Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][WD] Wardogs  (Przeczytany 42583 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Husasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Native][WD] Wardogs
    « Odpowiedź #150 dnia: Maja 16, 2011, 18:40:46 »
    Nie chce nikogo atakować jednak Asylum i Makomas niedawno znów narzekali na obrazy ze strony WD, rozumiem ze moze byc przez to ze odeszło od was dwóch graczy jednak myśle ze takie obrazy dodatkowo łączone z obraza klanu sa nie na miejscu.. tym bardziej ze taka sytuacja juz kiedys zaistniała. Narazie przymkne oko ,jednakże jesli znow obiją mi sie o uszy takie historie to mam do was mumbla i poprostu bede chciał pogadac. Nie wiem dokladnie kto wysyłał te negatywne tresci w kierunku moich pod opiecznych ale powtarzam ze nastepnym razem zainterweniuje jak juz to zrobilem z Piaskiem z VG.

Pozdrawiam
    Retarded are everywhere

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #151 dnia: Maja 16, 2011, 19:15:53 »
    Niech sobie narzekają - nic im nie robimy, i nic im nie robiliśmy, o żadnym obrażaniu nie słyszałem. Próbujesz pogorszyć nam reputacje jakimiś zmyślonymi historyjkami ? Jeśli któryś z klanowiczów obraził któregoś z nich to nie moja wina, mają przecież prawo do nielubienia kogoś, jednak NIC MI O TYM NIE WIADOMO.

PS: Proszę o niespamowanie w tym wątku.
    « Ostatnia zmiana: Maja 16, 2011, 20:28:44 wysłana przez Tobik-N »

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #152 dnia: Maja 16, 2011, 20:06:00 »
    Nie chce nikogo atakować jednak Asylum i Makomas niedawno znów narzekali na obrazy ze strony WD, rozumiem ze moze byc przez to ze odeszło od was dwóch graczy jednak myśle ze takie obrazy dodatkowo łączone z obraza klanu sa nie na miejscu.. tym bardziej ze taka sytuacja juz kiedys zaistniała. Narazie przymkne oko ,jednakże jesli znow obiją mi sie o uszy takie historie to mam do was mumbla i poprostu bede chciał pogadac. Nie wiem dokladnie kto wysyłał te negatywne tresci w kierunku moich pod opiecznych ale powtarzam ze nastepnym razem zainterweniuje jak juz to zrobilem z Piaskiem z VG.

Pozdrawiam

Moim zdaniem mogłeś to rozwiązać na steam lub gg z WD i moim skromnym zdaniem powinny być logi lub chociaż screeny bo bez tego można sobie gadać ile wlezie. Swoją drogą WD jest spoko klanem i posiada graczy z którymi można normalnie pogadać jeszcze nigdy nie widziałem, żeby kogoś obrażali w grze.

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #153 dnia: Maja 16, 2011, 21:25:56 »
    Chodzi mi o obrażanie na Steam, jak juz powiedziałem. W przypadku gdyby sytuacja sie ponowiła to z nimi pogadac Mikro z Mikro. I nie chodzi juz tylko o obrazy indywidualne.. ale obrazany byl klan dlatego interweniuje
    Retarded are everywhere

Offline acoaco122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #154 dnia: Maja 16, 2011, 23:00:29 »
    To ja rozmawiałem z Asylumem.
    Nie było to jednak nic w stylu Okrutnego, Niepohamowanego Gniewu Którym Pałałem do ZKM w skrócie ONGKPZ.
    Uważałem że Asylum jest inny, jednak się myliłem.
    Z człowieka który nie potrafił opanować odpałów stał się skostniały, nie reagował na żarty.
    Wtedy porównałem go do Makomasa który również przeszedł zmianę na sztywniaka.
    Następnie powiedziałem, że wolę WD od ZKM`u bo tam tacy ludzie jak Asylum stają się dziwni.
    W kolejnej wiadomości on powiedział mi, że nas wszyscy jadą i oni(ZKM) są ogarnięci(parę innych rzeczy które skierowane były przeciwko WD).
    Uznałem tą wypowiedź jak "Mam cię na hita, chodź na duela"  i odpowiedziałem "Ogarnij się!".
    Reszty nie pamiętam ale wiem że wtedy wyzywaliśmy się na poziomie prywatnym.
    Zakończyłem ja swoim "...".
    Całość trwała 15 minut.
    P.S. W swoich wypowiedziach zamieścił kilka słów o innych klanach np.: "dolaczyłem do ZKM bo ref się puszy a w WV nieogary same"
    Także naprawdę proszę tutaj nie spamować.
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #155 dnia: Maja 17, 2011, 06:57:40 »
    Dobrze, nie wiem jak bylo naprawde i wasze sprzeczki mnie mało interesuja.. ale powtórze, gdy wchodzi obraza klanu to interweniuje.

Mysle ze nalezy to zakonczyc
    Retarded are everywhere

Offline sevillek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #156 dnia: Maja 17, 2011, 17:05:06 »
    mogę do tego klanu ?

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #157 dnia: Maja 17, 2011, 17:08:46 »
    Jeśli chcesz dołączyć do klanu to złóż podanie na naszej stronie - www.wardogsklan.feen.pl. Wystarczyło przeczytać pierwszy post.

Chciałbym poinformować, że dzisiaj dołączyły do nas dwaj nowi gracze - Solejuk (Bohun) oraz Pantax !

Offline Grzewit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #158 dnia: Maja 18, 2011, 10:46:40 »
    aco jesteś nie poważny. Rozmowy prowadzone na steamie powinny pozostać w wiedzy tylko tych, którzy prowadzili te rozmowy.
    Nie wiesz nic o ZKMie bo nigdy w nim nie byłeś więc mówienie, że ludzie normalni w twoim mniemaniu (przypuszczam, że są to najzwyklejsze trolle) zmieniają się w sztywniaków, oczywiście w twoim mniemaniu (co jak przypuszczam, przestają trollować, można z nimi pogadać jak z ludźmi, nie rzucają kobietami lekkich obyczajów i przyrodzeniami na prawo i lewo oraz nie obrażają się nawzajem). Tyle wywnioskowałem z twego posta, więc powtórzę Ci to co napisałeś do Asyluma ogarnij się!!!
    A kto umarł, ten nie żyje.

Offline acoaco122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #159 dnia: Maja 18, 2011, 18:54:53 »
    Gdybyś Grzewit nie zauważył  to Husarz napisał o tym co tam się działo pierwszy.
    Ja tylko wytłumaczyłem o co chodzi.
    Poza tym nie spamujcie/非垃圾邮件.
    @Grzewit Patrz co napisałem!
    « Ostatnia zmiana: Maja 18, 2011, 21:56:07 wysłana przez acoaco122 »

Offline Grzewit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #160 dnia: Maja 18, 2011, 21:37:50 »
    Ale nie wydaje mi się aby podał konkretne słowa a ty to zrobiłeś
    A kto umarł, ten nie żyje.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #161 dnia: Maja 28, 2011, 19:17:44 »
    Chciałbym napisać o dwóch rzeczach.

1. Mamy nową stronę internetową (forum dyskusyjne). Jej adres to www.wardogs.iq24.pl zmieniliśmy hosting ponieważ stare forum ładowało się około 10 minut, za to nowe działa znakomicie.

2. Oficjalnie ogłaszam, że klan WD pomaga młodszym klanom. Użyczamy kanały na naszym mumble, przekonał się o tym klan Vikings oraz Polska wioska w WurmOnline. Więc lider każdego mniejszego klanu może się do mnie zgłaszać w celu uzyskania kanału na naszym 50 slotowym serwerze ;)

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #162 dnia: Lipca 01, 2011, 16:20:31 »
    Przepraszam za multiposting, ale myślę, że czas odświeżyć.

W związku z niedawnym wysypem małych, młodych klanów chciałbym przypomnieć o naszej propozycji, o której pisałem też 28 maja.

Otóż każdy lider lub emisariusz małego klanu może zgłosić się do mnie na PM, GG (8180083), steam DzejmsBlond / Tobiken lub po prostu wejść na nasz serwer mumble.
    W ramach pomocy młodym klanom do Warbanda oraz grupom ludzi grających w inne gry nieposiadającym serwera komunikacji głosowej, lub męczącą się ze skype, oferujemy darmową możliwość korzystania z kanałów które możemy Wam stworzyć. Możecie także uzyskać ograniczone opcje administratora serwera.

Chciałbym także przypomnieć Wam o tym, że prowadzimy wzmożoną rekrutację. Aby dostać się do naszego klanu wystarczy złożyć podanie na naszej stronie, www.wardogs.iq24.pl oraz spełnić podane tam wymagania.

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • a.k.a. Tajulek
    « Odpowiedź #163 dnia: Lipca 02, 2011, 23:52:32 »
    Wątpię, by ktokolwiek się zgodził na połączenie, bo jak Surmon (i ja) miał pomysł, by złączyć mniejsze klany, to wszędzie można było usłyszeć odpowiedź: "Nie, dziękujemy za ofertę". Wszystkich przepełnia pycha... No, ale cóż, powodzenia. :D

Offline acoaco122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #164 dnia: Lipca 04, 2011, 20:43:53 »
    Jakie kur** połączenie?
    My tylko zaoferowaliśmy darmowy kanał na mumble.