Szczerze mówiąc, to Ja bym po prostu usunął muszkietera. Ludzie graja albo Jagerem(Jagrem?), albo pikinierem, ponieważ muszkieter nic nie oferuje.
No i po co jednostka, która ma zarówno pikę, jak i muszkiet? jak chce strzelać z muszkietu to biorę Jagera, jak chce pikę, to biorę pikiniera.
Proste, nie ma powodu, by pikinier miał muszkiet, bo i po co?
EDIT: Dodam, też, że w następnym patchu kopie husarskie naprawdę powinny mieć zablokowana opcję pchnięcia(miało tak już być w obecnym patchu) ale za to usunąć limit na nich. Do tego zabrałbym im pistolety. Zupełnie. Husarz ma walczyć w zwarciu, a nie jeździć dookoła wroga i strzelać jak jakiś raitar. Raz, że się do tego zupełnie nie nadaje, a dwa, że to po prostu denerwuje. Gdy widzę husarza, to oczekuję, że zaszarżuje na Mnie ze swoja kopia/szablą/koncerzem, a nie zatrzyma mi się 5 metrów przed twarzą i zacznie strzelać z pistoletu, zezol jeden. Ewentualnie, jeśli to zbyt radykalne, to jeszcze bardziej zmniejszyłbym umiejętności husarza w tej dziedzinie i zostawiłbym tylko jeden, "standardowy" pistolet. Oczywiście, nie darmowo...