Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][WD] Wardogs  (Przeczytany 42417 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    Odp: [Native][WD] Wardogs
    « Odpowiedź #165 dnia: Lipca 05, 2011, 10:50:52 »
    Jakie kur** połączenie?
    My tylko zaoferowaliśmy darmowy kanał na mumble.
    Po co od razu przeklinać? Przepraszam, wyraźnie gdy to pisałem, miałem co innego na myśli. Cytując Kalsivera:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline krahelek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #166 dnia: Lipca 08, 2011, 15:50:21 »
    powodzenia życzy wam były członek WD Haringoth!

Offline Komar^

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #167 dnia: Lipca 09, 2011, 17:00:47 »
    Witam. Dnia 8 lipca dostałem bana na serwerze WD. Dostałem tego bana ponieważ napisałem  żeby Tobiken przestał walić na oślep, i żeby trochę poużywał ppm.  To było moje własne zdanie i to raczej nie był powód do bana..... Gdyby ktoś napisał : ,, Komar przestań ciągle spamować, naucz się grać'' lub coś w tym stylu to miałbym gościa zbanować? Jeśli tobiken jest taki  ,, wrażliwy '' to przynajmniej mógłby mnie kiknąć... ale żeby banować? A może  mnie zbanował za to ,że złoiłem mu tyłek kilkanaście razy?

Offline Kolaczow

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Ja stawiam Ty płacisz!
    « Odpowiedź #168 dnia: Lipca 09, 2011, 17:05:20 »
    Serwer ich i tak nie jest stały i tak rzadko sobie na nim byś pograł. Nie kłóć się o unbana bo nie warto..

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #169 dnia: Lipca 09, 2011, 18:23:56 »
    Witam. Dnia 8 lipca dostałem bana na serwerze WD. Dostałem tego bana ponieważ napisałem  żeby Tobiken przestał walić na oślep, i żeby trochę poużywał ppm.  To było moje własne zdanie i to raczej nie był powód do bana..... Gdyby ktoś napisał : ,, Komar przestań ciągle spamować, naucz się grać'' lub coś w tym stylu to miałbym gościa zbanować? Jeśli tobiken jest taki  ,, wrażliwy '' to przynajmniej mógłby mnie kiknąć... ale żeby banować? A może  mnie zbanował za to ,że złoiłem mu tyłek kilkanaście razy?

Niestety komarze, ale dostałeś bana za tk - nie wiem czy były celowe czy nie, ale były zbyt częste...  Poza tym jest coś takiego jak PM. Proszę o nie kontynuowanie kłótni w temacie, jeśli już chcesz się wyżalić to na PM.

A nasz serwer może i nie jest stały, ale jest na liście serwerów dość często.

EDIT: @DOWN - niech świeci pustkami, wolimy aby grało na nim mniej osób, ale żeby dało się tam grać bez upierdliwych TK.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 09, 2011, 18:30:13 wysłana przez Tobik-N »

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #170 dnia: Lipca 09, 2011, 18:26:17 »
    jak dajecie bany za TK to server bd świecił pustkami na pubach jest mniej więcej 1-2 TK NA RUNDE!

Offline acoaco122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #171 dnia: Lipca 09, 2011, 18:30:02 »
    Ja nie widziałem 1-2 TK na rundę...
    Jak ma się ataki epilepsji to się nie gra w Warbanda.
    Bo na serwerach publicznych gdzie gra 100 osób TK się zdarzają lecz na 20 osób to raczej tak być nie powinno.
    Przy okazji nie wiemy co z mumble i kiedy będzie, więc narazie jest TS. :(
    Hasło: lol IP: s.rockcraft.tk bez portu
    « Ostatnia zmiana: Lipca 09, 2011, 18:33:06 wysłana przez acoaco122 »
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline Komar^

• Użytkownik
    • Piwa: 13
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #172 dnia: Lipca 09, 2011, 19:49:31 »
    Niestety komarze, ale dostałeś bana za tk - nie wiem czy były celowe czy nie, ale były zbyt częste...  Poza tym jest coś takiego jak PM. Proszę o nie kontynuowanie kłótni w temacie, jeśli już chcesz się wyżalić to na PM.

A nasz serwer może i nie jest stały, ale jest na liście serwerów dość często.

EDIT: @DOWN - niech świeci pustkami, wolimy aby grało na nim mniej osób, ale żeby dało się tam grać bez upierdliwych TK.

Jakie tk????? Ja nikogo nie team killowałem... Chyba coś ci się pomieszało.

EDIT: Ja o odbanowanie nie proszę chcę tylko aby wytłumaczyli mi dlaczego dostałem bana, bo nikogo nie tk

EDIT2: Ciekawe odpowiedzi jeszcze nie uzyskałem.. Może dlatego , że Tobiken majstruje w photoshopie dowód na to , że team killowałem? :p
    « Ostatnia zmiana: Lipca 11, 2011, 10:21:04 wysłana przez KomarPL »

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #173 dnia: Lipca 10, 2011, 19:42:39 »
    Chciałbym ogłosić, że klan powraca do dawnego forum (jego adres to www.wardogsklan.feen.pl). Zauważyliśmy ostatnio, że serwery na których znajduje się owe forum nie są już tak zamulone i forum działa świetnie. Drugim powodem wprowadzenia lekkiego zamieszania jest to, że strona w serwisie iq24 nie dawała tylu możliwości przez co forum było ubogie.

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • a.k.a. Tajulek
    « Odpowiedź #174 dnia: Lipca 15, 2011, 12:39:58 »
    Nie przejmuj się, Komarze. ;) Widziałem jak grasz i muszę przyznać, że masz niezłego skilla. Mogę się założyć, że przez ten cały czas, gdy grałeś na serwerze i nabijałeś staty 10-1 przed ekranem pewnego monitora siedział czerwony ze złości nastolatek, myślący: "Ja pie*dolę, jakiś n00b bez klanowego tagu ma lepsze staty ode mnie!", a twoja (zapewne trafna) uwaga o bezmyślnym wymachiwaniu bronią przez Tobiken'a tylko go podgrzała... Tak, czy siak, myślę, że nie nalezy grać na serwerze, gdzie admina ma nie panujący nad swoimi emocjami nastolatek. :)

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #175 dnia: Lipca 16, 2011, 02:11:18 »
    I ja mogę poświadczyć za Komara. Znam go dosyć dobrze i wiem, że to całkiem niezły zawodnik, któremu pojedyncze tk wychodzą tylko sporadycznie tak jak i każdemu innemu graczowi. W liczne przypadkowe tk również nie jestem w stanie uwierzyć, po prostu to gracz zbyt dobry, żeby mógł sobie na coś takiego pozwolić (np. przez chaotyczne machanie bronią). Także nigdy nie widziałem, żeby celowo robił na kimś tk, uważam go za osobę spokojną i ogarniętą, zatem musiałbym zobaczyć naprawdę mocne dowody przeciwko niemu, żeby uwierzyć w wersję przedstawioną przez Tobikena.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #176 dnia: Lipca 20, 2011, 20:44:40 »
    Witam.

Ostatnio do WD wrócił Majkel - który jest naszym aktualnym grafikiem. Stworzył on nasze nowe sygnaturki które zobaczyć możecie póki co tylko w podpisie moim i gracza Sancho-Pancha.

Nadal szukamy aktywnych graczy którzy chcieliby dołączyć do klanu. Jeśli ktoś, kto spełnia nasze wymagania czyta tą wiadomość - zapraszam na nasze forum www.wardogsklan.feen.pl.

Kolejny, tym razem stanowczo ostatni raz zmieniliśmy serwer TS. Tym razem mamy pierwszy kanał VIP, a ja mam serwer admina. W takim razie wszystkich, którzy z różnych przyczyn muszą z nami porozmawiać zapraszam na serwer 78.47.96.207:9988 kanał o nazwie "1. WarDogs M&B Warband Klan".

Offline Yoda2630

• Użytkownik
    • Use the force, bitches love force
    « Odpowiedź #177 dnia: Lipca 26, 2011, 18:30:58 »
    życzę powodzenia

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #178 dnia: Lipca 27, 2011, 00:00:59 »
    Albo mi sie wydaje albo po wypowiedzi Apolla Tobike-N dziwnym trafem zmienił temat...

Ja również bardzo dobrze znam Komara i poręcze za niego, ze jest ogarniety i ma skilla. Co do Tobikena to nie wiem ale myślę ze kłamać tu sie nie powinno i lepiej szybko przyznać sie do błędu, a jak sie z tym nie zgadzasz to daj logi gdzie Komar tk-owal nie robione w paincie itp.
    (click to show/hide)

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #179 dnia: Lipca 28, 2011, 21:58:08 »
    Bardzo dziękuję Berserker Centurio za dzisiejszy sparing. Co prawda był on nieoficjalny, więc nie powinienem podawać wyniku, dla ciekawskich powiem, że WarDogs wygrało. Wbrew moim lekkim obawom co do kultury BC na sparingu zachowywali się jak należy, z pełną kulturą. Piszę posta w naszym temacie, bo temat klanu BC jest zamknięty.

Przy okazji chciałbym także napisać, że dziękuję ZBJ za wczorajszy sparing, który również wygraliśmy.