Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 649981 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ryuu

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Prophesy of Pendor v3.6
    « Odpowiedź #1755 dnia: Kwietnia 13, 2013, 11:16:16 »
    Miałem ten sam problem, zapewne masz emaila na interii. Ja założyłem nowy email na wp i od razu przyszlo.

dokładnie interia no dzięki założę na wp i zobacze

działa dziękuję za pomoc
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 13, 2013, 11:29:44 wysłana przez Ryuu »

Offline harry

• Użytkownik
    • Piwa: 21
    « Odpowiedź #1756 dnia: Kwietnia 13, 2013, 11:32:09 »
    hej, działa u was ta opcja u Raumuna z informacją o armii najemnej?...sprzedawałem mu jeńców i coś nie chce mi powiedzieć gdzie jest Shyla Uzas wraz ze swoją armią. Nająłem Grandiliona wraz z marleońskimi kawalerzystami ..też są dobrzy..ale Shyla ma najlepszą armie.
    "W owym czasie przyjaciel zgubi młotek przyjaciela... A dzieci nie będą wiedzieć, gdzie są rzeczy ich ojców, które ci położyli tam około ósmej wieczorem poprzedniego dnia."

Offline Gordiux

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1757 dnia: Kwietnia 13, 2013, 12:39:42 »
    To u Ramuna można najmować armie? O.o

Offline harry

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1758 dnia: Kwietnia 13, 2013, 12:55:31 »
    nie..Raumun tylko powinien informować gdzie ta armia się znajduje..najemną armie możesz najmować po założeniu własnego królestwa u własnego ministra
    "W owym czasie przyjaciel zgubi młotek przyjaciela... A dzieci nie będą wiedzieć, gdzie są rzeczy ich ojców, które ci położyli tam około ósmej wieczorem poprzedniego dnia."

Offline Gordiux

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1759 dnia: Kwietnia 13, 2013, 13:05:33 »
    Fakt, można tam nająć, tyle że ja mam tylko 2 opcje, z kolei mój kuzyn 4 opcje armii. Ktoś wie od czego to zależy?

Offline Lord Sauron

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1760 dnia: Kwietnia 13, 2013, 20:33:13 »
    Nie mogłem się powstrzymać, i musiałem założyć w końcu konto.
    Gram w moda od wersji 3.51 (początkowo byłem co do tego moda sceptycznie nastawiony) no i muszę powiedzieć , że mod robi wrażenie.
    No a z tego co zauważyłem to teraz jest więcej noldorów, armoru i także więcej opcji związanych z samą grą.No i co najważniejsze chyba bardziej stabilny silnik modu ponieważ: gdy grałem na poprzedniej wersji po prostu przy większych bitwach (czasem nawet w trakcie po przybyciu posiłków wroga)
    wywalało do pulpitu,gdzie w tej wersji (ok. 250 dzień) nie zdarzyło mi się to ani razu.Więc wielki podziw i nic tylko czekać na kolejne aktualizacje ;).
    JS - jumpstyle....one love, one blood...

Offline harry

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1761 dnia: Kwietnia 13, 2013, 20:39:42 »
    No miło..))..ten mod ..to majstersztyk..jedno Tobie powiem , grając w poprzednie wersje..czułem pewien niedosyt. Teraz grając w najnowszą wersje ..chyba założe konto na TaleWords..by złożyć autorom podziękowania za bezinteresowną..i wspaniałą robote.

Offline Kinro

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #1762 dnia: Kwietnia 13, 2013, 20:40:51 »
    Mnie natomiast wywala do pulpitu nadal (zmieniając tekstury z 100 na 30% tylko zmniejszyłem częstotliwość wywalania) przy niektórych ładowaniach bitew (najczęściej napaści i treningi wieśniaków).
    Trochę jest to wkurzające (dzięki takim "cofkom" straciłem szansę na zyskanie co najmniej +12 stosunków z Ňoldorami), ale w samego moda bardzo przyjemnie się gra.
    Życie jest jak śmierć.
    Tylko... nie do końca...

Offline Lord Sauron

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1763 dnia: Kwietnia 13, 2013, 21:17:04 »
    Dlatego zawsze gram na automatycznym zapisywaniu,aczkolwiek może jest to wina źle zaktualizowanego moda?Jak tak to nie wiem co jest winą tego wywalania.
    Ale zawsze możesz spróbować zwiększenia pamięci wirtualnej (jeżeli dobrze pamiętam). Podobno pomaga to w wydajności także innych gier.

Offline selwek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1764 dnia: Kwietnia 13, 2013, 21:31:04 »
    Który zakon jest według was najlepszy ?

Offline harry

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1765 dnia: Kwietnia 13, 2013, 23:00:08 »
    selwek, ciężko powiedzieć..ostatnio sobie założyłem zakon Gryfa ..z tego wzgledu,że po założeniu królestwa miałem z nimi na plusie 20..i nie żałuje. Zbroja zakonu Gryfa jest najlepszą zbroja jaką używaja rycerze zakonni..w połączeniu ze statami ..żywotnośc +9..uderzenie+8 daje zajebiaszczą siłe niszczącą. Dodam,że zakonni używaja morgensternów i lanc kawaleryjskich..dochodzą do tego konni sierżanci , którzy na całe szczęście nie używaja kusz czy łuków. Także siła niszczaca jest zajebiaszcza..co do samych zakonów..prócz zakonu Gryfa))..mój sentyment Centurioni Cienia, Hebanowe Rękawice, Nieśmiertelni..pozostaja 2 świetne zakony Zmierzchu i Świtu..ale je dość ciężko założyć ..nie będe tłumaczył ..dlaczego

Offline Lord Sauron

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1766 dnia: Kwietnia 14, 2013, 10:24:51 »
    Jak na razie nie miałem styczności z zakonem gryfa,lecz mam zamiar go założyć.Ale mogę powiedzieć że rycerze lwa i sokoła są nawet nieźli.Raz miałem nawet jednego rycerza zmierzchu no i muszę powiedzieć że  mimo iż był tylko jeden na całą armie , można było wyłapać (wyczytać) dość częste ofiary jego oręża...

Offline Gordiux

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1767 dnia: Kwietnia 14, 2013, 12:35:33 »
    Jak dostać misję od Quigfena? Czytałem że najpierw trzeba zniszczyć jakąś armię Jatu. No to mam Jatu 800 ludu i prowadze ich do Noldorów bo mam tylko 150 woja, Lord Noldorów na Ith.. ich zaatakował (mial 400 luda) no to mu pomogłem. Idę do Larii, gadam z Quigfenem, ale on nic ode mnie nie chce. ;(

EDIT: Poprzedzam pytanie: tak mam relacje z Noldorami na + (8 pkt)

Offline selwek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1768 dnia: Kwietnia 14, 2013, 12:39:02 »
    Sam jestem w zakonie gryfa i mam ich multum więc coś o tym wiem. Moim zdaniem zakon lwa w porównaniu do gryfa leży i kwiczy

Offline Kinro

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #1769 dnia: Kwietnia 14, 2013, 13:24:08 »
    Jak dostać misję od Quigfena? Czytałem że najpierw trzeba zniszczyć jakąś armię Jatu. No to mam Jatu 800 ludu i prowadze ich do Noldorów bo mam tylko 150 woja, Lord Noldorów na Ith.. ich zaatakował (mial 400 luda) no to mu pomogłem. Idę do Larii, gadam z Quigfenem, ale on nic ode mnie nie chce. ;(

EDIT: Poprzedzam pytanie: tak mam relacje z Noldorami na + (8 pkt)

Relacje z Ňoldorami musisz mieć na chyba +10 i więcej, rozmawiasz z Quigfenem i on daje ci misję (Befriending Noldors) pokonania grupy zbrojnej Jatu (niedaleko jeziora, ok. 300 ludu)

Ps. Gratulacje. Pokonałeś Armię Jatu. Niełatwo pokonać 800 lansjerów nawet najlepszymi łucznikami.
    Życie jest jak śmierć.
    Tylko... nie do końca...