Mi wszystko działa tak samo... ale pobrałem cały mod, a nie sam patch.
Nie powinno być takiego czegoś po dodaniu patcha... Mam nadzieję, że nie instalowaliście potem jeszcze tego DLC, bo to jest na 3.51.
@ Zwiadowca
Jeśli do wszystkiego dodałeś po dwa zera... no to masz efekty. Trzeba było to przemyśleć, a nie tak zwiększyć. To jest jakiś konflikt między limitem jednostek w bitwie z Battlesizera, a liczbą jednostek po jednej ze stron, poniżej której dochodzą posiłki... i ta liczba jednostek jest wyższa niż limit z BSa, no to się nie dziw, że coś takiego się dzieje :P
Przerwałem kolejny raz kampanię(na 3.51) przez tego patcha... a pięknie sobie wszystko zmodyfikowałem, że wszystko szło 3-4 razy szybciej(pieniądze, xp, renoma, itp.) :P. Pozmieniałem też itemy, totalny rebalans, w zależności od wielkości, długości, kształtu i typu broni dodałem przebijanie bloku, powalenie, zmniejszałem i zwiększałem prędkość, dałem opcję walki dużymi broniami na koniu z animacjami jak te chińskie Hafted Blade. Wszystko było bardziej zabójcze i w sumie jakby bardziej realistyczne.
Teraz nie chce mi się znów tego wszystkiego modyfikować :P A zmiany w przestarzałym TweakMB będą już na pewno powodować jakieś problemy.