Mam na imię Sylwia.
Zaciekawiona grą, namówiona na to forum przez jednego z waszych activ userow chciałabym zacząć uczestniczyć w życiu online które prowadzicie.
Świetnie zbudowane forum, bardzo dużo ciekawych tematów przy takiej ilości ludzi online aż przyciąga wzrok.
Co o sobie?
gry? ....pasja do mmorpg
epizodami był WOW, Dungeons & Dragons , Cabal , The Pride of TAERN i inne.., ale tak naprawdę z czystej ciekawości.
Grą, na której poznanie poświęciłam bardzo dużo czasu jest MU (mu online ). Kilka lat na kilku świetnych serverach, znajomość każdego wydanego sezonu
łącznie z ostatnim szóstym. Własne forum guildiowe, założone spory czas temu dla ludzi z którymi gram/grałam, jak również pewne przedsięwzięcie związane właśnie z pasja do scen mmorpg. Otwartość na całkiem inny rodzaj gry sprawiła, że znalazłam się właśnie tu. Pozwolicie, ze wstrzymam się póki co o pisaniu na temat Mount&Blade, ponieważ dopiero poznaje tą grę.
muzyka? ...z tym może być ciekawie, ale to nie teraz. Zespół? ..jest grupa, powstała w 1995r, założona przez Amy Lynn Lee, mianowicie Evanescence.
Książka?..jest kilka pozycji, szczególnie książka napisana ponad 40 lat temu o społecznych zagrożeniach, która jak się okazuje przetrwała zmieniającą się mentalność
i wręcz doskonale oddaje pewne zachowania które obserwujemy dziś . Książka Sławomira Mrożka "Tango".
Bardzo mile wspominam książkę Ewy Nowackiej o cesarzu Rzymu, który miał nietypowe hobby..kolekcjonował pajęczyny. Słynął ze swoich transseksualno-orgiastycznych zachowań, potrafił jako zaprzęg mieć nagie kobiety. Kochany i znienawidzony przez swoja babcię staje się rewelacyjnym materiałem na głównego tragicznego bohatera. Polecam "Heliogabal, wnuk Mezy"
Mam nadzieję, że względnie poradzę sobie z zaaklimatyzowaniem się na waszym forum. Służę swoja wiedzą i jak myślę ciekawymi postami.
Pozdrawiam Italka