Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 3370 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agis

• Użytkownik
    • Piwa: 26
    • póg mo thóin...
    Odp: Witam
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 05, 2011, 23:55:13 »
    Eeee tam zaraz pogniewał... Strasznie poważnie podchodzicie do zwykłej gadaniny ;)
    Wątek też wybrałaś ciekawy... Szczerze mówiąc mieszkam na wsi i waszą dyskusję rozumiem tylko ogólnie ( nie wiem co to jest JP, firma itp.)
    Przyznaję bez bicia że naprawdę nie wiedziałem o tej przeróbce powieści J. Austen! Ale pewnie nie przeczytam... Oryginał znam, a co może dodać gość bez własnego pomysłu na powieść? 85 % oryginału...
    A o Musierowicz pytałem, bo oprócz Austen to jedyna "kobieca" autorka jaką znam, a jesteś bądź co bądź dziewczyną :)
     Jeśli lubisz dobrą fantasy to poleciłbym Ci  "Trzy serca i trzy lwy" Poula Andersona naprawdę fantastyczna!:-)
    A w ogóle zapraszam do wątku o książkach, wnieś świeży powiew!
    A JP, J...
    Wiek średni jest wtedy, gdy kładziesz się wieczorem i masz nadzieję, że rano będziesz się czuł lepiej. Wiek podeszły jest wtedy, gdy kładziesz się wieczorem i masz nadzieję, że rano się obudzisz. Groucho Marx

Offline italka

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 06, 2011, 00:27:09 »
    no tak, dziewczyna to tylko preferuje książki napisane przez kobietę?

..owszem, kobieta moim zdaniem odda to czego mężczyzna nie, i na odwrót oczywiście :)

Żeby jednak nie było, to z pozycji fantastycznych i z delikatnym poczuciem humoru, świetnie napisana książka o czarnoksiężnikach. Ich nalot na pewną mieścinę zapowiada się niczym wejście ....supermena, kopuła odebrana przez mieszkańców jako wielkie jajo :D^^
    Tak naprawdę ta potęga bezlitosnych czarnoksiężników, którzy potrafią zmieść z powierzchni ziemi całe armie, a nawet pokonać uznane za niezniszczalne szklane smoki - robi wrażenie :) Jest miłość, poświęcenie, i wciągająca fabuła :)
    Sean McMullen "Próżniowędrowiec"

JP..?...a ja coś tam pisałam? :p
    Temat jak temat, ale uważam, że z ludzmi którzy przebywają na tym forum, można by polemizować na dużo ciekawsze tematy :)

Z pewnością zajrzę do tego wątku o książkach:)   

Offline harryangel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 06, 2011, 17:14:04 »
    ooo..stara znajoma z kilku serwerów muonline... Reda...Miranda...Jack..itd..itd...coz.. powitać))
    ,, Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów,,. Stanisław Lem

Offline italka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 06, 2011, 17:54:12 »
    Świat jest mały :P
    Co prawda z ReDą miałam przyjemność zagrać jedynie na dwóch serwerach <warka - spiryt>, ale trzeba przyznać sporo osób sie kojarzy i jak widać sporo osób kojarzy mnie :)

Może tak pochwalisz się swoim nickiem z MU?;p ...i nie taka stara :p

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 07, 2011, 00:37:06 »
    ooo..stara znajoma z kilku serwerów muonline... Reda...Miranda...Jack..itd..itd...coz.. powitać))
    JackHarry!! Warka,Spiryt? jakos tak cos kojarze:P (eMG ofc)
    Witam serdecznie Italke(znamy znamy) :)
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline italka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 07, 2011, 00:41:11 »
    Hmm..to chyba nie ten Harry. Chodziło mi to po głowie... i na JackHarera(mg) mi on nie wygląda :p, ale na Harrego(bk) z grającego na jednej postaci z pewnym innym graczem na spirycie i owszem :p
    Radh...niemożliwe, że kojarzysz :P
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 07, 2011, 10:05:57 wysłana przez italka »

Offline harryangel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 07, 2011, 10:29:35 »
    Pudło^^...na Warce i Spiryt grałem chyba 4 postaciami...z czego w Redzie były 2......po kilku dniach kick zrobiłem. Harrego miałem na globalu ..gdzieś w 2004 roku))....z  moich postaci na Warce czy Spiryt pamiętam 2 nicki ...Fifi i RainMaker.

Tak na marginesie..zawsze razem z Ireną graliśmy..serwery...klany ..party...ale teraz babcia coś sie na mnie obraziła..bo widze jej kontakt zablokowany na moim gg...
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 07, 2011, 11:11:16 wysłana przez harryangel »
    ,, Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów,,. Stanisław Lem

Offline italka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 07, 2011, 13:35:04 »
    Tak na marginesie..zawsze razem z Ireną graliśmy..serwery...klany ..party...

Jednym słowem Szlachta :) Jak można ciotki Irenki nie pamiętać?:Djak kojarze to z  tej ekipy Stomil, FlapJack...
    No wybacz za to pudło :) A z kimś utrzymujesz jeszcze kontakt?, wspominałeś o Mirandziej, Jacku, był ofc Halunek, Philroz,Viruski i inne :p

Offline harryangel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 07, 2011, 13:41:37 »
    ..prawde mówiąc z nikim..do ubiegłego tygodnia z Irką...ale wyjechała do dzieci w Niemczech i się obraziła za moje milczenie. Jeszcze Bodziu czasami sie odezwie ..jak kobieta mu pozwoli..gdzieś tam pod Pirenejami mieszka^^...ale jak zmontuja Warke ..to z chęcia zagram.

..jeszcze Nifana-Stachana się dokoptuje..on też tam z nami grał))
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 07, 2011, 13:49:19 wysłana przez harryangel »

Offline italka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 07, 2011, 13:54:22 »
    ...ale jak zmontuja Warke ..to z chęcia zagram.

Ojoj...warke? No to mojej postaci tam nie zobaczysz :p
    Za dużo przekrętów jak na mój gust, ale również tam może być max sez4....no i nieznana rola Hellboya w tym przedsięwzięciu :)
    Jak miałabym grac to na eth-x:)

Offline harryangel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 07, 2011, 13:57:07 »
    ..tam był fajny klimat...i nie było cziterów, zawsze miło Warke bede wspominał. Inne serwy pełne są dzieci-cziterów..dałem sobie spokój.

Offline italka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 07, 2011, 14:02:02 »
    Prawda ..klimat był ale to tylko dzięki nam, czyli bardzo fajnej dużej ekipie :)kilka guildi w sojuszu:)
    Cziterzy byli....pamiętam choćby CS na którym mój ulubieniec Qaqtusek :p  był na full statach -tak jak ja bez buffka, bez sb, bez nikogo do pomocy... i był nie do zabicia:p
    ...no i speedHack działał..:p
    na marginesie, zawsze posługiwałam się dwoma nickami
    Na wrace..nie była italka :p
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 07, 2011, 14:06:44 wysłana przez italka »

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 09, 2011, 13:10:10 »
    Hejże stopujcie trochę ! :D To raczej razmowa na PW a nie w dziale "Poznajmy się" :D Witam nową userkę na naszym forum,miło że doszła do naszej społeczności kolejna kobieta których niezwykle mało na forach tego typu ( Sami faceci niemal ... normalnie świat się kończy) Widzę że bardzo interesujesz się książkami za co masz u mnie sporego plusa,za historię polski Bagińskiego jako patriota dziękuję,aż żal za serce łapie że dzisiaj większość młodych ma to w dupie gdzie mieszka a patrzy tylko na to ile zarabia. Polecić od siebie mogę książkę "Wenus w futrze" która na pewno ci się spodoba biorąc pod uwagę twój charakter który na razie opieram na twoich dotychczas przeczytanych wypowiedziach. Pozdrawiam i życzę szybkiego zasymilowania się z forumową społecznością,nudzić się na pewno nie będziesz. A co do tematów takich jak JP,na forum musi być uniwersalność tak by każdy mógł wypowiedzieć swoje zdanie o każdej sprawie,uznaj to za plus,zawsze znajdziesz tutaj coś dla siebie.

Uploaded with ImageShack.us

Offline italka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 09, 2011, 18:00:46 »
    Witaj

Faktycznie zagalopowaliśmy się z tą dyskusja :p
    Jeśli to możliwe to polecam wszystkie dzieła Bagińskiego, naprawdę świetnie potrafi przekazać to, co chce dać od siebie widzowi.
    Jeśli chodzi o książki, troszkę mało czasu ostatnio mam, ale wierzę na słowo, ze "Wenus w futrze" mi się spodoba. Jeśli będę miała okazję na pewno sięgnę po ten tytuł.
    życzę szybkiego zasymilowania się z forumową społecznością,nudzić się na pewno nie będziesz. A co do tematów takich jak JP,na forum musi być uniwersalność tak by każdy mógł wypowiedzieć swoje zdanie o każdej sprawie,uznaj to za plus,zawsze znajdziesz tutaj coś dla siebie.
    A jeśli chodzi o uniwersalność na forum , jak najbardziej zgadzam się z tym, lubię kiedy dyskusja jest na pewnym poziomie z różnymi poglądami, ale nie będę ukrywać, że musi mieć to szczyptę "chili", aby temat był ciekawszy :)

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 09, 2011, 20:21:20 »
    ale nie będę ukrywać, że musi mieć to szczyptę "chili", aby temat był ciekawszy :)

Byle by nie za dużo tego chili,również lubię ostre,ale co za dużo to ... właśnie : )

Uploaded with ImageShack.us