serwerze. Otóż...

Wróciłem sobie dzisiaj z wycieczki... Próbuję wejść na serwer Tawerny w modzie WFAS i mam... bana. Zorientowałem się, że mój młodszy braciszek miał przez wczorajszy dzień komputer i grał w Warbanda. Pytam się go, co robił wczoraj, a on : trollował sobie na tym modzie. Dociekam, co robił dokładnie, a on, że bawił się w Hofika, mając ten sam nick i herb. Normalnie miałem ochotę go trzepnąć, ale się powstrzymałem.

Teraz przepraszam w imieniu swoim i brata-trolla. Ja zwykle jestem poważnym człowiekiem gdy gram na tym serwerze pod nickiem : Desollus_Eph_Edrinum... Ogromnie się wstydzę za tego idiotę, przez którego już nie mogę grać z tak wspaniałymi ludźmi. Obiecuję, że jeśli admini odbanują nas to młodszy brat już nigdy nie zagra w tego moda. I tak zrobiłem błąd pozwalając mu na to. Wiedziałem, że coś durnego zrobi, ale mu zaufałem, żałuję.

Jeszcze raz przepraszam. To się nigdy nie powtórzy. Poważna sprawa. Pewnie trudno wam będzie uwierzyć w moje wyjaśnienia, ale możecie mi zaufać.
    Przepraszam klan RW, który stał się szczególnym obiektem tych teamkilów (którymi się nawet potem braciszek nadal cieszył).  Tak, teamkilami też się ten idiota pochwalił. Sorry Hofiko.
    Nieścisłość w zeznaniach...
    I absolutnie to nie ten temat.

Offline Ephedrinum

• Użytkownik
    • Dziki Pasterz Bandyta
    « Odpowiedź #418 dnia: Stycznia 30, 2012, 13:43:29 »
    Mimo wszystko, przepraszam po raz wtóry za ten wybryk. Proszę administrację o łagodny wymiar kary na serwerze.
    Już postarałem się o to, by nikt nie zabawiał się już z mego komputera bez mojego nadzoru.
     Zapewniam, że jeśli zostanę odbanowany to nie dam nikomu już powodu do zablokowania mnie na tym serwerze.

Offline Bartlomiej

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Honor! Zniszczenie! Ojczyzna!
    « Odpowiedź #419 dnia: Stycznia 30, 2012, 15:30:18 »
    Witam!
    Dawno się nie udzielałem, ale za tym panem się wstawię. Znam go od bardzo dawna... Czasem graliśmy w WFAS. Z jego braciszkiem też miałem styczność. Decyzje pozostawiam administracji, ale mogę przysiąść "Na bana na WFAS'sie", że on tego by nie zrobił.

PS: Tak, to oznacza, że jak się powtórzy to i mnie możecie zbanować.

Z Góry dziękuję za rozpatrzenie mojej opinii.

Pozdrawiam!
    Bartlomiey

PS2: [EDIT] Może chociaż lżejszy wymiar kary? 3dni? Tydzień?