Cześć. Dopiero co kupiłem Warbanda i mam pytanie. Czy jest jakiś mod w którym jest sulejman wspaniały ? Bardzo bym prosił o podrzucenie linka do tego moda.
Nie sądzę... Nie ma historycznego moda singlowego z tego okresu oprócz nieciekawego 16th Century i takiego jednego... o Indochinach. Reszta to mody pseudohistoryczne inspirowane luźno historią, np. świetny dość nowy mod Nova Aetas, ale nawet nie wiem czy jest tam frakcja inspirowana Turcją albo wersja warbandowa starszego moda the Eagle and the Radiant Cross, który jest miksem historyczno-steampunkowym, ale ma frakcję wyraźnie wzorowana na Turcji(Janisarzy itp.).
W produkcji od kilku lat jest niehistoryczny Age of Change II, można czekać do śmierci...
W Europę Universalis albo jakiegoś moda Total Warowego sobie pograj, też masz wymagania, Sulejmana się zachciało.... :)
Szukam moda SP z dużymi możliwościami zarządzania włościami, począwszy od wioski.
Gdyby nie pędzący czas i coraz gorsza mechanika w oczach graczy starego M&B, to poleciłbym zainteresować modami na starego M&B jak np. Wedding Dance czy Sword of Damocles :P
Jednak na Warbanda prawie każdy mod jakoś rozwija zarządzanie, ale nie interesowałem się tym szczególnie(bo jak chce sobie coś pobudować, to mam od tego gry ekonomiczne...), które naprawdę oferują coś dobrego, a które tylko poszerzają mechanikę native albo jadą na ogólnie dostepnych minimodach... W kazdym razie na pewno Nova Aetas jest modem godnym uwagi, bardzo dużo nowości.