ja mam najlepszgo buga [niekiedy] mam 1 hp/1hp i gdy walczyłem z river piratmi bo misie nudziło (bo wyrżnołem wszystkich rhodoków [quest od sanjar chana]) to mnie pirat zaskoczył od tyłu i ogłuszył a mam w nativie 52lvl XDDDD lol buahahaha
Przyznam szczerze, że nie widziałem od wielu miesięcy gorszej "znajomości" języka polskiego. Forum to nie chat i odzywki typu "mam level 123 XDDD lol", czyli spam nie będą tolerowane. Dlatego daję ci pierwsze ostrzeżenie i radzę się poprawić, bo jak nie - to widzę kandydata do zbanowania.
Tak, jak to swietnie zauwazyles post ponizej jest spamem, wiec chyba oczywiste jest ze idzie do kosza. A ty naucz sie ze z administracja z reguly sie nie dyskutuje, bo sluzba porzadkowa wie co robi. W przypadku posiadania racjonalnych kontrargumentow mozesz odwolac sie prywatna droga do ww osoby. To tyle ode mnie. IMO nie rozumiesz jeszcze regul panujacych na forach.
Tak, wiem co moge ci zrobic - laskawie daje ci ostrzezenie, i radze powazniej przemyslec swoja dzialalnosc na forum, zamiast "sprzedawac" mi tu kolejne osoby, inny admin dalby ci w tym momencie bana