Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 649322 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline harry

• Użytkownik
    • Piwa: 21
    Odp: Prophesy of Pendor v3.6
    « Odpowiedź #1740 dnia: Kwietnia 10, 2013, 17:23:59 »
    U mnie Siggy biega z młotem..ogłusza jak złoto..1 hit i mam kase. Kaverra to samo ..jest świetna jak się jej podbije siłe, Diev wspaniały łucznik z niego sie pozniej robi..Alistair i Alyssa darzą sie miłościa i jako pierwsi dostają włości ..co najważniejsze..jak Alyssie dasz wioche czy zamek wzrasta też wskaznik poparcia dla króla u Alistaira...jest wiele kombinacji...
    "W owym czasie przyjaciel zgubi młotek przyjaciela... A dzieci nie będą wiedzieć, gdzie są rzeczy ich ojców, które ci położyli tam około ósmej wieczorem poprzedniego dnia."

Offline mk1

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #1741 dnia: Kwietnia 10, 2013, 19:02:59 »
     da radę jakoś wyłączyć w opcjach żeby lordowie danej frakcji nie przechodzili do innego królestwa

Offline Gordiux

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #1742 dnia: Kwietnia 10, 2013, 19:44:52 »
    da radę jakoś wyłączyć w opcjach żeby lordowie danej frakcji nie przechodzili do innego królestwa

chyba widziałem tą opcję tu: obóz---->Ustawienia PoP

Offline usul22

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1743 dnia: Kwietnia 10, 2013, 20:02:40 »
    Sorry, że się powtarzam, czy ktoś mógł sprawdzić czy u was też jest nie możliwe przekazanie żołnierzy do milicji królestwa lub wsi(jeśli mają poniżej 100 jednostek).

Offline Zwiadowca

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #1744 dnia: Kwietnia 10, 2013, 20:33:59 »
    No nie, jak dziala zdobywanie jeńców? Jak ja zaczne bitwe to moge wziasc wszystkich? Poniewaz dolaczylem sie do mojego krola ktory walczyl z jatu (800 jencow) no i moglem tylko po walce zwebrowac po jednym czlowieku danego rodzaju... to wyszlo ok 20 luda -.- Jak to działa? :d

Offline harry

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1745 dnia: Kwietnia 10, 2013, 21:15:45 »
    usul, coś też nie miałem tej opcji..

zwiadowca..jak dołączyłes do tej bitwy to tak jest..jakbyś sam rozpoczął miałbyś wszystkich...ja to samo miałem
    "W owym czasie przyjaciel zgubi młotek przyjaciela... A dzieci nie będą wiedzieć, gdzie są rzeczy ich ojców, które ci położyli tam około ósmej wieczorem poprzedniego dnia."

Offline selwek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1746 dnia: Kwietnia 10, 2013, 21:25:41 »
    Jak zdobywać lordów ?

Offline Zwiadowca

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #1747 dnia: Kwietnia 10, 2013, 23:27:08 »
    Jak masz juz zalozone wlasne krolestwo to mozesz zrobic lordow z twoich towarzyszy lub przekabacic jakiegos lorda ktory ma (chyba) z toba stosunki 30 ale pewien nie jestem, cos tam pisze w faq ale to chyba nieaktualne. Poprobuj ale ja mysle ze 30-50 powinno starczyc. Perswazja tez pomaga.

Offline usul22

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1748 dnia: Kwietnia 11, 2013, 11:26:49 »
    Wpływ na przechodzenie lordów mają także punkty określające "prawo do rządzenia" (rigth to rule), im więcej tym łatwiej przekonać lorda.
    Mimo że mam 2 miasta i 3 zamki to próba przekonania lorda (bez żadnego lenna) z którym relacje mam + 100 kończą się fiaskiem informując mnie że moje prawo do rządzenia powinno być silniejsze. Jest druga opcja polegająca na schwytaniu lorda i jedną z opcji jest zgoda na zostanie wasalem przez schwytanego lorda. Minus tego jest że przekonując lorda w pierwszy sposób otrzymuje się punkty prawo do rządzenia, oraz jeśli ma to także posiadane przez niego lenna.

Offline selwek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1749 dnia: Kwietnia 11, 2013, 17:44:43 »
    Pytanie co do tego zamku zakonu
    (click to show/hide)

Offline harry

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1750 dnia: Kwietnia 11, 2013, 18:44:26 »
    Może dostałes tylko guest w ramach rywalizacji zakonów..wtedy armia zakonna , która masz za zadanie zlikwidować pojawia się blisko zamku czy miasta..gdzie jesteś. Mam inne pytanie..nie wiecie skad wytrzasnąć tych łuczników D,Jaha..??..paru przyłączyłem z niewoli lub odbiłem..a sa  świetni.

Offline selwek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1751 dnia: Kwietnia 11, 2013, 18:54:04 »
    Nie
    (click to show/hide)

Offline selwek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1752 dnia: Kwietnia 11, 2013, 18:55:35 »
    Przepraszam za całkowite zmodyfikowanie komentarza ale
    (click to show/hide)

Offline Ryuu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1753 dnia: Kwietnia 13, 2013, 10:11:25 »
    Rzuciłby ktoś jakiś inny link na pop 3.6 ? Z nexusa nie dostaje zwrotnego emaila (czekam już kilka godzin) może być i na chomikuj pozdrawiam

Offline Gordiux

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1754 dnia: Kwietnia 13, 2013, 11:00:21 »
    Rzuciłby ktoś jakiś inny link na pop 3.6 ? Z nexusa nie dostaje zwrotnego emaila (czekam już kilka godzin) może być i na chomikuj pozdrawiam

Miałem ten sam problem, zapewne masz emaila na interii. Ja założyłem nowy email na wp i od razu przyszlo.