Witam ! Zaszła głupia sytuacja na serwerze. Otóż...
Wróciłem sobie dzisiaj z wycieczki... Próbuję wejść na serwer Tawerny w modzie WFAS i mam... bana. Zorientowałem się, że mój młodszy braciszek miał przez wczorajszy dzień komputer i grał w Warbanda. Pytam się go, co robił wczoraj, a on : trollował sobie na tym modzie. Dociekam, co robił dokładnie, a on, że bawił się w Hofika, mając ten sam nick i herb. Normalnie miałem ochotę go trzepnąć, ale się powstrzymałem.
Teraz przepraszam w imieniu swoim i brata-trolla. Ja zwykle jestem poważnym człowiekiem gdy gram na tym serwerze pod nickiem : Desollus_Eph_Edrinum... Ogromnie się wstydzę za tego idiotę, przez którego już nie mogę grać z tak wspaniałymi ludźmi. Obiecuję, że jeśli admini odbanują nas to młodszy brat już nigdy nie zagra w tego moda. I tak zrobiłem błąd pozwalając mu na to. Wiedziałem, że coś durnego zrobi, ale mu zaufałem, żałuję.
Jeszcze raz przepraszam. To się nigdy nie powtórzy. Poważna sprawa. Pewnie trudno wam będzie uwierzyć w moje wyjaśnienia, ale możecie mi zaufać.
Przepraszam klan RW, który stał się szczególnym obiektem tych teamkilów (którymi się nawet potem braciszek nadal cieszył). Tak, teamkilami też się ten idiota pochwalił. Sorry Hofiko.