- powinien zostać dodany darmowy kapelusz dla kirasjerów.
- nadal w niektórych jednostkach dziwnie posegregowane są naboje.
- proponuję 10 krotnie zmniejszyć szanse na złamanie się łuku (przy polskim łuku jest bardzo małe prawdopodobieństwo, by zdążyć wystrzelić 1/3 strzał)
- mam nadzieje że zmienicie szkotom broń białą ?
- Myśleliście o dodaniu trybu, w którym wyposażenie było by z góry ustalone jak w M M?
- dlaczego usuneliście husari polskiego konia? :<
- zanim będziecie dodawać nowe jednostki, pousuwajcie nativvskie buty i czapki.
- proszę o usunięcie saddle horse jako szybkiego polskiego konia.
- dziwne, że u niektórych polskich jednostek, darmowa czapka ma obrony tyle samo, co czapki płatne.
Pozdrawiam
1. wolę hełm, kirasjer kojarzy mi się z ciężką kawalerią
2. się poprawi
3. o tym już była mowa i dzieje się coś w tym kierunku
4. niby czemu?
5. nie
6. nie jestem w stanie odpowiedzieć;) może był za słaby dla nich czy coś
7. ech;)
8. ponieważ?
9. przykład?
...
Ładne modele rękawic, niektóre ich tekstury nie pasują do tekstur butów w tym samym kolorze...
Szkoci są ok, ale dzięki nim Rzplita zyskała dobrych strzelców z ciężkim pancerzem... Nie stała się jakby za mocna??
Konie z native rażą, najbardziej saddle i hunter... Pasuje za to stepowy (u kozaków)... :P
Przy rękawicach jest mały babol...
Jest na nich duży limit i uważam że potrzebna im była taka jednostka. Może się okazać że jest przepakowana, ale to się okaże.
Nie ma komu się za to zabrać;)
- radzę usunąć te stare, brzydkie szwedzkie kapelusze z 0.,, coś mniejszego niż 4''.
- dałoby się wprowadzić zostawanie ran na ciałach poszkodowanego? Nie chodzi mi o tą ,,krew'' z native. ;p
- polecam pozamieniać języki inne od polskiego na angielski ( wiem że to nie do tego tematu, ale nie chcę pisać osobnego posta)
- czy było by możliwe usunięcie możliwości zablokowania włóczni rozpędzonego kawalerzysty ? ^^
- dodałbym też możliwość złamania szabli lub rapiera atakując od dołu na rozpędzonym koniu (nie wiem czy to możliwe, nie bijcie jakby co :<)
Pozdrawiam
1.brakuje im raczej dobrego piórka;)
2.-
3. nie rozumie.
4. ataki z konia lanca i tak są dość skuteczne, więc po co
5. jeśli nie wymyślimy czegoś sensownego to wycofamy się z łamanych broni, poza kopią, lancą i koncerzem.
Polska lekka kawaleria nie ma włóczni, nawet najsłabszych.
Bo ich nie mieli...