Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][WD] Wardogs  (Przeczytany 42419 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Adiq

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Native][WD] Wardogs
    « Odpowiedź #210 dnia: Września 21, 2011, 14:36:43 »
    No gratuluje wygranej chociaż o klanie RA pierwszy raz słyszę i  szkoda trochę  że nie chcecie z nami zagrać oficjala :)

Oni grają tylko z równymi sobie, więc wątpię aby z wami kiedykolwiek zagrali oficjalny mecz.

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #211 dnia: Września 26, 2011, 14:34:36 »
    Klan RE wyzywa was na CW w następny weekend.Konkretna data do ustalenia.

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #212 dnia: Września 26, 2011, 16:03:11 »
    Takie rzeczy załatwia się na steamie, PW lub w ambasadzie.
    Poza tym klan ma się dobrze(wbrew niektórym plotkom).
    Zapraszam na naszą stronę www.wardogsklan.feen.pl!
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #213 dnia: Września 26, 2011, 16:10:22 »
    A ja chcę podziękować w imieniu klane PE za wczorajszy sparing ! Świetnie się grało i mogliśmy przetestować dokładnie kilka nowych osób, które w ostatnim czasie dołączyły do nas.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #214 dnia: Września 26, 2011, 16:26:28 »
    Gra była bardzo fajna, można się było fajnie rozerwać i dokładnie jak napisał Kamillo poobserwować kilku nowych rekrutów. Dziękuje za sparing, polecam WD do takich małych przedsięwzięć
    (click to show/hide)

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #215 dnia: Września 26, 2011, 16:37:04 »
    A ja chcę podziękować w imieniu klane PE za wczorajszy sparing ! Świetnie się grało i mogliśmy przetestować dokładnie kilka nowych osób, które w ostatnim czasie dołączyły do nas.

Ja również chciałbym Wam podziękować w imieniu WarDogs. Grało się świetnie, pełna kultura, dużo pozytywnych emocji i oczywiście przednia zabawa :) Do tej pory był to chyba najciekawszy sparing na naszej (już dość długiej) liście. Swoją drogą zadziwił mnie także wynik, według mnie poszło nam bardzo dobrze :) Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś zagramy.

EDIT @DOWN: Możemy zagrać, ale cieszyłbym się jeśli podałbyś mi wyniki waszych dotychczasowych meczy/sparów (nie chcę rzucić się na zbyt głęboką wodę).
    « Ostatnia zmiana: Września 26, 2011, 16:58:04 wysłana przez Tobik-N »

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #216 dnia: Września 26, 2011, 16:50:12 »
    Tobiken co byś powiedział na ClanWar-a z SE , termin i wszystko do ustalenia, co ty na to ?

Edit : Gralismy jeden mecz z BC, wygralismy 19 : 1, ale oni grali w oslabieniu, cos jak 5\6 vs 8
    « Ostatnia zmiana: Września 27, 2011, 17:49:35 wysłana przez Blachaaa »
    (click to show/hide)

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #217 dnia: Września 27, 2011, 16:34:34 »
    Ja również chciałbym Wam podziękować w imieniu WarDogs. Grało się świetnie, pełna kultura, dużo pozytywnych emocji i oczywiście przednia zabawa :) Do tej pory był to chyba najciekawszy sparing na naszej (już dość długiej) liście. Swoją drogą zadziwił mnie także wynik, według mnie poszło nam bardzo dobrze :) Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś zagramy.

EDIT @DOWN: Możemy zagrać, ale cieszyłbym się jeśli podałbyś mi wyniki waszych dotychczasowych meczy/sparów (nie chcę rzucić się na zbyt głęboką wodę).

Tutaj raczej patrz na trochę lepszy ZKM :)

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #218 dnia: Października 21, 2011, 17:22:48 »
    Witam wszystkich czytających ten temat,

Przedwczoraj wieczorem na naszym 20 slotowym serwerze 1_WarDogs_PL  zostało umieszczone sześć dodatkowych map. Każda z nich jest dziełem któregoś klanowicza - dokładniej 2 Asylum'a a reszta moja. Działa to w ten sposób, że unikalne mapy są włączone domyślnie, ale kiedy któryś z graczy zapragnie zagrać na jakiejś domyślnej może dać głosowanie dzięki któremu może zmienić mapę. Po 300 zabiciach na koncie którejś z drużyn lub po upływie 45 minut automatycznie zostanie ponownie zmieniona na którąś z przygotowanych przez nas. Niestety na razie nie można przeczytać dokładnych opisów map, które jednak pojawią się na naszym forum za jakiś czas, wraz ze zdjęciami oraz historią tworzenia. Większość map pochodzi jeszcze z początkowych dni naszego klanu - kiedy to można było zagrać na nich na naszym serwerze hostowanym przez ako (serwer miał taką samą nazwę).

Oto skrótowe opisy naszych map znajdujących się na serwerze:

Custom_1-Vaegirska wioska

Jedna z pierwszych moich map. Przedstawia ona wioskę która jest atakowana i wszelkimi siłami próbuje się bronić - świadczy o tym barykada głównego wjazdu do wsi. Na środku planszy znajduje się szopa, do której można wejść oraz mały kościół. Poprzez wskoczenie na przybudówkę szopy wskoczyć można na jej dach a potem na dach kościoła - drugą opcją jest wskoczenie na dach sąsiedniego budynku po czym przejście przez rozwieszone pranie na dach stodoły. Obydwa te "parkury" nie są glitchami - wywodzą się z założenia twórcy mapy.

Custom_2-Rhodockie Miasto

Jedna z lepszych map asyluma, niestety teren nieco się ekhem przez co nie można na niej domyślnie grać.

Custom_3-Sarranidzkie Miasto (Shariz)

Moja mapa, która jest właściwie przeróbką któregoś z sarranidzkich miast na singlu, prawdopodobnie Shariz. Została ona przystosowana do gry w multi.

Custom_4-Bitwa Morska

Jest to wczesna, prototypowa wersja mapy która przedstawiałaby bitwę morską. Mapa póki co jest uboga-znajdują się na niej dwa spore statki połączone kładką.

Custom_5-Spokojna Osada

Mapa Asylum'a, ja tylko ustawiłem Entry Pointy jak należy. Jest to wioska, przez którą przepływa z wolna płynąca rzeka. Dwa segmenty tej osady połączone są drewnianym mostkiem - można także po prostu przejść przez rzekę.

Custom_6-Lochy

Ta mapa -jak sama nazwa wskazuje- to lochy. Jedna drużyna respi się w celach, druga w dużej jadalni. Oba pomieszczenia połączone są korytarzem przez który wejść można do sali tortur oraz do kolejnego pomieszczenia dla więźniów.

Kiedy znajdę czas prześlę screeny i napiszę dokładniejsze opisy map.

Zapraszam na serwer !

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #219 dnia: Października 21, 2011, 17:56:32 »
    O, widzę, ze kolejne osoby bawią się w tworzenie nowych mapek. Muszę kiedyś odwiedzić Wasz serwer i zobaczyć, co tam "zmajstrowaliście".

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #220 dnia: Października 22, 2011, 08:17:24 »
    Kamillo, chciałbym dodać, że my wracamy do tworzenia map - nie jesteśmy nowi. Większość map dostępnych na serwerze powstało już dość dawno - około 8 miesięcy temu.

Chciałbym oficjalnie w imieniu klanu przeprosić za zachowanie Zombie_Moda wczorajszego wieczoru wszystkich, którzy próbowali grać wtedy na naszym serwerze. To się więcej nie powtórzy - a jeśli się powtórzy to zombie zostanie wyrzucony z klanu.

Offline BreakIn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #221 dnia: Listopada 05, 2011, 16:52:11 »
    Chciałem jedynie powiedzieć, że bitwa morska jest zbugowana, np. pomiędzy statkami jest pustka, jak się spadnie z kładki w jedno miejsce na drugim statku to się ginie jakbyś z kilometra spadł, będąc na wieżyczce da się strzelać w kilku miejscach przez jej ściany. Grałem tam, to wiem, mam nawet screen z moich statów xD
    (click to show/hide)

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #222 dnia: Listopada 05, 2011, 19:59:50 »
    Chciałem jedynie powiedzieć, że bitwa morska jest zbugowana, np. pomiędzy statkami jest pustka, jak się spadnie z kładki w jedno miejsce na drugim statku to się ginie jakbyś z kilometra spadł, będąc na wieżyczce da się strzelać w kilku miejscach przez jej ściany. Grałem tam, to wiem, mam nawet screen z moich statów xD

Jest to prototypowa mapa - to po pierwsze. A po drugie to efekt długiego spadania po wskoczeniu do wody jest zamierzony - zastępuje on topienie się, którego niestety brak w Native.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #223 dnia: Grudnia 01, 2011, 19:08:18 »
    Dzisiaj do WD dołączył MaTi a wrócił do niego stary  weteran, Zorg. Witamy go w klanie i życzymy sukcesów !

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 01, 2011, 19:42:51 wysłana przez Tobik-N »

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #224 dnia: Grudnia 01, 2011, 19:14:36 »
    Topienie się w wodzie można napisać po stronie serwera(w ręcz wszelkie operacje u klienta są bezsensowne). W takim wypadku powinno być kompatybilne z nativem.