Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 646540 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gordiux

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Prophesy of Pendor v3.6+DLC
    « Odpowiedź #1650 dnia: Kwietnia 02, 2013, 21:40:34 »
    Zarejestrowałem się na tym nexusie ale już drugi dzień nie przychodzi link aktywacyjny.
    Rejestrowałem się 2 razy na 2 innych emailach
    Ktoś wie dlaczego nie przychodzi?

PS: Emaile mam na interii

Offline harry

• Użytkownik
    • Piwa: 21
    « Odpowiedź #1651 dnia: Kwietnia 02, 2013, 22:37:58 »
    sprawdz spam w majlu...

usul22..z tym guestem tak jest..guildmaster wysyła cie na 2 koniec mapy..i często się zdarza ,że nie znajdziesz celu lub ktoś inny zlikwiduje. Mi chyba tylko raz sie udało zaliczyć ten guest.
    "W owym czasie przyjaciel zgubi młotek przyjaciela... A dzieci nie będą wiedzieć, gdzie są rzeczy ich ojców, które ci położyli tam około ósmej wieczorem poprzedniego dnia."

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #1652 dnia: Kwietnia 02, 2013, 22:57:53 »
    @ Gordiux
    Na interii chyba nie ma żadnego filtra antyspamowego(ale jak jest to sprawdź w spamie)... więc nie wiem czemu tego nie dostałeś.

Czy ktoś brał misje od "guildmastera" polegającej na wytropieniu i zabiciu bandytów (szeroko rozumianych), a następnie nie mógł odnaleźć celu do zabicia.
    Niestety często jest tak, jak pisze harry... Cheat [ctrl]+[T] pomaga(odkrywanie mapy, nie jest brany pod uwagę do achievementu "Cheater")

Offline usul22

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1653 dnia: Kwietnia 03, 2013, 13:14:30 »
    Dzięki, choć na początku nie wiedziałem jak włączy cheat. Dopiero później znalazłem że przed włączeniem samej gry należy wybrać opcje pozwalające na stosowanie cheatów.

Offline Gordiux

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1654 dnia: Kwietnia 03, 2013, 14:54:00 »
    W spamie nie mam nic, spróbuję może na innej poczcie.

O proszę na WP od razu przyszło.

Edit: Ściągnąłem, uruchamiam uszczęśliwiony a tu nagle : RGL ERROR         Unable to open file: CommonRes\weapon_meshes_e.brf

Na google znalazłem odpowiedź żeby uruchomić jako administrator, ale problem nie znika, ktoś wie jak to naprawić?

EDIT: Już wiem dlaczego, mam złą wersję Warbanda.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2013, 16:25:09 wysłana przez HUtH »

Offline huth

« Odpowiedź #1655 dnia: Kwietnia 03, 2013, 16:24:21 »
    No właśnie :)

edytuj posty następnym razem.

Offline LordDWM

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #1656 dnia: Kwietnia 03, 2013, 16:57:53 »
    Wie ktoś może o co chodzi z z tym nowym ukrytym zamkiem Castle Eaglecreek?

Offline usul22

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1657 dnia: Kwietnia 03, 2013, 20:59:52 »
    Czy ktoś ma informacje jakie można trenować jednostki w przypadku założenie własnego zakonu, i jaki wpływ na to ma należenie ju do innego zakonu np: Order of the Clarion Call ?

Offline korkoranek

• Użytkownik
    • aka Korkoran
    « Odpowiedź #1658 dnia: Kwietnia 03, 2013, 21:25:52 »
    Miał ktoś problem z formacjami? Mi w najnowszym POPie nie działa formacje "kwadrat" czyli tak, którą wywołuję się przyciskiem ;. Reszta działa znakomicie... Ktoś spotkał się może z czymś takim?

Pozdrawiam.

Offline huth

« Odpowiedź #1659 dnia: Kwietnia 03, 2013, 22:31:07 »
    Wyszło pewne zamieszanie z linkami, mam nadzieję, że nikt z was nie instalował na 3.6 tego DLC, ponieważ one jest tylko do 3.51.

Czy ktoś ma informacje jakie można trenować jednostki w przypadku założenie własnego zakonu, i jaki wpływ na to ma należenie ju do innego zakonu np: Order of the Clarion Call ?
    W tym wątku jest jakiś tutorial: http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,267392.0.html

Miał ktoś problem z formacjami? Mi w najnowszym POPie nie działa formacje "kwadrat" czyli tak, którą wywołuję się przyciskiem ;. Reszta działa znakomicie... Ktoś spotkał się może z czymś takim?
    No nie wiem, może coś innego jest przypisane pod ten klawisz?

Wie ktoś może o co chodzi z z tym nowym ukrytym zamkiem Castle Eaglecreek?
    To on jest ukryty? Może jednak zainstaluję te 3.6...

Offline mk1

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    Odp: Prophesy of Pendor v3.6
    « Odpowiedź #1660 dnia: Kwietnia 04, 2013, 08:14:01 »
    nie wiecie jak odkryć ten  Castle Eaglecreek bo faktycznie na zdjęciach jest pokazany

Offline harry

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1661 dnia: Kwietnia 04, 2013, 13:29:50 »
    Mam 150 dzień w grze, jeszcze nie widziałem tego zamku..być może cos na zasadzie Elacrai. Ogólnie wrażenia z nowej wersji POP jak najbardziej pozytywne, gra stała się o wiele trudniejsza bez zastrzyku 100 k , 200 reputacji ..qualis gema i oddziału Noldorów na starcie. Jak zwykle jestem wasalem D,Sharu..uwielbiam ten ciągły łomot z Fierdsvainem...mioodzio.., tylko jeden błąd zrobiłem..nie zostawiłem qualis gema na swój zakon..wszystko w staty dałem..ale co się odwlecze ..to nie uciecze. I jeden wieeeelki plus..jest kupa nowych spawnów+ te stare, które są generowane z większą częstotliwością..i o wiele liczniejsze...zero nudy.
    "W owym czasie przyjaciel zgubi młotek przyjaciela... A dzieci nie będą wiedzieć, gdzie są rzeczy ich ojców, które ci położyli tam około ósmej wieczorem poprzedniego dnia."

Offline selwek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1662 dnia: Kwietnia 04, 2013, 15:36:36 »
    Mam pytanie, bardziej opłaca się brać nikczemnych rycerzy czy poszukiwaczy przygód ?

Offline mk1

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #1663 dnia: Kwietnia 04, 2013, 15:44:44 »
    Mam pytanie, bardziej opłaca się brać nikczemnych rycerzy czy poszukiwaczy przygód ?
    moim zdaniem poszukiwaczy przygód dobrze atakuję strzelając z łuku podczas jazdy

Offline harry

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1664 dnia: Kwietnia 04, 2013, 15:46:36 »
    Nieustraszony Poszukiwacz Przygód ma lvl 60 ...Nikczemny Rycerz machyba 45..sam widzisz, chociaż Poszukiwacze Przygód sa bardzo kosztowni..i maja zły nawyk strzelania z kuszy zamiast używania lancy..także  wole Nikczemnych. Tutaj mały tutorial jak założyć własny zakon, właśnie zdobyłem qualis gema na Zulkarze...do roboty..))

http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=267392.0